Şimdi Ara

Uydunet hakkında bilgi verebilir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TTNET ile taahhüt'ümüz bu ay bitti (çok şükür ), TTNET'e aylık 67 TL veriyordum 8 mgb 50 akk paketi için. Tahhüt'ümüz bittiği için araştırmalara başladım ve uydunet denen bir sağlayıcı olduğunu gördüm. Herhangi bir deneyimim ve bilgim olmadığı için burada konu açma gereği hissettim.

Uydunet'in (Kablo Net) sitesinde yeni bir kampanyasını fark ettim;
    link: Tıkla ! / Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. | TV, İnternet, Telefon
    10 mgb ve 75 gb akn içeriyor.

Bana göre kampanyası "eh işte" denilcek gibi ama ilk yıl 39 TL için uygun gibi geldi. Ayrıca modem'e de peşin 60 TL vererek sabip olunabiliyormuş , burda bir sorum olacak bu modem büyük bir ihtimal kablolu çünkü kablosuza 175 TL denmiş bu yüzden kabloluda Wi-fi olmadığından ve bana Wi-Fi gerekli olduğu için " Air5343" modemimin wi-fi'sini verecekleri modemle kullanabilir miyim yoksa illa ki 175 TL verip kablosuz modem almak zorunda mıyım ?

Ya da 60 TL ye alıp bunu ucuza Wi-Fi dağıtabilecek hale getirip kullanabilir miyim ? Bunu merak ediyorum ve sizlerin Uydunet deneyimlerinizi ve alıp almam gerektiği ile ilgili bilgi almak istiyorum. Son olarak ilk sene 39 TL denmiş , kesin olarak 39 TL' mi gelecek yoksa 39 TL'den fazlamı gelecek özellikle ilk ay ? Bilgi verir misiniz ?

Oturduğum yer : Balıkesir/Susurluk
    Hız : Hızda sıkıntı yaşanır mı ? Ya da bağlantıda sorun olur mu ?
    Teşekkürler.

• Bu konuyu dikkatle her yarım saatte bir refresh ederek takip edeceğim ayın 16 sında (8megabit internete 63 lira verdim 2 sene ve hiçbir zaman 8megabit alamadım) ttnetle olan sözleşmem bitiyor uydunete bende geçmeyi düşünüyorum.Sorularım aynı
  • Sorulması gereken sorular bunlar :D, özelden konuştuğum KüfürbazHaydoo arkadaşımızın cevabını yazıyorum .
  • jamaisvu34 kullanıcısına yanıt
    Uydunet altyapısı var ise beklemeyin TT nin 63tlye 8mbit hızına kampanyalar ile beraber 25mbps internet veriyor uydunet
  • Hocam öncelikle bulunduğunuz yerde var mı bakmalısınız her yerde yok Kablo Tv altyapısı var mı yok mu onu bulmalısınız Türksat'ın sitesinden bakabilirsiniz.Uydunet Türksat'ın fırmasıdır.Türksat ise çok bilinen bir firmadır bildiğiniz üzere uzayda 4 tane aktif 2 tane de çöp uydusu bulunmakta.

Paket konusuna gelince altyapı varsa hızı sorunsuz alırsınız.60Tl'ye peşin modem ise 24 ay taahhüt verenler için eğer taahhüt vermezseniz 175tl ye almak zorundasınız taahhüt vermezseniz daha tonla tonla masraf çıkarırlar.Büyük ihtimale Netmaster cbw-383z4 verirler kablo modem yazıyor fakat kablosuzu da mevcut kablosuzu dürüst olmak gerekirse kötü fakat forumda bir arkadaş ayarlarını paylaşmışdı onları yaptım şu an sorunsuz kullanıp tam hız alıyorum çekim alanı da iyileşti.Tabii ki istek üzerine Ap router alıp daha güçlü dağıta bilirsiniz.

Airties modem ile kullanamazsınız. Uydunet'in modemlerinde çanak anten girişi vardır modemine çanak kablo takılır aynı uydu alıcısı gibi ve böylece internete bağlanırsınız. Normal TTnet modemi olmaz.

Bağlantı sorunu içinde online oyun oynuyorsanız 1 kere oyundan düşersiniz kopma olmaz fakat oyundan düşersiniz.Dün sinyal yok hatası aldım hem modemimden hem tv kutumdan hemen gelip bakcaklardı bugün çok ilgililer fakat sorunum düzeldi TTnet in sömürü fiyatından kurtulmak istiyorsanız ve bölgenizde varsa beklemeyin.

