Şimdi Ara

Uydunet'e geçtim,birkaç sorum var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Uydunet'e geçtim,10mbit 50gb akk 39 tl olan paketi aldım... Birkaç sorum olacak;

1-Kurulum için gelecek olan arkadaşlar ne zaman arayıp randevu alacaklar benden?
    2-Ttnet kullanıyordum modemde online oyunlarda falan nat kısıtlaması vardı pes 15'te oda kurup oynayamıyordum en basitinden,bana gelecek olan modemde böyle bir sorun olmaz değil mi?
    3-Sinema paketi ve Teledünya Üst Paket ilk ay ücretsiz verilecekmiş,bu paket bitince benim iptal ettirmem gerekmiyor değil mi otomatik olarak iptal olacak ve ek ücret almayacaklar yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punishenes -- 31 Aralık 2014; 17:04:30 >

• Yılbaşı dolayısı ile biraz rötar olur. Ama max 5 iş gününde tesis yapılıyor. Bu da randevu için 2. 3. İş günü aranırsınız demek.

Modemde sorun yaşarmısın bilemem ama sinema için iptal otomatik olur dert etme.

Hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turank

Yılbaşı dolayısı ile biraz rötar olur. Ama max 5 iş gününde tesis yapılıyor. Bu da randevu için 2. 3. İş günü aranırsınız demek.

Modemde sorun yaşarmısın bilemem ama sinema için iptal otomatik olur dert etme.

Hayırlı olsun

teşekkürler cevap için,modem hakkında olan sorumun cevabını bilen var mı acaba?
  • ben 29.12 de başvurdum 30.12 de kurulum yaptılar.. Muhtemelen cuma günü aranırsın
  • Punishenes kullanıcısına yanıt
    1. sorunda cevap verem kurulum için sen randevu veriyorsun ekiplere siz bir numara veriyor başvuru yaptığın yer onu numarayı arayıp kurulum randevusu alıyorsun
    2.soru bir sıkıntı olcağını sanmıyorum ama pıng yüksek olur uydunette 80-100 arası genelde
    3. hayır otomatik sistem iptal ediyor ek ücreti çıkmaz ama sizi telefonlar ararlar memnun kaldıysanız 18 tl karsiliği verelim filan diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exileteam -- 4 Ocak 2015; 8:57:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exileteam

1. sorunda cevap verem kurulum için sen randevu veriyorsun ekiplere siz bir numara veriyor başvuru yaptığın yer onu numarayı arayıp kurulum randevusu alıyorsun
    2.soru bir sıkıntı olcağını sanmıyorum ama pıng yüksek olur uydunette 80-100 arası genelde
    3. hayır otomatik sistem iptal ediyor ek ücreti çıkmaz ama sizi telefonlar ararlar memnun kaldıysanız 18 tl karsiliği verelim filan diye

ping olayında uydunet, ttnet'ten bile iyi oluyor eğer hatta bir çalışma yoksa. CS GO da türklerle giriyoruz benim ping 30 diğerlerinin 40 ile 60 arasında değişiyor. Avrupa serverları için bide bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unique For All -- 4 Ocak 2015; 14:10:30 >
  • bulunduğunuz konuma göre değişir ben cs go da 88ms avurpada oynuyorum euro truck mp 2 de 120-140ms png eu1 de
  • cevaplarınız için teşekkür ederim,çarşamba günü abone olmuştum,bu çarşamba geleceklerini söylediler yani 1 hafta bağlatma süresi oldu,İnşallah modemde NAT kısıtlaması olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Punishenes

cevaplarınız için teşekkür ederim,çarşamba günü abone olmuştum,bu çarşamba geleceklerini söylediler yani 1 hafta bağlatma süresi oldu,İnşallah modemde NAT kısıtlaması olmaz...

o NAT kısıtlaması her modemde olabilir, onun için port açman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sersai

quote:

Orijinalden alıntı: Punishenes

cevaplarınız için teşekkür ederim,çarşamba günü abone olmuştum,bu çarşamba geleceklerini söylediler yani 1 hafta bağlatma süresi oldu,İnşallah modemde NAT kısıtlaması olmaz...

o NAT kısıtlaması her modemde olabilir, onun için port açman gerekiyor.

port da açtım fakat hiçbir şekilde olmadı,TTnet'in verdiği modem de kesinlikle nat sıkıntısı oluyormuş heryeri araştırdım (Tplink TD-854W)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punishenes -- 4 Ocak 2015; 15:36:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.