Şimdi Ara

UYDUNET 50 MBS 150 GB AKN 70 TL [İYİ MİDİR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turk Telekom 24 Mbs 100 GB AKN kullanıyorum ve 63 TL ödüyorum.Uydunet'de böyle bir kampanya gördüm sizce iyi midir ? Yanında Teledünya Üst Paket + Kablo TV + Vizioon Sinema Paketi veriyor ve 27 kullanıyorsun ilk 3 ay ücretsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 15 Eylül 2016; 12:03:24 >

• uydunet iyidir genellikle sundukları hizi verirler
  • Uydunet' den şaşma pişman olmazsın...
  • Modem parasi da icinde mi? Eger degilse 6 lira modem ucreti oduyorsunhz. 75 liraya geliyor. Eger film/dizi surekli izliyorsaniz 150 gb kota ay sonuna kadar kurtarir. Ben 30 ay taahhut verin teledunya gecmistim memnunum sonradan uydunet ekledim. Zaman zaman bolge arizalari disinda sorun yasamadim.Ayrica taahhut ettikleri hiza ulasabiliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olgi kullanıcısına yanıt
    Onu sormadım hocam ama gidip görüşücem.Turk Telekomla sözleşme yapalı max 2 ay olmuştur kaç para öderim fes olarak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fes iptali icin geriye kac para odersiniz bilmiyorum. Ttnete sormaniz gerek. Teledunyadan da fazla beklentiniz olmasin belgesel kanallari haric geri kalan kanallar adeta cop(siyasi sebepler) filmler de digiturkteki gibi vizyon filmleri yayinlamiyorlar.

• 6 Ay belemeniz gerekiyor sozleşmeyi iptal etmeniz için bana oyle yaptilar 6 ay sonra tahaddut iptalini başllatabiliriz dediler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bu paketi almayı düşünüyorum ama 27 ay taahhüt çok uzun. Emin olamıyorum. Bir de tt ye göre fiyatlar da uygun. Neden hala %60-70 kisi tt kullanıyor anlamıyorum. Bi bit yeniği falan mi var?

• @aslan21896

çünkü ülkenin adsl alt yapısının tek sahibi TT..fiber alt yapıda ise en fazla uzunluğa sahip alt yapıya sahip ..

kendimden örnek vereyim,bulunduğum yerde ne superonline fiber var ne de uydunet var..sadece TT adsl var.mecbur 12 mbit internete aylık 70 civarı para ödüyoruz..
    bölgemde uydunet felan olsa aylık 5 - 10 fazla verip yine de TT belasından kurtulurum
  • Aynı kampanya ile bir ay önce abone oldum. TTNet taahhüt bozdum. Hiç düşünmeden. 47 mb ten aşağı hız görmüyorum. TTNet ile online film izlemek izdirap oluyordu. Ben hiç düşünmeden uydunet kullanmaya başlayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: CAKIR1966

6 Ay belemeniz gerekiyor sozleşmeyi iptal etmeniz için bana oyle yaptilar 6 ay sonra tahaddut iptalini başllatabiliriz dediler

öyle birşey yok :)
    6 ay sonra daha yüksek ceza çıksın diye öyle demişlerdir.
  • Canavar gibi tarife. Keşke baştan buna geçseydim.
  • bende bu tarifeye geçmeyi çok istiyorum ama maalesef binada teledünya yok :(

Dilekçe yazdık faks gönderdik ama pek olumlu döneceklerini sanmıyorum.
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Uydunet varken TTNET kullanılmaz, Bahsettiğin tarife gayet uygun, kesinlikle geç derim.
  • Uydunette sürekli kopmalar oluyor onu göz önünde bulundurun
  • agonfighter kullanıcısına yanıt
    Sizde olduğu herkeste olduğu anlamına gelmiyor. Maalesef hizmet kalitesi taşerona, lokasyona ve altyapıya göre değişiyor.
  • cormen kullanıcısına yanıt
    Kadıköy'de, Beşiktaş'ta, Fatih'te en merkezi yerlerde uzun süre kullandım hepsinde de aynı problem var. Sürekli düzensiz aralıklarla 2-3 dakika süren kopmalar oluyor. İnternette de 100lerce aynı şikayetten var ve düzeltmiyorlar. Sadece donanımhaber'de açılan başlıkları ve altındaki 10larca aynı sorunu yaşayan insanı görebilirsiniz: https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=uydunet+s%C3%BCrekli+kopma++site:forum.donanimhaber.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agonfighter -- 22 Eylül 2016; 3:08:59 >
  • yaşadığınız yerde uzun bi süre sorunsuzca kullandıysanız alabilirsiniz ama sözleşme gerçekten uzun sonradan batırma ihtimalleri var altyapıyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Turk Telekom 24 Mbs 100 GB AKN kullanıyorum ve 63 TL ödüyorum.Uydunet'de böyle bir kampanya gördüm sizce iyi midir ? Yanında Teledünya Üst Paket + Kablo TV + Vizioon Sinema Paketi veriyor ve 27 kullanıyorsun ilk 3 ay ücretsiz

Hocam apartmanınızda kullanan varsa bilgi alın. Kopma hız düşüklüğü gibi.
    Ben evimde kullanıyorum. %90 oranında memnunum.
    Uydunetin tek olumsuz yanı verdiği modem. Netmaster modemler gerçekten çöp.
    Ben tam verim almak için router ile kullanıyorum.

• Bugün başvuru yaptım Cumaya kadar bağlanır dedi umarım memnun kalırım hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.