Şimdi Ara

UYDUNET'İ TAVSİYE EDER MİSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Superonline ile yaşadığım bol kavgalı 2 yılın ardından bu mart başında kendilerinden kurtuluyorum. Evimin olduğu yerde Superonline ve Telekom’un fiber altyapısı yok. Ben de uydunet’e baktım ve altyapılarının uyumlu olduğunu söylediler.

100 güldüren kampanya diye bir paketleri var, duymuşsunuzdur belki. 100 Mbps’ye kadar 100 GB akn + Teldünya TV üst paketi veriyorlar ve fiyatı 79 TL . Diğer internet sağlayıcı fiyatlarına baktığımızda çok avantajlı bir fiyat olduğunu kabul edebiliriz. Ancak performans konusunda çekincelerim var. Açıkçası 2 yıl taahhüt verip yine 2 yıl boyunca küfretmek istemiyorum. Son zamanlarda performans sıkıntıları ve kesilmeler gibi problemler yaşadığını söyleyen kullanıcılar gördüm. Kullanan varsa biraz tecrübelerini paylaşabilir mi?

Eğer çok kötüyse, 24 Mbps’a kadar 90 TL vermek zorunda kalıcam TTnet’e…

Kullananların desteğini rica ederim.

Teşekkürler şimdiden

• Merhaba, tam olarak aynı konuda merak içerisinde Uydunet 100 güldüren kampanya kulanıcılarının yorumlarını bekliyorum.
  • Etmem
  • ben kullanıyorum bir sıkıntım yok ama alt yapı olarak sorunlu bölgeler de varmış orada ki arkadaşlar hep şikayetçi, üsteklik uydunetin modemi de nedendir bilmem bana çok dandik geliyor piyasada satılsa değiştirmeyi filan bile düşünüyorum.
  • Arkadaşım kullanıyor herhangi bir problemle karşılaştığını duymadım... Herhangi bir fps gerektiren oyun vs oynamıyor iseniz önerebilirim.
  • 2,5 yıldır kullanıyorum ben memnunum 25 mbps'den 23-24 filan hız alıyorum ama bölgeye göre değişiyor. Oturduğunuz yerde kullananlar varsa en garanti bilgiyi onlar verir.
    Ve evet modemin wifi gücü çok düşük. Diğer odalarda çekmesi için ek cihaz almanız gerekebilir. Gerçi yeni modeller geldi şimdi. Onların performansı nasıldır bilmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leptop Tavsiye Eder misiniz ?
    13 yıl önce açıldı
    Modem tavsiye alabilir miyim?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.