Şimdi Ara

Uydunet beklenen tarife 3mb (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • umarım yanlıştır ama müşteri hizmetlerinin dediğine göre bir kampanyadan yararlananlar 3mbit tarifesine geçemiyorlar yani misal benim gibi uydunet alana kablotv bedava kullanıyorsanız 1-5-10 a geçebilirsiniz ama 3 yeni olduğundan sadece kampanyası ile geçilebiliyormuş.
  • Maalesef ttnet kullanıyorum ama uydunette 3mb 49 tl olması saçmalık.53 tl ye 8mb netlimitsiz alıyorum.hızı da yaklaşık olarak veriyor.(7 mbit).ev telefonu derseniz,ben ev telefonunu kullanıyorum zaten bana problem değil.ha ucuz mu?kesinlikle değil.imkanım olsa direk superonline a gecerim.
  • 49 tl aferin uydunet gene HARİKA bir kampanya yaptın millet çıldıracak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay61n

limitsiz limitsiz vurgusu yapiliyoda ttnette adil kullanimdan dolayi hizi dusenler genele gore %1 i gecmiyo adamlar 16mbit interneti 59tlye kullaniyo ayda 700-800gb indiriyolar bizim halimize bak. sacma sapan modemlerini almasaydim ttnete gecicem ama okadar para verdik modeme.

3mbite gecmek istiyoruz sisteme girmedik diyolar madem girmediniz niye koyuyosunuz anasayfaya

@kazze gayet duyarlı yaklaşmış olaya.adil kullanım hakkı olan tarifelerle karşılaştırmanız zaten bir saçmalık,birde kendinizide inandırmaya çalışıyorsunuz 49 liraya 20 mbit diye,o apayrı bir saçmalık.
    bende istiyorum superonline fiber internet,bir zahmet benim evede bağlatsanıza.5 mbit yeter,aylık 50 tl veririm,üstü kalsın

ya size kimse ne yapsa yaranamaz,illaki bir eleştiricek yer bulursunuz.100 mbit'i 10 tl'ye verseler,neden 5 tl değil diye bangır bangır gene bağırırsınız.o olmadı ping yüksek diye konu açarsınız
    ben işyerinde 8 mb'e kadar adil kullanım haklı ttnet kullanıyorum.bugüne kadar hiç 500 kb/s'ı geçtiğini görmedim.
    evde kablonet 5 mb kullanıyordum,şimdi 1 mb kullanıyorum,bugün 3 mb'a geçirdim.işyerim allahın terkettiği yer olmasa,kablonet bir gelse,tövbe ne adsl isterim,ne fiberinternet.3 mb limitsiz internet 33 TL,siz hala neyin derdindesiniz.o kablonet olmasa görürdüm ben adsl'yi,59/99TL ye hangi hızları alırdınız,"bağlanabiliyorum şükürler olsun" nağmelerinizi.
    haktır size hak...

• quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

quote:

Orijinalden alıntı: ay61n

limitsiz limitsiz vurgusu yapiliyoda ttnette adil kullanimdan dolayi hizi dusenler genele gore %1 i gecmiyo adamlar 16mbit interneti 59tlye kullaniyo ayda 700-800gb indiriyolar bizim halimize bak. sacma sapan modemlerini almasaydim ttnete gecicem ama okadar para verdik modeme.

3mbite gecmek istiyoruz sisteme girmedik diyolar madem girmediniz niye koyuyosunuz anasayfaya

