Şimdi Ara

Uydunet 25Mbps'e kadar denilen şey Fiber mi ADSL mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
19.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İzmir Karşıyaka' da oturuyorum. 25 mbit e kadar 150 gb AKK + teledünya üst pakete sadece 60 tl 2 sene sözleşmeli olarak ödüyorum.İnternet hızı gayet iyi, hiç bir sorun yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmndzc35

İzmir Karşıyaka' da oturuyorum. 25 mbit e kadar 150 gb AKK + teledünya üst pakete sadece 60 tl 2 sene sözleşmeli olarak ödüyorum.İnternet hızı gayet iyi, hiç bir sorun yok...

Merhaba. Bende sizin kullandığınız paketi almayı düşünüyorum. Hala memlunmusunuz? çok kopma oluyormu birde. Cevap için şimdiden çok teşekkür ederim.
  • KüfürbazHaydoo kullanıcısına yanıt
    bir zamanlar turk telekom
     Uydunet 25Mbps'e kadar denilen şey Fiber mi ADSL mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 19 Mayıs 2016; 20:58:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0365634b

bir zamanlar turk telekom

Özelleştirme sözde çığır atlatacaktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ressi1 kullanıcısına yanıt
    hocam turk telekom devlet geri dönse ne güzel olacak şimdi devlet olan taraf okullar fiber hizmetti vermeye başladı altyapı daha da artıması lazım fiber ülkede çok az geçen sene turk telekom güvenilir diye aldım fakat şimdi pişmanım bence turk telekom devlet de kalmış olsa şimdi biz çoktan fiber kullanıyorduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0365634b

hocam turk telekom devlet geri dönse ne güzel olacak şimdi devlet olan taraf okullar fiber hizmetti vermeye başladı altyapı daha da artıması lazım fiber ülkede çok az geçen sene turk telekom güvenilir diye aldım fakat şimdi pişmanım bence turk telekom devlet de kalmış olsa şimdi biz çoktan fiber kullanıyorduk

Okullara direk metro ethernet çekiyorlar, normal altyapıyla pek alakası yok. Okulum da bazen 300/300 bazen 200/200 hız alıyorum. Wifi de genelde 50 mbit.

Ama zeki meb google play i bile engellemiş. Onceden drive dan son hız dosya çekiyordum. Neyse vpn var .

Edit: TT ceo su röpartjın birinde 40milyon kişiye fiber erişimimiz var dediydi . Devlete kalmış olsa türksat altyapısıda çok ilerlemişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressi1 -- 20 Mayıs 2016; 6:51:53 >

• yyusa Y kullanıcısına yanıt
    Rica ederim,bu benim teledünya platformundaki 3.senem.ilk sene biraz problem yaşadım, ancak son iki senedir hiç bir sıkıntı çekmedim kopma konusunda.özellikle bu bahsettiğim pakettteki hız ve akk dan çok memnunum yetmezse 10 tl daha arttırıp 250 gb akk da yapabiliyoruz.
  • ofamof kullanıcısına yanıt
    Saha dolabına kadar fiber optik kablolar ile gelir saha dolabından evinize kadar anten kabloları ile gelir işte burada azda olsa hız düşer eğimlerden felan dolayı ancak aman aman düşmez 100 mb/sn internet hizmeti alıyordum.
    Bana gelen hız ise 98'di tam 2 mb/sn kaybım vardı ondan dolayı tam net hızı alamayabilirsin ama kesin olarak 25 olmasada 24 kesin alırsın ufak tefek değer kayıpları oluştuğundan dolayı bu şekilde sıkıntılar gerçekleşiyor.
    Ama türk telekomda baya bir sıkıntı yaşayabilirsin emin olabilirsin.
  • Altyapı iyidir iyi şu an verdikleri en yüksek hızı bayağı zorlarlar isteseler.Bir de adil kotasız yüksek gönderi değerleri olan tarifeler gelse tadından yenmez.
  • Arkadaşlar uydunet bize çok güzel bi teklif sundu ama,ttnet ile sözleşmemin bitmesine 1 yıl var daha.
    Aradım ttnet i, iptal ederseniz 300tl civarı bir ceza ödersiniz dediler.
    Şeytan diyor iptal et,uydunetin teklifi çok iyi.

50 mbps hız+150 Gb Akk+Teledünya üst paket+Vizioon sinema paketi hepsi toplamda 69.90tl

Kafam karıştı

• xxzero kullanıcısına yanıt
    300 lira çok boşuna ttnete para yedirmiş olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

300 lira çok boşuna ttnete para yedirmiş olursunuz.

Biraz önce uyduneti de aradım,aynı kampanyaya ek olarak 3 ay da faturanızı biz ödüyoruz diyor bu da 210 tl yapıyor.
    Yani benim telekoma ödeyeceğim ceza 100 tl falan maksimum.
    Gönlüm uydunete geçmekten yana,gerek hızı,gerek akk limiti olsun,bakalım ne olacak.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.