binanızda varsa kablo tv geç bence.burada olsa 1 dk bile düşünmeden geçecem ama yok. 10 dk lık uzaklıkta var.150 haneli 4 siteli yerde yok.. çok güzel bi kampanya bence
fiyat olarak çooook cazip ama hizmet ve net olarak çok sıkıntılı. bende senin gibi araştırırken şikayetvar daki olumsuz yorumları dinlemedim 55 tl ye ttnet i iptal ettirdim 29 tl ye uydunet kullanırım ikisde sınırsız ve 1 mb diye ama bağlattıktan sonra farkettimki arada dağlar ve hatta sayısız dağ kadar fark varmış. işyerimde ttnet var,1 kere sorun yaşamadım ve download hızı 600-700 ve hatta fazla kb ı bile görüyor,laptop u eve getiriyorum aynı şeyi indirmeye devam ediyorum ama maksimum 120 kb o da sabit değpil dalgalı dalgalı bi 60 bi 80 bide bazen 100 sabit kalıyor. anlıyacağın indirme hızı 6 -7 kat düşük. gelelim nette gezinme işine: orası en vahim olan yer ve çözüğm bulamadım bende uydunette.müşteri hizmetlerine kalsan sorun yok her şey yolunda ama bende sıkıntı çok,pc denmi dedim ama 1 masaüstü 3 farklı laptopta denedim yine vasat yine vasat. sürekli dns problemi. bir seferde açtığı sayfa ve sefer parmakla sayılı,ille 3-5 sefer sayfa yenileyeceğim aynı anda sayfa açmayacağım,zaten tekini 3-5 f5 sonrası açıyor. google ı bile 3 kere f5liyorum.anlıyacağın. bana karşı çıkanda olabilir biz memnunuz diye ama,ttenet ve dğerlerinde böyle bi sorun yaşamayan ben,şimdi sadece uydunette sorun yaşıyorum. karar sana kalmış. ister beni dinle ister dinleme ama ilerde pişman olursun uydunetle. saygılar.
valla sizden gelen yorumlara bakarak değiştirecem dediğim gibi eldeki sağlam netten olmayayım ttnet ile sorunum yok sorun maliyet :))
fiyat olarak çooook cazip ama hizmet ve net olarak çok sıkıntılı. bende senin gibi araştırırken şikayetvar daki olumsuz yorumları dinlemedim 55 tl ye ttnet i iptal ettirdim 29 tl ye uydunet kullanırım ikisde sınırsız ve 1 mb diye ama bağlattıktan sonra farkettimki arada dağlar ve hatta sayısız dağ kadar fark varmış. işyerimde ttnet var,1 kere sorun yaşamadım ve download hızı 600-700 ve hatta fazla kb ı bile görüyor,laptop u eve getiriyorum aynı şeyi indirmeye devam ediyorum ama maksimum 120 kb o da sabit değpil dalgalı dalgalı bi 60 bi 80 bide bazen 100 sabit kalıyor. anlıyacağın indirme hızı 6 -7 kat düşük. gelelim nette gezinme işine: orası en vahim olan yer ve çözüğm bulamadım bende uydunette.müşteri hizmetlerine kalsan sorun yok her şey yolunda ama bende sıkıntı çok,pc denmi dedim ama 1 masaüstü 3 farklı laptopta denedim yine vasat yine vasat. sürekli dns problemi. bir seferde açtığı sayfa ve sefer parmakla sayılı,ille 3-5 sefer sayfa yenileyeceğim aynı anda sayfa açmayacağım,zaten tekini 3-5 f5 sonrası açıyor. google ı bile 3 kere f5liyorum.anlıyacağın. bana karşı çıkanda olabilir biz memnunuz diye ama,ttenet ve dğerlerinde böyle bi sorun yaşamayan ben,şimdi sadece uydunette sorun yaşıyorum. karar sana kalmış. ister beni dinle ister dinleme ama ilerde pişman olursun uydunetle. saygılar.
sanırım siz bant genişliği kavramını tam anlayamamışsınız. 8mbit yerine 1mbit internet alıp aynı hızı bekliyorsunuz. 1 mbit yerine 5mbit sınırsız alsaydınız uydunetin 5mbitnin ttnetin 8mbitinden daha hızlı olduğunu fark edebilirdiniz. ben şu anda 5mbit kullanıyorum ve download hızım 650-700kb/sn altına düşmüyor. sabit hattı da kapattım gereksiz yere aylık sabit ücret ödemiyorum. internetim sorunsuz. oldukça keyifli bir uydunet kullanıcısıyım. eğer apartmanınıza uydunet verilebiliyorsa kesinlikle başka servis sağlayıcısına bakmayın alın uyduneti bakın keyfinize.
valla şuandada 1mbit kullanıyorum eğer sorunsuz ise aynı hıza fazla para vermek aptalca geliyor apartmanımdada hat var o yüzden araştırıyorum ve sizlerden bilgi almaya çalışıyorum teşekkürler
bir cümlede uydunet geçiyorsa kesinlikle iki kere düşüneceksin.
Paylaşım için teşekkürler, çok işime yaradı.
yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkürler sanırım ttnet ile devam edeceğim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme