Şimdi Ara

Uydunet devir-nakil hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
6
Favori
17.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uydunette taahhutlu olarak abone olup 24ay dolmadan iptal ettırmek isteyenler için bilgi:

taahhutlu olan aboneler baskasına devir edemez sözleşme maddesidir
    eğer 2 yıl taahhut doldurmadan çıkmak isterlerse ve taşınırlar gittikleri yerde uydunet yoksa tum indirimlerin, modemın, kurulumun, aktıvasyonun vs ücretlerini ödemek durumunda kalırlar.örneğin: yaklasık 10 ay sonra cıkmak istersenız 300 kusur lira istiyorlar.
    bu cezayı ödemek istemeyen uydunete gecmek ama taahhut vermek istemeyen birini bulup onun adresine nakil yaptırabilir (nakil ücreti 13tl)
    nakil edildiği gunden itibaren yenı adrese faturalandırma çıkar.
    nakil ettirdiğiniz kişi bir ay faturayı yatırmazsa internet hizmeti kesilir size bir zararı olmaz zaten internet kullanmak ısteyen kişi faturasını yatırır.

mesela: yarasa_38 nikli arkadas evini taşıyormus gittigi yerde uydunet yokmus kapattırmak için de 480lıra istemısler o da burda forumda ılan acmıstı devir- nakıl yaptırmak isteyen varsa diye ben de şuankı evımde 2 yıl kalmayacagım için taahhutluye gırmek ıstemıyordum mesajlastık ve görüşüp dün uydunet bayısıne gittik benım adresıme nakil yaptırdı bugun gelip bagladılar.dune kadarkı internet ücretini eski adrese yollayacaklar bana da bugunden baslamak uzere bana fatura gelecek.
    ( yanında modemını de hediye etti çok sagolsun.. )

• Uğur yeni gördüm mesajını. işin görüldüyse ne mutlu bana. güle güle kullanman dileklerimle. bol downloadlı ve uploadlı günler diliyorum sana
  • mrb bende konyadayım afyona taşınıyorum ama afyonda uydu net yokmuş konyada yada uydunet olan bir ilde aboneliğimi devir etmek istiyorum. eğer biri çıkarsa çok memnun olurum 6 yada 7 aydır kullanıyorum taahhüt 24 aydır..
  • Merhaba arkadaşlar ben de İstanbul Kadıköy'den üsküdar a taşınıyorum. Taşındığım bölgede maalesef kablo tv hizmeti bulunmuyor. Henüz 10. aydayım ve 24 ay taahhüt bulunuyor. 1MB internet + teledünya HD box ilgilenenler mesaj atarsa çok sevinirim..
  • Hayırlısı olsun dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar geçen sene 17 eylülde abone olduğum yarım düzine paketinden, tuzlaya taşınmam sebebiyle faydalanamayacağım.
    tuzlaya henüz kablo tv altyapısı ulaşmamış malesef.
    taahüt bitimi 6 eylül 2013. yapılması gereken sadece aboneliğin dEvredilmesi.
    abonelikle beraber uydunet kablosuz modemini ve teledünya reciever'ını da tarafınıza devredeceğim.
  • Ücretsiz devir teledünya receiver ve kablosuz modem. Taahüt 13 ay sonra bitiyor . 3mb Limitsiz internet ve kablo tv 58tl ödüyorum. Taşındığım yerde Türksat olmadığı için devir yapıyorum İstanbuldayım. pm atılabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline Taahhüt Hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ücretsiz devir ve modem. Taahüt şubat 2013 te sona eriyor . 1mb Limitsiz internet ve kablo tv 29tl ödüyorum. Taşındığım yerde Türksat olmadığı için devir yapıyorum Ankaradayım.
  • Merhabalar,
    Ankara'da yaşıyorum.Taşınmam ve taşındığım yerde TURKSAT hizmeti verilmemesi sebebiyle;
    "Yarım düzine fırsat" kampanyasından yararlanarak eylül 2011'de satın aldığım sınırsız uydunet + teledünya hd (kablo tv) üyeliğimi devretmek istiyorum.Aylık ücreti 40 tl'dir ve sabittir. İnternet sınırsız 1 Mbs'dir ve istenirse hız yükseltilebilmektedir. Teledünya HD kablo tv mevcuttur. Nat Geo HD, Nat Geo Wild HD, EUROSPORT HD, BBC HD kanalları ücrete dahildir Nakil yaptığım kişiye 4 portlu kablosuz modem ve HD Uydu alıcısını ücretsiz vereceğim.Nakil için ücret talep edilmemektedir. Taahhüt 2013 eylülde yani 10 ay sonra sona ermektedir.Hizmetin bu ayki faturasını ödedim.
  • Merhaba Arkadaslar,

istanbulda oturuyorum. yeni tasındıgım bolgede turksat alt yapısı olmadığından turksat uydunet aboneliği devretmek istiyorum.

pakette teledunya ve 10 Mbps 20 GB KOTALI uydunet mevcut. aylık fiyatı 51 tl. ilginen arkadaslar cevap atarsa sevinirim
  • Arkadaslar,

Ben de istanbul'dayim. Yaklasik 2 ay once baslattigim 24 ay taahhutlu uydunet ve teledunya aboneligimi devretmek istiyorum. Taahhutun bitis tarihi 5 Ekim 2014'tur. Su adreste gorebileceginiz BEŞLİ FIRSAT KAMPANYASI kapsaminda abone olmustum. Kablo TV, teledunya ust paket ve uydunet aboneligi devredilecektir. Su an kabloTV ve teledunya'ya 18 TL, uydunet'e 69 TL oduyorum. Uydunet paketinizi isterseniz daha dusuk ucretli bir tarifeye (kotali, kotasiz farketmez) gecirebilirsiniz. Kampanya kapsaminda NetMaster CBW-383Z4 ve HD kutu ucretsiz gelmisti. Ben de aboneligimi devralana bunlari ucretsiz verecegim. Turksat bayiine gittigimizde abone devrinden kaynaklanan ek bir masraf olursa onlari da odeyecegim. Tum bunlarin ustune aboneligimi devralacak kisiye cepten 100 TL daha eksta para odemeye hazirim.

