Şimdi Ara

Uydunet devir-nakil hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
6
Favori
17.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • devir almak istiyorum ancak şehir edirne. istanbul'a 2.5 saat. prosedür nasıl işliyor uzaktan yapabiliyor muyuz?
  • taşınma dolayısıyla teledünya alt paket + uydunet aboneliğimi devretmek istiyorum. ataköy 3. kısımda oturuyorum. uydunetin temmuza kadar teledünyanın yanlış hatırlamıyorsam 1.5 yıl taahhütü var. aylık 42 tl fatura ödüyorum. elimde sd set top box var ama conax modül ile izliyorum. almak isteyene conax modülü de verebilirim. internet 1 mbit. kablosuz modem devralana verilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacheros -- 14 Şubat 2013; 13:48:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

devir almak istiyorum ancak şehir edirne. istanbul'a 2.5 saat. prosedür nasıl işliyor uzaktan yapabiliyor muyuz?

taahhüt vermeden başvuru yapamıyormuyuz
  • ANKARA BURSA veya İSTANBUL .TELEDÜNYA + SINIRSIZ 1 mpbs İNTERNET + KABLO TV ABONELİĞİMİ ALT YAPISI OLMAYAN BİR İLE TAŞINDIĞIMDAN DOLAYI KULLANAMIYORUM. HD SET BOX + KABLOSUZ MODEM + HD KABLO + BÜTÜN BAĞLANTI PARÇALARI ÜCRETSİZ OLARAK VERİLECEKTİR. HERHANGİ BİR AKTİVASYON VE KURULUM ÜCRETİ DE YOKTUR.
    ABONELİĞİM ARALIK 2013 E KADAR DEVAM ETMEKTEDİR.
    AYLIK ÖDEMESİ 41,50 TL DİR.
    BÜTÜN BUNLAR İÇİN 24 AYLIK SÖZLEŞME İMZALAMANIZA GEREK YOK....

DEVRALMAK İSTEYENLER BANA brcnsvnc@hotmail.com adresinden yada özelden bana ulaşabilirler.
  • İstanbul anadolu yakası 1mbit devir arıyorum
  • devredilmiştir
  • Merhaba Arkadaslar,

istanbulda oturuyorum. yeni tasındıgım bolgede turksat alt yapısı olmadığından turksat uydunet aboneliği devretmek istiyorum.

pakette teledunya ve 10 Mbps 20 GB KOTALI uydunet mevcut. aylık fiyatı 51 tl. ilginen arkadaslar cevap atarsa sevinirim
  • Merhabalar,

İstanbul Beşiktaş'tan, Türksat hizmeti olmayan bir bölgeye taşınmam nedeniyle aboneliğimi devretmek istiyorum.

Devredilecek hizmetler: Kablo TV, Teledünya Üst Paket, Uydunet

Aylık ücret: Kablo TV + Teledünya + Uydunet (10 Mbps, 20 GB kotalı) = 59 TL (istenirse Uydunet paketi değiştirilebilir)

Devredilecek ürünler: Docsis 3.0 Modem (Netmaster CBW-383Z4) + HD kutu + tüm bağlantı parçaları

Taahhüt bitişi: 8 Aralık 2014

Şu ana kadarki tüm faturaları ödenmiş durumdadır.

Bunlara ek olarak; konunun aciliyetinden dolayı, devralacak kişiye nakit olarak 100 TL ödeyeceğim.

Türksat bayisindeki abone devrinde çıkabilecek masraflar da tarafıma aittir.

Devralmak isteyen olursa özelden mesajla ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickless Cage -- 16 Nisan 2013; 11:30:07 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.