Şimdi Ara

Uydunet 1 ile 5 mps arasi bir hiz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • işlerine gelmiyor kablonet kullanıcılarını adsl almaya zorluyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

işlerine gelmiyor kablonet kullanıcılarını adsl almaya zorluyorlar

Gördüğüm en doğru tespit. ADSL'de tatlı para var, devletin ortaklığı var keza Türk Telekom'un gizli ortakları olduğu iddiaları var. Çıkar çatışması... Kişilerin menfaatleri toplum menfaatlerinin önünde tutuluyor, olay bu. Telekomu özelleştirirken ağlaya ağlaya özelleştirdiler, şimdi bu para etmez alternatif operatörler 1 sene sonra çıkacak 3-4 sene önce satsak iyi para ederdi diye fiyatı satıcısı bakanlar kırdı.

Ne sabit telefonda rekabet geldi ne de bir şey oldu. 10 seneye yaklaşıyor yavaştan her ay konuş konuşma her telefon 20 lira veriyor. Abone başına ortalama kazançları 30 TL civarıdır rahat. ADSL'e ise hiç girmiyorum, orda da büyük kazık var.

• ayda 5 mbit icin 69 + 7 tl *12 ay hakkaten her yıl bir laptop almıs gibi oluyoruz ağır da gelmeye başladı ne yalan söleyim..Aç bulgarlar bu paraya 100 mbit 'i rahat alıyorlardır yani hiç değilse 5'leri 10 , 10 'ları 20 mbit yapsalar ve ara tarife olarak da 2-4-8 mbit gibi tarifeler çıkarsalar ama illa kazık atılacak illa müşteri kaçırılacak
  • Arkadaşlar talepleri kablotvbilgi@turksat.com.tr adresine atmamızda fayda var. Çoğu abonenin isteği olduğuna ve bişeler yapacakları düşüncesindeyim.
  • devlet alsa dert özel sektör alsa dert kardeşim bu halk ne zaman internette yüzü gülecek...1 temmuz sabahı bir ses çıkmazsa kötü...128,256,512,1024 hızlarını gören biri olarak 1temmuz sabahı bir şey yapılmazsa bunlar formalite icabı çalışıyor diyecem.... geçmişteki hız arttırımlarını iyi biliirim. en azından kampanya gelmeden önce hız arttırımları yaparlardı gizliden biz burda yazışırdık böyle haberlerde duymuyorum.. Allah bizlere sabır versin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: anahtar222

Arkadaşlar talepleri kablotvbilgi@turksat.com.tr adresine atmamızda fayda var. Çoğu abonenin isteği olduğuna ve bişeler yapacakları düşüncesindeyim.

katılıyorum, müşteri hizmetlerini aradığımızda veya mail attığımızda dikkate alınır ancak.
  • arkadaşlar bu uydunetin 1mbit lik 29 tl tarifesi 1mbite KADAR demi? Acaba geçsem mi ben de diye düşünüyorum da?
  • yani hız 0.40 larda falan olursa bağlattığımda hiç gerek yok.
  • o kadar insafsız değiller.

Uydunet 1 ile 5 mps arasi bir hiz ?

haziran da bitiyor hala ses seda yok uydunet'den. ara tarife gelsin artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 23 Haziran 2011; 22:26:29 >
  • quote:

arkadaşlar bu uydunetin 1mbit lik 29 tl tarifesi 1mbite KADAR demi? Acaba geçsem mi ben de diye düşünüyorum da?yani hız 0.40 larda falan olursa bağlattığımda hiç gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

o kadar insafsız değiller.

Uydunet 1 ile 5 mps arasi bir hiz ?

• arkadaşlar bu linke isteklerimizi gönderelim; bir çok kişi istek gönderirse onlarda farkına varırlar.

http://www.turksatkablo.com.tr/iletisim.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: besyom2

arkadaşlar bu linke isteklerimizi gönderelim; bir çok kişi istek gönderirse onlarda farkına varırlar.

http://www.turksatkablo.com.tr/iletisim.aspx

usta iyi demişinde ben dediğin linke mail attım 2 sefer telefonla yarım düzine kampanyasına abone edilmek için arandım orada söyledim 1 seferde kapı kapı dolaşıyordu uydunetçiler kapıma geldiler onlarada söyledim :D yani tek başıma 4 sefer talepte bulundum eminim benim gibi talepte bulunan bi çok kişi vardır ama adamlar nedense görmezden geliyor.yatırım yapmıyolar demekki ne gelişim var altyapıda nede hızlarda artış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgty89 -- 25 Haziran 2011; 19:26:33 >

• biz hızı arttıralım derken adamlar diskovriyi kaldırmışlar taahhütüm dolunca ilk çıkışa saparım ben ozmana metronet te gelir bizim buraya umarım hadi hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.