Şimdi Ara

UYDUNET GENEL BAKIM YAPIM YA DA YIKIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Istanbul - Atasehir de oturuyorum, 5 MB sinirsiz uyeligim var, 590-630 arasi download yapabiliyorken dun bir anda download hizim 30 Kbps ye kadar dustu ve cikmiyor.

Isin garibi speedtest e girdigimde Download hizim 4.88 Mbps / Upload hizim 1 Mbps gorunuyor ????

Simdi aklima su soru geliyor download yapip kota filan mi doldurdum yoksa internet arizali oldugu icin bu sekilde alakasiz bir sonuc mu cikiyor.

Oysa uyeligimi baslatirken kesinlikle sinir, adil kullanim vs olmadigi icin kablonet i secmistim.

Ariza kaydi verdim adamlar hemen geldi bu konuda helal olsun ama bakip bakip gittiler, sonuc olarak bir bakim mi ne varmis ama ne zaman tamir olur kimse bilmiyor.

Bu konuda bilgisi olan varsa paylasmasini rica ederim.

Herkese iyi ve kesintisiz gunler :(

• erenköyde berbat 2 gündür... 10mb hızım var su an yurtdisi dl 100 kb
  • quote:

Orijinalden alıntı: iorfa

erenköyde berbat 2 gündür... 10mb hızım var su an yurtdisi dl 100 kb
    Iorfa peki senin degerlerin Speedtest te ne okunuyor eger benim ki gibi bir ornek varsa demek adamlar dogru soyluyor demektir.
  • durum tamem aynı bende de rapid ten dosya indirmeye kalktım indirmez olaydım 10kb ile gelirken bir anda bağlantı kopmaya başladı tabi bu dediklerim 5mbit bağlantı için kardeşim madem kapasiten yok alma yeni abone
  • quote:

Orijinalden alıntı: _köle_

durum tamem aynı bende de rapid ten dosya indirmeye kalktım indirmez olaydım 10kb ile gelirken bir anda bağlantı kopmaya başladı tabi bu dediklerim 5mbit bağlantı için kardeşim madem kapasiten yok alma yeni abone
    sizde youtube izlerken durum nasıl? bende de 5mbit uydunet var youtube izlerken 60kb/sn yi geçemiyorum. durmadan takılma oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeymisozi

sizde youtube izlerken durum nasıl? bende de 5mbit uydunet var youtube izlerken 60kb/sn yi geçemiyorum. durmadan takılma oluyor...

Alıntıları Göster
    alttaki yukleme cizgisine baktigimda hakkaten 5mb oldugunu anliyor-dum en azindan bozulmadan once ...
    takilma sanirim site ile alakali bir durum.
  • quote:

2 gündür ben de oyunlarda aşırı lag çekiyorum,Erenköyde oturuyorum.Şu Uydunet'e geçtiğim güne lanet olsun ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

quote:

2 gündür ben de oyunlarda aşırı lag çekiyorum,Erenköyde oturuyorum.Şu Uydunet'e geçtiğim güne lanet olsun ya

Alıntıları Göster
    erenköyde 2gündür yavaş. speedtest 1020 gösteriyor ama ne youtube'da doğru düzgün videoda izleyebiliyorum, ne de oyun oynayabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyeshock

Arkadaslar ;

Istanbul - Atasehir de oturuyorum, 5 MB sinirsiz uyeligim var, 590-630 arasi download yapabiliyorken dun bir anda download hizim 30 Kbps ye kadar dustu ve cikmiyor.

Isin garibi speedtest e girdigimde Download hizim 4.88 Mbps / Upload hizim 1 Mbps gorunuyor ????

Simdi aklima su soru geliyor download yapip kota filan mi doldurdum yoksa internet arizali oldugu icin bu sekilde alakasiz bir sonuc mu cikiyor.

Oysa uyeligimi baslatirken kesinlikle sinir, adil kullanim vs olmadigi icin kablonet i secmistim.

Ariza kaydi verdim adamlar hemen geldi bu konuda helal olsun ama bakip bakip gittiler, sonuc olarak bir bakim mi ne varmis ama ne zaman tamir olur kimse bilmiyor.

Aynı durum benim de başımda...İşin garibi daha bugün bağlattım...Speedtest sonuçları 470 - 480 aralığında ama download yapaarken maksimum 50 kb/s gördüm jdownloaderda...Birazdan müşteri hizmetlerini arayacağım...Çok yanlış bir başlangıç oldu...

