Bildirim
Uydunet/Ankara (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Ben de geçenlerde 8 mbit'e kadar internet kampanyasına geçmiştim. Birkaç hafta iyi güzel kullandım sonra internetim sürekli gitmeye başladı. TT'yi aradım sorunu telefonda çözemeyince teknik bir eleman aradı bu sefer ve hattımın 8 mbit hızı kaldırmadığını, hızımı 4 mb'e indireceklerini söyledi. Ne zamana kadar böyle devam edeceğini sorduğumdaysa bir seneye kadar hatların yenileneceğini söyledi. Ben de Çankaya Dikmen'de oturuyorum. Şon 1 haftadır hızım 1 mbit 'de seyrediyor. İçler acısı ama bu durum 15 gb kotayı doldurmamdan da kaynaklanıyor olabilir. Bilemiyorum ay sonu gelip faturam kesildiğinde kontrol edeceğim. -
Dikmen/Ankara, öğlenden beri nette innaılmaz bir yavaşlık var. Sayfalar 5 dakikada açılıyor resmen. Hem yurtdışı hem türk siteleri. Var mı nette sorun yaşayan başka? Genel bir net arızasımı yoksa uydunetlemi alakalı acaba.. -
quote:
Orijinalden alıntı: yilmaz196
Dikmen/Ankara, öğlenden beri nette innaılmaz bir yavaşlık var. Sayfalar 5 dakikada açılıyor resmen. Hem yurtdışı hem türk siteleri. Var mı nette sorun yaşayan başka? Genel bir net arızasımı yoksa uydunetlemi alakalı acaba..
bende yok hocam bir sıkıntı istersen ara arıza kaydı ver.gelirler bugun düzeltirler. -
ankara anıttepe / son 3 gündür kopmalar oluyor...suanda zulüm oldu nete girmek :( -
Dikmen Hürriyet Cd.de de işkenceye devam...Kesiliyor, Düşük Sinyal, Kopmalar... -
ya bizim 20-25 metre yukardaki sokakta var bizim sokakta yok bir mail atsam ilgilenirlermi acaba? -
Evet bu aralar yine sapıtıyor ara ara. Bad company de durup duruken oyundan atıyor, bağlantı koptu diye. Arada modem gidip geliyor. Yine birşeyleri kurcalıyorlar galiba. Bitiremediler bir türlü ayarlamayı. Görende hızları artıracaklar falan sanar ha.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X