Şimdi Ara

Uydunet/Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARkadaşlar son 2 gündür bariz bir hız düşüşü var.2-3 kb/sn ile çekiyorum.Dikmen bölgesinde aynı sorunu yaşayan var mı yani genel bi durum mu yoksa müşteri hizmetlerini aramalı mıyım?

• dün bende baya bi dalgalanma yasadim hizda Anittepe de oturuyorum. Ancak bugün iyi baglantim, eger aksam saatlerindede bu sekilde download ettigim yerden son hizda indirirsem bi yenilik yapmislar demektir..cünkü bahsettigim yerden normalde aksam saatlerinde hep bi düsüs yasiyorum..ama sendeki genel bi sorundu kesin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakasupi

dün bende baya bi dalgalanma yasadim hizda Anittepe de oturuyorum. Ancak bugün iyi baglantim, eger aksam saatlerindede bu sekilde download ettigim yerden son hizda indirirsem bi yenilik yapmislar demektir..cünkü bahsettigim yerden normalde aksam saatlerinde hep bi düsüs yasiyorum..ama sendeki genel bi sorundu kesin..

nezamanki bu internet iyi gidiyor desem basima bi is geliyor..bunu yazdiktan sonrada internet gitti ve daha yeni geldi...yuh artik yani el insaf 24 saat boyuncada kesilmezki internet haci ya
  • Ben de Dikmende oturuyorum. İnternetim tam bir felaket, kendi halinde gidip gidip geri geliyor.
  • Evet. Ben de Ankara/Çankaya da oturuyorum ve haftada en az 2 kere bağlantı kesiliyor fakat hız konusunda sorun yaşamıyorum.
  • baglanti kesikligi yok ancak bugün yaka silktirdi internet, 4 mbit abonesiyim ancak 1 mbiti bile göremedim..
  • iki hafta kadar bir süredir ümitköyde de bağlantı çok kötü..arada kopup geliyo,geldiği zaman da zaten illallah dedirtecek kadar yavaş..mail attım,sinyal seviyeleriniz normal dediler..o zaman nerde bu sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaygumus -- 14 Nisan 2010; 19:05:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaygumus
    iki hafta kadar bir süredir ümitköyde de bağlantı çok kötü..arada kopup geliyo,geldiği zaman da zaten illallah dedirtecek kadar yavaş..mail attım,sinyal seviyeleriniz normal dediler..o zaman nerde bu sorun

umitkoy koru ve konutkentte docsis 3.0a gecme calismalari war..
  • gene en iyisi ttnet sanırım..şu superonline bi altyapısını tamamlasa bakalım o nasıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

gene en iyisi ttnet sanırım..şu superonline bi altyapısını tamamlasa bakalım o nasıl olacak

superonline yalan oldu

http://forum.donanimhaber.com/m_38464941/tm.htm

fiberi kapattırıp,uydunet'i tekrar açtırdım 1 haftadır uydunet kullanıyorum. bir problem yok şimdilik

4Mbit uydunet :

Uydunet/Ankara

• Gerççekten son 1-2 haftadır maşallahı var uydunetin ankarada. Uzun süreli olur ve artık 8mbiti de alınabilir hale sokarlar.
  • Başka bir başlıkta utorrent i kapatmadıkça internetin normale dönmediğini yani download duraklatmanın bir işe yaramadığını okuyup denedim. Gerçekten öyle, bütün interneti o yavaşlatıyormuş meğer. Arada kopup gelmeler dışında ben de çok memnunum uydunetten.
  • çetin emeçte sorun yok gayet iyi ,son 1 aydır stabil
  • ayrancı pazarının ordayım bende bendede net gidip duruyor :S haftada bir kere servis çağırıyorum:S
  • Merhabalar arkadaşlar. Ankara Türkkonut'a taşınacağım nasip olursa. Acaba Uydunet hizmeti varmıdır orada? Bilgisi olan varmı? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quietman

Merhabalar arkadaşlar. Ankara Türkkonut'a taşınacağım nasip olursa. Acaba Uydunet hizmeti varmıdır orada? Bilgisi olan varmı? Teşekkürler.

ilçe ve mahalle belirtirsen yardımcı olabilirim?
  • Yenimahalle - Ümitköy - Türkkonut olarak geçiyor sevgili @gfbdogukan
  • quote:

Orijinalden alıntı: quietman

Yenimahalle - Ümitköy - Türkkonut olarak geçiyor sevgili @gfbdogukan

Bulamadım ben o şekilde istersen sen şurdan bak.Yabancı oldugum için o tarafa tam yerini bulamadım.

http://online.turksat.com.tr/v2/index.php?istek=yeniAbonelik&case=y
  • türkkonutta vardır bence,ben ümitköyde oturuyorum..ümitköyün kablo tv/kablonet olmayan hiçbiyerini görmedim şimdiye kadar...
  • beyler bısey soracagım acaba sıazlerden rıca etsem kablo net ın tarıfelerını yazabılırmısınız
    ıs yerınde kullandıgım pc engellı oldugu ıcın hıcbır sıtye gırmıyor ve fıyatlara bakamıyorum bende gececegım super onlıne dan kablo net e ama fıyatları bılmıyorum
    sımdıden tesekkurler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.