Ankara'dayken Uydunet abonesiydim. hız ve fiyat olarak çok uygundu. Kurulumdan 1 saat içine taahhüt ettiği hıza ulaşmıştı. Kesilmeler az ve servis ilgeleniyordu. Kırklareli'ne taşınınca altyapı olmadığı için Uydunet e geçemedim. Kırklareli'nde Uydunet isteyenler varsa talep gönderip alt yapı kurmalarını isteyebiliriz.
bizim şehirde de daha fiber döşeyecekler :D
ttnetten illallah dedim. sorunu çözemiyor. servis gönderiyorlar, dns değiştiriyorlar aynı sorun. uydunete geçmek isteyenler toplanıp türksattan altyapı talep edersek uydunet getiriliyor.
25mbps hız tam olarak sunuyor. ilk bağlantıdan sonra 1 saat olmadan hız test ettim 24,99mbps hız gösterdi. bulunduğunuz bölgede uydunet yoksa almak isteyenler alt yapı için Türksattan talep etsinler. talep ne kadar çok olursa işimizi görür.
Edirne ve Tekirdağ da uydunet aboneleri nasıl memnun mu?
fiber aboneliğe geçtim. asus modem aldım. şimdi kendi bilgisayarımda hat kesilmiyor donmalar oluyor. eşimin bilgisayarında ve cep telefonlarında kesilmeler oluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme