Şimdi Ara

uydunet-ANKARA-cevizlidere,balgat,dikmen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uydunet-ANKARA-cevizlidere,balgat,dikmen tarafında oturanlar yorumlarını yazar mı lütfen uydunet hakkında.
    yarın geçmeyi düşünüyorum da modemi kendim alıp 512ye geçeceğim. tavsiyelerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum.

• son yıllarda sorunsuz kullanıyorum 1 ara altyapılarını yeniledir o arada büyük 1 problem çekmiştim son zamanlarda oldukça sorunsuz bide satın aldığım hızı %100 bazen üzerinde alıyorum
  • Hayırlı olsun dostum uydunette sorun pek olmaz, için rahat olsun.
  • İyi diyen var kötü diyen var.Düşük hızlar için Ttnet'ten iyi bir seçim ama.
  • ben a öveçlerdeyim 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum keşke daha önçe kurtulsaydım elin araplarından
  • çiğdem mahallesindeyim. kabloneti 64kpbs hızla ilk çıktığı zamandan beri kullanıyorum çok nadir kesilmeler oluyor hatta son 1,5-2 aydır hiç kesilmedi diyebilirim. kesildiğinde de aradığın anda gelip yapıyorlar. zamanında ttnet kullanmıştım. bu civarlarda kesinlikle ttnet kesinlikle başa bela 1 saat kesintisiz kalamıyordum. uydunet rulez diyorum yani. güzel seçim uydunette kal.
  • dikmendeyim motorola modemle kullanıyorum son derece sorunsuz hiç bi şikayetim yok
  • Bahçelievler / Gazi Mahallesi Tarafındayım , Bağlantım 4096 Mbps ;

Hızım 550 Lere Kadar Çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 16 Kasım 2009; 14:31:46 >
  • xdc<zx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 16 Kasım 2009; 14:07:14 >
  • Dikmendeyim yaklasık 1.5 aydır 512 sınırsız kullanıyorum..Pozitek Modemımle ilk bir hafta can sıkıcı kopmalar yaşadım ama suan iyi ..En onemLiside Stabil bir hızda olması .
    Youtube vb sitelerde videoların hızla yukleniyor olması bir başka güzel özelligi tavsiye ederim yani hem ekonomikte..
  • Uydunet'ten çok fazla şikayetçi olan duymadım..Geç arkadaşım
  • ttneti yarın kapattırıyorum arkadaşlar hayırlısıyla
    tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.