• quote:

Orijinalden alıntı: cozturk 6161

quote:

Arkadaslar ;

Aynı durum benim de başımda...İşin garibi daha bugün bağlattım...Speedtest sonuçları 470 - 480 aralığında ama download yapaarken maksimum 50 kb/s gördüm jdownloaderda...Birazdan müşteri hizmetlerini arayacağım...Çok yanlış bir başlangıç oldu...
    Aradım müşteri hizmetlerini TTNET'ten kaynaklanan bir sorun var, yurtdışı çıkışlarında problem yaşıyoruz dediler...Henüz TTNET'i iptal ettirmediğim için o bağlantıyla deneyeyim dedim...Maaşallah hiç bir sıkıntısı yok, 210-240 kbit/s...Ben nasıl bir yanlış yaptım böyle...

• quote:

Aradım müşteri hizmetlerini TTNET'ten kaynaklanan bir sorun var, yurtdışı çıkışlarında problem yaşıyoruz dediler...Henüz TTNET'i iptal ettirmediğim için o bağlantıyla deneyeyim dedim...Maaşallah hiç bir sıkıntısı yok, 210-240 kbit/s...Ben nasıl bir yanlış yaptım böyle...

Alıntıları Göster
    Speedtestte Türkiye içerisinde bir yerde test yaptırıp yüksek çıkıyorsa ve download hızınız düşükse sitelerde o zaman sorun genelde yurtdışı çıkışıyla ilgili oluyor. Speedtestte de yurtdışı serverı seçerseniz onda da düşük hızı görürsünüz ve yurtdışı çıkışları tamamen Türk Telekomun elindeki bir şey. Uydunetin yapabilceği bir şey yok o konuda diye biliyorum.

• quote:

Yok o kadar panik yapma hemen ben de 1 ay once gecti ttnetten bu yana emin ol su ana kadar donwload da kesinlikle adsl de yapabilecegimin 3 katini yapmisimdir zaten.

Onemli olan bence ne zaman cozulecegi.
  • quote:

quote:

Yok o kadar panik yapma hemen ben de 1 ay once gecti ttnetten bu yana emin ol su ana kadar donwload da kesinlikle adsl de yapabilecegimin 3 katini yapmisimdir zaten.

Onemli olan bence ne zaman cozulecegi.

Alıntıları Göster
    Şu anda ttnetin de download hızı yerlerde sürünüyor...tek tesellim o oldu

• quote:

Şu anda ttnetin de download hızı yerlerde sürünüyor...tek tesellim o oldu

Alıntıları Göster
    2 gundur hizlar berbatti ve 1mps kullaniyordum

5 mps yapin dedim baglanti duzeldi ve su anda super

• quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

2 gundur hizlar berbatti ve 1mps kullaniyordum

5 mps yapin dedim baglanti duzeldi ve su anda super

Alıntıları Göster
    bugün konuştum telekomdan kaynaklı bir problem varmış uydunette, öyle ezberletmişler banttan geliyo sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: drnlcrgy

bugün konuştum telekomdan kaynaklı bir problem varmış uydunette, öyle ezberletmişler banttan geliyo sanki

Alıntıları Göster
    TTnet'i özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi.. Uydunet'e sert bir mail attım,umarım bana modemi resetlemekten daha yaratıcı çözümler sunarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 3 Ekim 2010; 0:44:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

TTnet'i özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi.. Uydunet'e sert bir mail attım,umarım bana modemi resetlemekten daha yaratıcı çözümler sunarlar.

Alıntıları Göster
    Benim bağlantım düzelmiş vaziyette...5 mbit bağlantım ama 600 kbps hızında iniyor şu anda. Yaklaşık 600 mb indirdi kalan 7.4 gb için 3,5 saat tahmini süre veriyor...
  • quote:

Benim bağlantım düzelmiş vaziyette...5 mbit bağlantım ama 600 kbps hızında iniyor şu anda. Yaklaşık 600 mb indirdi kalan 7.4 gb için 3,5 saat tahmini süre veriyor...

Alıntıları Göster
    şu an bendede sıkıntı var,manisadayım,sayfaları doğru dürüst görüntüleyemiyorum bile şu an,1 saattir böyle,5 mb bağlantıyla 150 kb üstünü göremiyorum download yaparken de sabahtan beri
  • Sabahki hızların yerinde yeller esiyor ama dünkü kadar da kötü değil hız. 200 kbit seviyelerinde download hızı
  • quote:

Sabahki hızların yerinde yeller esiyor ama dünkü kadar da kötü değil hız. 200 kbit seviyelerinde download hızı
    Ben Merter'deyim bende de aynı sorun var.E-mule den torrent indirme hızlarım yerlerde sürünüyor.Bazen sayfalar bile time out a düşüyor.5 MB sınırsız kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.