Şimdi Ara

Uydunet hakkında bilgi verebilir misiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Pincons

Merhaba arkadaşlar,

TTNET ile taahhüt'ümüz bu ay bitti (çok şükür ), TTNET'e aylık 67 TL veriyordum 8 mgb 50 akk paketi için. Tahhüt'ümüz bittiği için araştırmalara başladım ve uydunet denen bir sağlayıcı olduğunu gördüm. Herhangi bir deneyimim ve bilgim olmadığı için burada konu açma gereği hissettim.

Uydunet'in (Kablo Net) sitesinde yeni bir kampanyasını fark ettim;
    link: Tıkla ! / Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. | TV, İnternet, Telefon
    10 mgb ve 75 gb akn içeriyor.

Bana göre kampanyası "eh işte" denilcek gibi ama ilk yıl 39 TL için uygun gibi geldi. Ayrıca modem'e de peşin 60 TL vererek sabip olunabiliyormuş , burda bir sorum olacak bu modem büyük bir ihtimal kablolu çünkü kablosuza 175 TL denmiş bu yüzden kabloluda Wi-fi olmadığından ve bana Wi-Fi gerekli olduğu için " Air5343" modemimin wi-fi'sini verecekleri modemle kullanabilir miyim yoksa illa ki 175 TL verip kablosuz modem almak zorunda mıyım ?

Ya da 60 TL ye alıp bunu ucuza Wi-Fi dağıtabilecek hale getirip kullanabilir miyim ? Bunu merak ediyorum ve sizlerin Uydunet deneyimlerinizi ve alıp almam gerektiği ile ilgili bilgi almak istiyorum. Son olarak ilk sene 39 TL denmiş , kesin olarak 39 TL' mi gelecek yoksa 39 TL'den fazlamı gelecek özellikle ilk ay ? Bilgi verir misiniz ?

Oturduğum yer : Balıkesir/Susurluk
    Hız : Hızda sıkıntı yaşanır mı ? Ya da bağlantıda sorun olur mu ?
    Teşekkürler.

1 sene oldu uydunet kullanıyorum.39TL teledünya+ uydunet
    Bulunduğunuz yerin altyapısı TTNET'te çok fark ediyor.Fakat uydunette bu sorun yaşanmaz diye biliyorum.1 sene boyunca ne bir kopma ne bir arıza ile karşılaştım.Netmaster cxc 150 modem ile kullanıyorum.50GB kota dolduğunda hız 3mbps ye düşüyor. ( 340 kb/ sn ) çok çok yeterli kota güncellenene kadar.

Tavsiye ederim

• Hocam, senin gibi ben de sürekli bu soruyu merak edip durdum. Bazıları çok yavaş gibisinden konuşup duruyor forumda. Ben de kuşkuyla kaydımı yaptırdım. Hem ben ttnetteki taahhütümü bozdum. Bölgeden bölgeye hız değişebilir buna bir şey söyleyemem fakat ben çok memnunum.

25 Mbps’ye kadar 75 GB Ekosınırsız + Teledünya Üst Paket + Kablo TV
    Kampanya Fiyatı İlk 12 Ay (TL/Ay) 38 TL
    Kampanya Fiyatı Kalan 12 Ay (TL/Ay) 58 TL
    http://www.kablonet.com.tr/kampanya-hersey-dahil

Bak yukarıdaki tarifeyi satın aldım. Modem + Teledünya için gerekli cihaz için de aylık ekstra 6 tl ücret ödüyorum. Yani ilk 12 ay 44 TL, ikinci 12 ay 64 TL ödeyeceğim. 25 Mbps Hızım var söz de ama 30 Mbps ile indiriyorum. Tabi sana modem geldiğinde onun 1-2 ayarı var internetten araştırırsan iyi olur. O ayarı yapınca sanki biraz daha iyi oldu netim.

Kuruluma gelen kişiler sorunsuzca kurulumu yaptılar. Ve Teledünya üst kanallarını kontrol edersen, ttnet 25mbps + tivibu almaya kalksan neredeyse 2 katı fiyat çıkartıyorlar ve bu kadar kanalı da tivibu da alamıyorsun.

Umarım bu yazdıkların senin için yararlı olmuştur. Bu arada yukarıda belirttiğim paketi alalı 1 ay oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ActionMu -- 10 Ağustos 2014; 22:51:10 >

• Birkaç gün önce Kahverengi fırsat kampanyasına taahhüt yaptım dün gelip bağladılar.

25 mbps hız - 75 gb kota internet + teledünya üst paket + kablo tv + modem ve teledünya cihazı = ayda 44 lira ödeyeceğim.

Modemin kablosuz sinyali salondan diğer odalara ulaşana kadar çok zayıflıyor.

Modemin yapmam gereken ayarları nedir? Anlatabilirseniz veya link verirseniz çok iyi olur.
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    http://www.youtube.com/watch?v=ZLhVIrYqFQo

Buradaki videoya göre düzenleme yaptım. Ve işe yaradı diyebilirim. Sen de test edebilirsin. Ama yaptığım değişimleri not aldım, bir sıkıntı çıkarsa diye haberin ola :)
  • Videodaki ayarları yaptım. Modemle laptop arasında 3 duvar var, 3 mbps hız alıyorum. Bana access point şart sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.