Şimdi Ara

UYDUNET 50 MBS 150 GB AKN 70 TL [İYİ MİDİR] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uydunet iyidir ama fiyat fazla geldi bana.
    50 mbs 250 AKK 00:00-09:00 arası kota çalışmıyor.
    Teledünya üst paket + tüm kanallar açık + kablo tv + 200 dk(100'de olabilir tam emin değilim) her yöne 73lira ödüyorum ben.
  • NightmarE_6 kullanıcısına yanıt
    Keşke biraz daha erken yazsaydın hocam 😂😂 Neyse artık buna başladık 27 Ay biraz uzun ama umarım sıkıntı yaratmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Öylesine girmiştim kim ne kullanıyor diye. Denk geldi biraz açıkçası. Hayırlı olsun.
    Yeni abone olacağınız için fiyat öyle olabilir çünkü ben 20 yıllık filan aboneyim kablo tv zamanından beri kullanıyoruz.
    Geçtiğimiz ağustos'un başında yeniledim taahhütü.
    Arkadaşların dediği gibi senede 2-3 kere genel arıza dışında yavaşlama, kopma vs. sorunu yaşamıyorum bende.
  • 25 Mbps 250 akk 69₺ paketi iyi gibi. Upload işini çok kasmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srsy

25 Mbps 250 akk 69₺ paketi iyi gibi. Upload işini çok kasmayın.

Dün görüştüm bugün gelip bağladılar yarım saat içindede açıldı valla bu kadar hızlı olduğu için mutluyum şuan netde çok iyi keza tv kanallarıda öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende başvurdum hemen geldiler açtılar süper. çanak sıkıntısı bitti şükür.

• maddi sıkıntılarım olmasa hemen alacam onu ama 27 ay tahaddüt çok uzun 2 yıl olaydı bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4A4

maddi sıkıntılarım olmasa hemen alacam onu ama 27 ay tahaddüt çok uzun 2 yıl olaydı bari

27 Ay olmasının sebebi İlk 3 ay ücretsiz olması hocam onun haricinde kesinlikle öneririm kanallar çok iyi ve internetde oldukça hızlı(Belgesel izlemeyi çok severim çok iyi oldu)

• SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    bende konuşturan hd sınırsız kampanyasına katıldım teledünya temel paket var ondada telefonda var evdeki telefonu modeme bağladım anında çalıştı ne aktivasyon ücreti var nede başka birşey cuma günüde teledünya kurulumuna gelecekler internet 3 yıldır var
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightmarE_6

Uydunet iyidir ama fiyat fazla geldi bana.
    50 mbs 250 AKK 00:00-09:00 arası kota çalışmıyor.
    Teledünya üst paket + tüm kanallar açık + kablo tv + 200 dk(100'de olabilir tam emin değilim) her yöne 73lira ödüyorum ben.

bu hangi kampanyadan? bende 25mb 250 gb + üst paket vs başvurdum. cihaz dahil 72,99 tl ödeyeceğim. yeni üye iseniz acaba hızı mı yanlış yazdınız?. 50mb olan 10 tl pahalı. listeleri kurcaladım bu kampanyayı görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 5 Ekim 2016; 23:07:49 >
  • rambetiko R kullanıcısına yanıt
    quote:

Yeni abone olacağınız için fiyat öyle olabilir çünkü ben 20 yıllık filan aboneyim kablo tv zamanından beri kullanıyoruz.

Yukarıda belirttiğim gibi hocam.
  • quote:

quote:

Yukarıda belirttiğim gibi hocam.

Nereden başvurdunuz? İnternette yok böyle kampanya. Onun için sordum. Varsa biz de başvuralım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rambetiko R kullanıcısına yanıt
    Ben başvurmadım hocam. Taahhüt bitmeye yakın kendileri arıyorlar zaten. Ben sadece uyku yok servisini ücretsiz vermeleri için biraz zorladım ve kabul ettiler.
    Modem ücreti, aktivasyon vb. gibi ücretlerde yok bende. Bu ücretleri çıkarınca sizin fiyatta 60-65 civarına düşer sanırım.
  • 50 Mbps’e kadar 250 GB Ekosınırsız İnternet + Teledünya Üst Paket + Kablo TV + Vizioon Sinema Paketi : 79,99 TL.

Gelecek ay taahhütüm bitiyor, yukarıda ismi geçen kampanyaya geçeceğim bende. Kullananların büyük bir kısmı memnun, kafamdaki tek soru işareti taahhüt süresinin uzunluğu. Ama piyasaya baktığımda diğer firmalar bu tarifenin hemen hemen yarısını bu fiyata veriyor. Bakalım, taahhüt bitsin bi' :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F3BCAC9BE -- 8 Ekim 2016; 20:32:37 >
  • İlk 3 ay beleş + 24 ay taahhüt.
    Taahhütlü aboneliğiniz varsa modemi 2TL/24ay, teledünya kutusunu da 1TL/24 ay şeklinde alabiliyorsunuz. Ben abone oldum şimdilik memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirza Y.

50 Mbps’e kadar 250 GB Ekosınırsız İnternet + Teledünya Üst Paket + Kablo TV + Vizioon Sinema Paketi : 79,99 TL.

Gelecek ay taahhütüm bitiyor, yukarıda ismi geçen kampanyaya geçeceğim bende. Kullananların büyük bir kısmı memnun, kafamdaki tek soru işareti taahhüt süresinin uzunluğu. Ama piyasaya baktığımda diğer firmalar bu tarifenin hemen hemen yarısını bu fiyata veriyor. Bakalım, taahhüt bitsin bi' :)

Yaklaşık 4 yıldır uydunet kullanıyorum. Şu zamana kadar ufak tefek problemler olsada memnundum lakin cuma gününden beri internet bağlantım kopuyor 10larca defa arıza kaydı bıraktım mailler attım çözemediler. 4440126 beni arıyor sorununuz çözüldü diye hayır diyorum çözülmemiş kendisi kontrol ediyor sinyal değerlerini evet değerler düşük diyor daha sonra.

biraz araştırmadan hemen geçmeyin derim

benim sorunumu bu başlıktan takip edebilirsiniz
    https://forum.donanimhaber.com/m_121340216//tm.htm#121340216

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

İlk 3 ay beleş + 24 ay taahhüt.
    Taahhütlü aboneliğiniz varsa modemi 2TL/24ay, teledünya kutusunu da 1TL/24 ay şeklinde alabiliyorsunuz. Ben abone oldum şimdilik memnunum

sızın tarıfe hangısı hocam ? bnmde ttnette kı taahahud aralıta bıtıyor ..ne yapsam dıye dusnuyorum bu tarıfe nasıl acabahttps://www.turksatkablo.com.tr/TV-Kampanyalari,415,gunde-1-liraya-sinirsiz-internet
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.