• eko sınırsız tarifelerinde 25 Mbps'e kadar : 2 Mbps'e kadar 75 GB 59 TL / Ay şuna geçmeyi düşünüyorum ayın 16 sında çok teşekkürler yazdıklarınız için birde son soru kablolu tv dahil değil dimi bu fiyata kablo tv zorunlumu internetin yanında alınması?
    Zorunluymuş , almak zorundasın ama o fiyata dahil galiba onuda belirteyim ayrıca almıyorsunuz ,sitesine iyi bakın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pincons -- 9 Ağustos 2014; 17:39:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim de taahüttüm ekimde bitiyor. 39 liralık bir tarifesi var ona geçmek istiyorum.
    http://www.kablonet.com.tr/kampanya-uydunet-ktv

Buradaki 10mbps 50gb ekosınırsız tarifesi işimi fazlasıyla görür.

Uydunet nasıldır? Bağlantı sorunları var mıdır?

Oyun oynamam. Youtubedan video seyrederim, forum ve sosyal medya hesaplarıma bakarım,arada download yaparım. Yani standart kullanıcıyım
  • hiç düşünme hemen geç,50gb yeteceğinden emin ol,çünkü 3mbit düşünce çok fark ediyor,işkence olmasın
  • matai M kullanıcısına yanıt
    Su anda 75gb akkli ttnete 55 lira veriyorum. Sadece bir kere kotayi doldurdum. 50nin yetecegini dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun şimdiden,aklına bir soru takılırsa özelden yaz hocam
  • Beklemeyin hatta şimdi bile başvuru yapabilirsiniz

Hocam o 59tlnin üstüne 9tl daha ekleyin ona göre hesap yapin fakat kablo tv bedava kampanyasindan faydalanabilirsiniz

• kafama iyice yattı zaten :D 16sında bitiyor hemen kapatıp kurdurcam speedtestlerle konuyu açarım :D
  • İlk önce arayıp altapın varmı onu öğren bizim burda yokmuş mesela uydunet yattı :( ilk onu öğren , ayrıca ttnet'in Tek fiyat kampanyasını alacağım burdaki :http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Tek-Fiyat-Kampanyasi.aspx sizce almalımıyım gerçekten her ay 50 tl mi gelicek ki hep öyle deniyor sonra görüyoz birde 50 akk demişler bunu para vererek arttırabilirmiyiz bana 75 gb akk lazım da ?
  • Pincons kullanıcısına yanıt
    69Tl geliyor hocam tarife 69tl diyor ? Bence hipernet var mı sorgulayın varsa hipernete geçinhttp://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/hizi-kesfet-kampanyasi-fibernet.aspx?r=4acd4dee-89df-450a-996e-2851965a0409&WT.mc_id=google_fiberhizikesfet_search_ttnetfiberkws&WT.srch=1&gclid=CNTd18DKiMACFUjHtAodIVcAcg ilk yıl 41 diğer yıl 61 tl çok avantajlı hızı da süper bence?

• KüfürbazHaydoo kullanıcısına yanıt
    Hocam verdiğin linkten sitemi gösterdim "seçtiğiniz lokasyonda hızlı hipernet vardır" dedi , bana fiyat olarak ucuz 16 mgb 75 akk veya daha fazla paket önerebilirmisin sana zahmet ? ayrıca telefon içinde ucuz birşey varmı evde telefon bile takılı değil sadece internet için kullanıyorum galiba şuan 19 TL veriyorum yanlış bilmiyorsam ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pincons -- 10 Ağustos 2014; 15:24:36 >
    TT iseniz onu mecbur ödeyeceksiniz. Hocam işte hızı keşfet kampanyasındaki 24mbps den yararlanabilirsiniz. 75gb de akk si var.
    http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/hizi-kesfet-plus-kampanyasi-fibernet.aspx bedava hocam yanında tv de var üstüne ttnet roket de var heralde hiper de var mı net bilgim yok arayıp sorabilirsiniz.
  • KüfürbazHaydoo kullanıcısına yanıt
    benim baktığımda 49,90 dı ama 24 ay bu ilk 12 49,90 sonraki 12 ay 69,90 ama hız olarak hızlı ve 75 akk var artık birini tercih edicez :) teşekkürler .
    Hocam adsl geçmektense vdsl geçin kesinlikle aynı fiyata neden daha hızlı üstüne tv almayasınız?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.