Şimdi Ara

Uydunet 20Mb/20Mb Simetrik İnternet geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10/10 maksimum simetrik tarifesi bulunan uydunet artık 15/15 ve 20/20 tarifelerede sahip. Tekil kullanıcıların işine pek yaramaz gibi. fiyat olarakta yüksek zaten ama kurumsal firmalar için bulunmaz nimet gibi

5/5 Mbps'e kadar : 199 TL / Ay
    10/10 Mbps'e kadar : 299 TL / Ay
    15/15 Mbps'e kadar : 399 TL / Ay
    20/20 Mbps'e kadar : 499 TL / Ay

Kaynak:
    kablo
    Tarifeler - İnternet | Kablo
    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTech -- 20 Kasım 2015; 9:08:23 >

• Bu fiyatlar ne böyle ya. 10/10 100 TL ver geçelim hemen....
  • Bize göre değil dedik ya :)
    kurumsallara gider bu tarifeler.
  • bunu yapacagına 1 mbit olan upload hızlarını 2 ye çıkarsa daha iyi olurdu
  • Yurtdışında 1000/1000 hızları bu fiyatlardan daha düşük şekilde kullanıyorlar gelişmeyecek ülkede internet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha 5 mbps upload vermek çokmu zor sanki 100 mbps paketlerde 4 mbps upload veriliyor 1 mbps kayıp onu alın daha iyi olur
  • Hani upload' lar artacaktı simetrik olacaktı? Bu ülkede herşey yalan dolan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

bunu yapacagına 1 mbit olan upload hızlarını 2 ye çıkarsa daha iyi olurdu

usta hali hazırda 2 mb upload zaten var.
    25 Mbps'e kadar : 2 Mbps'e kadar 25 GB 39 TL / Ay 'dan başlıyor fiyatı.

@GoldenParsTR
    1000/1000
    nerede var aga bu hız çok fena kim ne yapar bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Hani upload' lar artacaktı simetrik olacaktı? Bu ülkede herşey yalan dolan...

kim dediyse yalan demiş 3-5 mb hızlarla geziyoruz hala bunun simetrisi bize lüks. onu da yapmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTech

quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Hani upload' lar artacaktı simetrik olacaktı? Bu ülkede herşey yalan dolan...

kim dediyse yalan demiş 3-5 mb hızlarla geziyoruz hala bunun simetrisi bize lüks. onu da yapmazlar.

http://shiftdelete.net/mujde-upload-hiz-siniri-kalkiyor-58807
    Türk Telekom Kurumsal İş Birimi CEO'su Mehmet Ali Akarca'nın 2 Mart 2015'te Barcelona'dawww.shiftdelete.net ekibine verdiği bilgiye göre, internet hızındaki 1-2 Megabit upload sınırı, 6 ay içinde ortadan kalkacak.

• Yalanın daniskasını atmış. Uydunet superonline dese belki belki inanırımda turk telekom böyle bir yatırımı kesinlikle yapmaz. bir kere adam gibi down veremiyorlar up nasıl verecekler

upload teknolojisi çok daha farklı bir teknoloji. downloadlar 100 ler 1000 lerle ifade ediliyorken uploadların 3-5 lerde kalmasının nedeni de bu. özetle simetrik internet uzuuun süre hayal. gerçi ben daha 5 mb downloadı geçemiyorum ttnetle ya neyse
  • quote:

Yalanın daniskasını atmış. Uydunet superonline dese belki belki inanırımda turk telekom böyle bir yatırımı kesinlikle yapmaz. bir kere adam gibi down veremiyorlar up nasıl verecekler

upload teknolojisi çok daha farklı bir teknoloji. downloadlar 100 ler 1000 lerle ifade ediliyorken uploadların 3-5 lerde kalmasının nedeni de bu. özetle simetrik internet uzuuun süre hayal. gerçi ben daha 5 mb downloadı geçemiyorum ttnetle ya neyse

Adamlar zaten adsl upload hizindan degil fiber ve vdsl upload hizlarindan bahsediyorlar. Adsl max upload hizi 1 kusur zaten. Isteseler de arttiramazlar.

• quote:

10/10 maksimum simetrik tarifesi bulunan uydunet artık 15/15 ve 20/20 tarifelerede sahip. Tekil kullanıcıların işine pek yaramaz gibi. fiyat olarakta yüksek zaten ama kurumsal firmalar için bulunmaz nimet gibi

5/5 Mbps'e kadar : 199 TL / Ay
    10/10 Mbps'e kadar : 299 TL / Ay
    15/15 Mbps'e kadar : 399 TL / Ay
    20/20 Mbps'e kadar : 499 TL / Ay

Kaynak:https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler

Yeni tarifeler eklenmesi güzel de...

Superonline Fiber 25Mbit/5Mbit AKK siz 99TL idi sanırım 5/5 Mbps'e kadar : 199 TL birazcık pahalı değilmi?

5/5 Simetrik bağlantı 25/5 asimetrik bağlantıdan dahamı performanslıdır?

• superonline ve ttnet tarifelerini göremedim ben nereden baktınız?

ayrıca superonine 25/5 kotasız ise fiyat iyi ama değilde uydunet 100/4 99 tl hala daha iyi bence.
  • Bu da Alman telekom şirketinin tarifesi

Adamlar 100/40 'a 49 euro ödüyor bizdeki 160 tl yaklaşık fiyat. 50/10 5 euro daha ucuz
  • HeroTech kullanıcısına yanıt
    sen hangi kafa ile o hızla bizdeki hızları karşılaştırıyon merak ediyorum bizdeki maaşlar ile onlardaki maaşlara bi bak ve bizdeki internet fiyatları 100e 40 nerede benmi göremiyom 100e 40 bzde kaç para haberin var mı en az 2500tl buda en düşük tahmin deyil gercek sen kalk alman telekomla kıyasla sen en iyisi hindistan ile kıyasla anca onlar yarışırız çünki kotadan sonraki hız 3mbit ben ona bakarım
    örnek olarak google fiber gerçi sınırlı yerlerde var googlenın hızmetı ancak dünyada bu hızı kullananlar bu fiyatlardan aşağıda kullanıyorlar.
  • Bence makul olabilecek fiyat 30/30 adliyesiz paket 100 TL.olmalı, gerisi tırıvırı.
    SOL Fiber var kapımda istesem 2 dakikada evin içine çekecekler hattı MH'ni arayıp deneme sürüşü yaptırmıyoruz abone oldunuz kullanmaya başlarsınız o kadar deyince SOL hep böyle içimde bir uhde kaldı işte.Aslında şeytana uyup taahhütsüz 25 Mbps adliyesiz paketini alıp 1 ay denemek istiyorum.Kablonet'in bir güzellik yapacağı yok heralde son zamanlarda.
  • Sen hangi kafayla okudun yazımı bilmiyorum ama aynı mantıkla paylaşım yaptım zaten!

Kaşıkla aldığımız hizmete kepçe ile ödüyoruz illa açık seçik mi yazayım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.