@kazze gayet duyarlı yaklaşmış olaya.adil kullanım hakkı olan tarifelerle karşılaştırmanız zaten bir saçmalık,birde kendinizide inandırmaya çalışıyorsunuz 49 liraya 20 mbit diye,o apayrı bir saçmalık.
    bende istiyorum superonline fiber internet,bir zahmet benim evede bağlatsanıza.5 mbit yeter,aylık 50 tl veririm,üstü kalsın

ya size kimse ne yapsa yaranamaz,illaki bir eleştiricek yer bulursunuz.100 mbit'i 10 tl'ye verseler,neden 5 tl değil diye bangır bangır gene bağırırsınız.o olmadı ping yüksek diye konu açarsınız
    ben işyerinde 8 mb'e kadar adil kullanım haklı ttnet kullanıyorum.bugüne kadar hiç 500 kb/s'ı geçtiğini görmedim.
    evde kablonet 5 mb kullanıyordum,şimdi 1 mb kullanıyorum,bugün 3 mb'a geçirdim.işyerim allahın terkettiği yer olmasa,kablonet bir gelse,tövbe ne adsl isterim,ne fiberinternet.3 mb limitsiz internet 33 TL,siz hala neyin derdindesiniz.o kablonet olmasa görürdüm ben adsl'yi,59/99TL ye hangi hızları alırdınız,"bağlanabiliyorum şükürler olsun" nağmelerinizi.
    haktır size hak...

Sevgili arkadaşım, adil kullanım limiti varsın olsun istanbul'daki evimde 20 mbps kullanıyorum taş gibi aylık ortalama da 20-30 gb arası download'ım oluyor belki son bir iki gün hızım düşüyor ya da düşmüyordur. Yeni ergenler gibi download kasmıyorsanız; ki bu kullanıcı kitlesi %95i oluşturuyor, adil kullanımdan en fazla bir kaç günlük bir hız düşmesine mağruz kalıyor. Ki genelde düşmüyorlar bile hızı. Ankara'daki evimde uydunet var 5 mbps istediği kadar limitsiz olabilir, 20 mbps parası verdikten sonra benim için hiç bir avantajı yok. Yukarıdaki arkadaş gayet güzel söylemiş, limitsizin üst limitine takılıp duruyorsunuz da o üst limite 100 kişiden kaç kişi ulaşıyor, ulaşanlar da ayın kaçıncı gününde ulaşıyor? Kendimizi kandırıp duruyoruz, daha hala uydunet'i savunun 2012 yılında daha hala 1mbps diye bir internet seçeneği de olsun...

• adil kullanim hakki zirvaligi direk internetten bisi indirirken etkiliyo veya video izlerken, nette dolasirken etkisi var fakat torrenti etkilemiyo etkileyen bir kisi gormedim 900-1000 ile indiriyolar. 700-800gb diyorum ayda indiren kisiler var hizi dusse adam nasil indircek gunde 24 saat indirse o rakamlara ulasamazlar.

ben 2mbit abonesiyim 54 tl veriyorum 49 tl 3mbite gecicem diye hergun aramaktan biktim uyduneti. 100kb dl hizi kazancaz diye ne hallere dusuyoruz. otomatik gecis yapmalari lazim mantiken ama nerde
  • yazlıktayım cepten araayıp hemen 3 e çıkarttım 1 den. haftasonu evde olduuğöda kullanıma hazır olsun diye :)
  • Neden 13 ay 33 lira da sonradan 49 lira? 2 seneye zaten bir hız arttırımı mecbur yaparlar diğer isplerin çoğalması ve kapsama alanlarının genişlemesiyle.

Adam gibi aylık 40 lira diyememişler mi? Zaten aylık 40'a geliyor 24 ay da!!! Bir de neden 49, Telekom da 16 mb 50 GB limitli 59 lira, 49'a 5'te 1'ini bile vermediler. 100-200 gb indirene belki güzel ama ayda anca 50 gb indirecek adam için yine pahallı.

