Şimdi Ara

uyduda bazı kanallar hergün aynı saatte gidiyor birkaç saat sonra geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 6 ay önce yeni bir eve taşındım. Yeni bir çanak taktirdim. 5 li lnb var. Aktif olarak 3 tanesi kullanıyorum. Bir televizyonda 24 saat her kanalı izleyebiliyorum. Diğer ikisinde ise bazı kanallar belli saatlerde kayboluyor sonrasında geliyor. 24 saat izlediğim uydu alıcıyla değiştirdim yine durum aynı. Sebep ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 29 Kasım 2016; 23:38:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kullanmadığınız lnb lerin yerini değiştirin büyük ihtimal lnb sorunu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursalı963

kullanmadığınız lnb lerin yerini değiştirin büyük ihtimal lnb sorunu gibi

cevap için teşekkürler. 8 li lnb takılı ama 5 hat var. Lnb üzerindeki kabloların mi yerini değiştireyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Orijinalden alıntı: bursalı963

kullanmadığınız lnb lerin yerini değiştirin büyük ihtimal lnb sorunu gibi

cevap için teşekkürler. 8 li lnb takılı ama 5 hat var. Lnb üzerindeki kabloların mi yerini değiştireyim?

bütün lnb leriniz 8 li ise lnb lerinizi değiştirin derim
    yok diğer lnb ler farklı ise ozamanda şu an bağlı olan 8 li lnb deki girişlerden boş olan başka girişe takın öyle deneyin derim
  • sorunum çözüldü. Belki aynı sorunu yaşayanlara referans olabilir. Öncesinde çok rahatsız olmuyordum ama Son 1 haftadır sadece birkaç kanal gösteriyordu. Servisi aradım sıkıntı lnb den olabilir dedi. Geldiler baktılar anteni takan vidaları sıkmamis zamanla antenin yönü değişmiş. Vidalar sıkıldı sorun çözüldü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.