Ozelden mesaj atabilirsiniz.
  • denizliden devir almak isteyenler olabilirmi bilmiyorum?
    taşındığım yerde uydunet yok 6 ay taahütüm var
    sd receiver kablosuz modemle birlikte 1mbit lik sınırsız internetimi devretmek istiyorum
    aylık 41,5 tl ödüyorum

edit: bir aracı ile 50 tl karşılığında devrettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clooneyfb -- 14 Ocak 2013; 20:49:23 >
  • Merhabalar,

Sahrayıcedit / Kadıköy' de oturuyorum 2 ay sonra 24 aylık uydunet taahhüdüm doluyor. Taşınacağım yerde Kablo Tv hizmeti yok. 10 Mbit, 1 Gb sınırlı paket kullanıyorum istenirse 1Mbit yada yada daha yüksek sınırsız paketlere dönüştürülebiliyor. Sanırım 27 Mart 2013 de uydunet taahhüdüm doluyor. Kablo TV için bir taahhüdüm yok zaten. Devir işlemi yapacak kişiye Netmaster modemi de ücretsiz olarak vereceğim. 15 Ocak gibi taşınacağım.
  • teledünya üst paket
    altın sinema paketi (paket değiştirilebiliyor)
    uydunet 10 Mbps 20 GB kotalı internet (paket değiştirilebiliyor)
    netmaster cbw383z4 kablosuz modem
    next hc-12 hd set top box (kutusunda, hiç kullanılmadı)

(hepsi bir arada kampanyası ile alındı, ağustos 2014'e kadar taahhütü var)

yukarıdakilerin hepsini top yekun ücretsiz olarak devrediyorum.
    istanbul şişli'deyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ablam yazmamı istedi. tayini çıktığı için evini boşaltıyor. gideceği şehirde komple uydunet yok zaten:)

1mpbs sınırsız, standart kablolu tv aboneliği de içinde, 29 tl. netmaster modemi de ücretsiz veriyor. 11 ayı kalmış bitmesine.

BAHÇELİEVLER/İstanbul
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanx123

Merhabalar,

Sahrayıcedit / Kadıköy' de oturuyorum 2 ay sonra 24 aylık uydunet taahhüdüm doluyor. Taşınacağım yerde Kablo Tv hizmeti yok. 10 Mbit, 1 Gb sınırlı paket kullanıyorum istenirse 1Mbit yada yada daha yüksek sınırsız paketlere dönüştürülebiliyor. Sanırım 27 Mart 2013 de uydunet taahhüdüm doluyor. Kablo TV için bir taahhüdüm yok zaten. Devir işlemi yapacak kişiye Netmaster modemi de ücretsiz olarak vereceğim. 15 Ocak gibi taşınacağım.

serkanx123 hocam senden bir haber bekliyorum. Eğer vazgeçtiysen bildirirsen sevinirim.
  • ankarada uydunet devir arıyorum.

ama bir sorum var.

bağlantısını aldığım kişi bana büyük hitimalle hd alıcıda verecek. o alıcı içinde kart filan var mı? yoksa ayrıca almam mı gerekecek kartı?

çünkü conax modül kullanacam ben dahili uydu alıcım var tvde..

not: ttnet ten kendisinden kaynaklanan sorunumu çözdüğü için ttnet ile devam ediyorum.

ilan artık pasif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnell -- 6 Şubat 2013; 8:49:17 >
  • Kayseride devir almak isteyenler.

taşındığım yerde uydunet yok 10 ay taahütüm kaldı
    sd receiver kablosuz modemle birlikte 1mbit lik sınırsız internetimi devretmek istiyorum
    aylık 41,5 tl ödüyorum.

selamlar

Kemal
  • Uydunet i size devir edebilirim bana ulaşmak isterseniz 0534 212 10 67 kablosuz modem ile birlikte
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnell

ankarada uydunet devir arıyorum.

ama bir sorum var.

bağlantısını aldığım kişi bana büyük hitimalle hd alıcıda verecek. o alıcı içinde kart filan var mı? yoksa ayrıca almam mı gerekecek kartı?

çünkü conax modül kullanacam ben dahili uydu alıcım var tvde..

Uyduneti Size devir edebilirim.

Merhaba arkadaşlar,

01.07.2012 tarihinde Ankara Seyranbağlarında taşındıgım eve satın alıp, baglatmış oldugum uydunet/kablo internet ve tv hizmetimi devir etmek istiyorum. Devir etme sebebim ise yeni taşındıgım apartmanda kablo internet alt yapısının olmayışı. 24 ay taahütlü oldugu için kapattıramıyorum. Kablosuz modemi ile birlikte tüm haklarımı borçsuz olarak devir etmek istiyorum. Kablo internet 1 gb sınırsız: 29,90 + Kablo Tv : 9,90 + baglantı ücreti :4.7 tl olmak üzere üzere 19 ay daha 44,50 ödenecek 19 ay sonunda yani taahhüt bittiginde 29,90 + 9,90 = 39,80 tl ödenecek.

Devir almak isteyen arkadaşların bana ulaşmasını rica ediyorum. Hiç bir ücret talebim olmayacaktır. Uydunet/Kablo internet adım olup devri bizzat ben yapacagım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.