Türksat bir işi düzgün yap dişimi kırıcam diyeceğim de neden işinizi düzgün yaptınız diye dişimi kırayım! Yapmıyorsunuz diye sizin koltuklarınıza raptiye koymak lazım... (Dişinizi kırmak lazım yazacaktım ama biri ciddiye alıp adamların ağzını burnunu kırar falan, raptiye koyun yeter onun için. Daha zararsız...)
  • 3mbit sınırsız + kablo tv + teledünya + full sinema + 9 HD, 1 3D kanal = 66 TL sizce çok mu? sadece 7 tl ye evde 100 tv dahi olsa tek kabloyla hepsinden farklı yayın izleyebilirsiniz!
  • Rezalet millet 20lerde biz 1 deyiz:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgabes64

3mbit sınırsız + kablo tv + teledünya + full sinema + 9 HD, 1 3D kanal = 66 TL sizce çok mu? sadece 7 tl ye evde 100 tv dahi olsa tek kabloyla hepsinden farklı yayın izleyebilirsiniz!

Sallama da sınır yok maşşallah. 100 tv'de farklı kanal izlemek için 60 tane receiver lazım ilave olarak da 59 tane 2. üyelik. Kablo tv'de 100 kanal yok hatta yarısı da yok.

Superonline gibi alternatif servis sağlayıcılarına bakın. Hadi ona bakmadınız D-Smart maxi paket HD artı 8 mbs internet de 75 lira. HD sinema kanalları, dizi kanalları, Türk filmi kanalları falan interneti de daha hızlı. Teledünya artı internet 66 lira, ben 50 gb zaten indirmem 50 gb limitli 16 mb olanıdaha düzgün bir platform yayını ile 80 lira interneti de 5 katından daha hızlı 16mbs. Şimdi 14 lira eksik verip 5 te 1'i hıza kullanmak, iki tane daha dandik sd kanal isterseniz 7,5 yok hd isterseniz yine 80 lira vermek daha mı iyi, daha mı ucuz? Öyle ya hd sinema kanalları artı para demek yine 80 oluyor. 50 gb indirmeyene pahallı ve verim alamayacağınız dandik bir digital platform.

• quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

3mbit sınırsız + kablo tv + teledünya + full sinema + 9 HD, 1 3D kanal = 66 TL sizce çok mu? sadece 7 tl ye evde 100 tv dahi olsa tek kabloyla hepsinden farklı yayın izleyebilirsiniz!

Sallama da sınır yok maşşallah. 100 tv'de farklı kanal izlemek için 60 tane receiver lazım ilave olarak da 59 tane 2. üyelik. Kablo tv'de 100 kanal yok hatta yarısı da yok.

Superonline gibi alternatif servis sağlayıcılarına bakın. Hadi ona bakmadınız D-Smart maxi paket HD artı 8 mbs internet de 75 lira. HD sinema kanalları, dizi kanalları, Türk filmi kanalları falan interneti de daha hızlı. Teledünya artı internet 66 lira, ben 50 gb zaten indirmem 50 gb limitli 16 mb olanıdaha düzgün bir platform yayını ile 80 lira interneti de 5 katından daha hızlı 16mbs. Şimdi 14 lira eksik verip 5 te 1'i hıza kullanmak, iki tane daha dandik sd kanal isterseniz 7,5 yok hd isterseniz yine 80 lira vermek daha mı iyi, daha mı ucuz? Öyle ya hd sinema kanalları artı para demek yine 80 oluyor. 50 gb indirmeyene pahallı ve verim alamayacağınız dandik bir digital platform.

TD demiyoruz kablo tv diyoruz. ozaman onu kullan tutan yok.

digitürk + teledünya + d-smart + uydu hepsi evde tek tv de var neyin ne olduğunu biliyoruz. 4 odanın 4 üne tek kablodan yayın geliyo ordanda mutfağa gidiyo (kablo tv) 1 abonelikle 5 tane tv de farklı kanal izliyoruz + o kablo en son odaya gelip 3mbit sınırsız internet ile pc deki tv kartınnada gidiyo. ve ben ayda türksat TD+kablo+internet+sinema ya 66TL veriyorum ve digitürk ile d-smart ı maç dışında kullandığımız bile yok.

süper online apartmanlara hizmet vermiyo, sadece sitelere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabes64 -- 8 Temmuz 2011; 20:53:44 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

