Şimdi Ara

Uydunet beklenen tarife 3mb (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 gün önce geçebildim 3mb lık tarifeye. upload hala 512kbps. destek@uydunet e attım maili.
    3 gündür laptopu kapamadım. 340 üstü göremedim diyen arkadaş, anlık 368 kbps ile indiriyor. max verim 384 zaten ( (1024*3) / 8 ) izmir konaktayım.
    günlük ortalama 9gb olan download 26ya dayandı. bu arada jdownloader ile elle resimdeki kodu girerek indirme yapıyorum. cookie ile uğraşmadım. ona rağmen gayet iyi.
    6-7 kanaldan download yaparken niyeyse 1mb deki gibi sayfaların geç açılmasında bir engel yok. c-meter gibi hız ayarlama programıda kullanmıyorum.
    herneyse, zoraki 2 yıl ttnette kalıp tekrar geri dönen 2001den bu yana uydunetle haşır neşir biri olarak.. adil kullanımda neymiş canım diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cucugen -- 12 Temmuz 2011; 3:47:15 >
  • Merhaba,

Yaşadığınız sorun Upload değerinden kaynaklanıyorsa Uydunetin 3 Mbps hızlara tanımladığı Upload 512 Kbps'dir. Download'da bir sorun varsa speedtest.turk.net sitesindeki hız sonucunun ekkran görüntüsünü ve 62.248.80.10 adresinden alacağın modem sinyal sonucunun ekran görüntüsünü destek@uydunet.net mail adresine atarsanız sorunu çözüp bilgi verirler.
  • uydunet 1 mbit kullanıyordum daha önce
    4 gün önce 3mbite geçtim
    ama anlayamadıgım şekilde
    hızım gün içinde kafasına göre düşüyor
    80 90 kbs ile indiriyorum
    bazen düzeliyo
    1 saat sonra yine düşüyo

1mbit iken bile maksimum bu hızda indirmezdi

müsteri hızmetlerini aradım
    onlarda sorun yok
    foto cekip mail atın dediler
    attım bakalım ne olacak

böyle bi sorunla karsılasan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaqzilla

ttnet kullanıyorum 1mbit sınırsız bağlantı konusunda bir sıkıntı yok ama uydunet'in bu tarifesini görünce geçmeyi düşünüyorum.Ankara demetevler semtinde durum nasıl bilen varsa ve tavsiyede bulunursa sevinirim

Sakin boyle bir hata yapmayin. Uydunet fiyatlari yuzunden herkese cazip geliyor. Ben de sizin gibi dusunup gectim ama simdi surekli baglanti kopmalari yuzunden internete giremez hale geldim. Teknik destek sifir. Kimse ilgilenmiyor bile. Benden soylemesi. Su linke de bir bakin isterseniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_52123207/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gatlinburg -- 10 Eylül 2011; 16:10:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baltaninsapi

quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

quote:

Orijinalden alıntı: erdinc_seray

49 lira mı? Millet o fiyata 20 mb veriyor be...
    Ayıptır ya

nerde,kimde o 49 tl 20mb ????

Ahanda burada.

Uydunet beklenen tarife 3mb

Hayaldi, size hâlâ hayal.

Lanet olsun her şekilde. Ben TTnet'ten 2 sene önce daha ucuz diye geçtim ama nerden bilebilirdimki yılın 2011'e gelince TTNet'in daha ucuz olacağını? Adil Kullanım sistemi kesinlikle çalışmıyor zaten. Arkadaşım Superonline 20 mbps kullanıyor mesela ve sabit diskinde ne oyun ne film her hangi bir şey yok yüklü olanların dışında İhtiyacı olunca indirmeye başlıyor en fazla 30 dakikada indirme tamam.

Paranla rezil olmak denir buna. Şaka gibi ya para vermek istiyosun adamlara ama tarife yok gerçekten şaka gibi.

• Arkadaşlar İzmir/Karşıyaka/Alaybey'de oturuyorum.Bende bu 3 mbit uydunet olayına geçmek istiyorum.
    Tavsiye edermisiniz ?
    Benim oturduğum konumda olanlar var mı?Alt yapı problemi varmı ?
    Bir de ben kablo tv istemiyorum öyle bir şansım var mı? Yada şöyle diyim aylık 49 TL'nin içine kablotv parasıda dahil mi ?
    şimdiden teşekkürler ...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.