TD demiyoruz kablo tv diyoruz. ozaman onu kullan tutan yok.

digitürk + teledünya + d-smart + uydu hepsi evde tek tv de var neyin ne olduğunu biliyoruz. 4 odanın 4 üne tek kablodan yayın geliyo ordanda mutfağa gidiyo (kablo tv) 1 abonelikle 5 tane tv de farklı kanal izliyoruz + o kablo en son odaya gelip 3mbit sınırsız internet ile pc deki tv kartınnada gidiyo. ve ben ayda türksat TD+kablo+internet+sinema ya 66TL veriyorum ve digitürk ile d-smart ı maç dışında kullandığımız bile yok.

süper online apartmanlara hizmet vermiyo, sadece sitelere

Teledünya ne zaman 100 kanal oldu? 40. kanaldan sonra 100 tv'de farklı kanal açmaktan bahsetmek olmaz o zaman. Ayrıca 3. tv'de bile bozulur. MDU Lnb kullanarak uydu yayınını da her odaya çekmek mümkün digitürk de mdu lnb kullanır zaten.

• teledünya 169 kanal :)kablo tv de 59+info
  • quote:

teledünya 169 kanal :)kablo tv de 59+info

Acele ile yanlış yazmışım Kablo tv ne zaman 100 kanal oldu da 100 tv bağlıyoruz yazacaktım.

Kablo tv'de 59 kanal olduğunu sanmıyorum tahminen 40-50 arası olmalı. Ancak Teledünya'da radyo kanallarını da ekleseniz 169 kanal olmadığını biliyorum. 138-142 arası bir şey olmalı en fazla ve radyolarda dahil toplam servis sayısıdır. Dreambox ile taratıyorum bulunan servis sayısının 169 olmadığından hatta 150 altı olduğundan kesinlikle eminim.
  • 49 lira mı ?
  • Benim superonline imkanim yok. Bu durumda TTnet'ten cok cok iyi. TTNET hem 8mb yi adil kullanim zimbirtisiyla veriyor. Hemde hic stabil degil. Eski 1mb sinirsiz ttnet kullanicisiydim ve aksamlari onu bile veremiyordu. Simdi kabloda kafam rahat. Bolge istanbul-mecidiyekoy.

Bu gun arayim 3mb yapin dedim bakalim nasil olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert_rain -- 9 Temmuz 2011; 13:23:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert_rain

Benim superonline imkanim yok. Bu durumda TTnet'ten cok cok iyi. TTNET hem 8mb yi adil kullanim zimbirtisiyla veriyor. Hemde hic stabil degil. Eski 1mb sinirsiz ttnet kullanicisiydim ve aksamlari onu bile veremiyordu. Simdi kabloda kafam rahat. Bolge istanbul-mecidiyekoy.

Bu gun arayim 3mb yapin dedim bakalim nasil olacak.

Superonline imkanı yok olması kötü ama TTNET Kablonete yine golü atmış. Kablonet bu kafayla o golü çıkaramaz.... derken mesajın gerisini şimdi sildim kotalıymış Gol ofsaytmış...

Yalnız uydunette bir sorun var 22 Temmuz'dan önce geçmeyi önermiyorum. Ne olacağını görelim şu filtrelerin bir sürü siteyi açamıyorum bugün dün açılıyorlardı... (şimdi yine denedim açılıyorlar ama şu sansür olayı ne olacak onu görmek lazım önce.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 9 Temmuz 2011; 17:58:53 >

• down hızı 340 üstü göremedim henüz torrentte.. upload da da 48kb /sn
  • quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

quote:

Orijinalden alıntı: erdinc_seray

49 lira mı? Millet o fiyata 20 mb veriyor be...
    Ayıptır ya

nerde,kimde o 49 tl 20mb ????

Ahanda burada.

Uydunet beklenen tarife 3mb

Hayaldi, size hâlâ hayal.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.