Şimdi Ara

Uydunet için sabit telefon gereklimi ? Uydunet nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1- Şu anda ttnet dsl ( yalın ) kullanıyorum, uydunete geçtiğimde telefon hattı almam gerekecekmi ?
    2- Sabit telefon şartsa firma farkedermi örn: Türk telekom ?
    3- Uydunet nasıldır, kesinti hız fatura sürprizleri ve teknik destek olarak ?

Almak istediğim kampanya budur tüm deteyları ve teledünya hakkında hiçbirşey bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim, teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Scrite

Merhabalar, birkaç sorum olacak.

1- Şu anda ttnet dsl ( yalın ) kullanıyorum, uydunete geçtiğimde telefon hattı almam gerekecekmi ?
    2- Sabit telefon şartsa firma farkedermi örn: Türk telekom ?
    3- Uydunet nasıldır, kesinti hız fatura sürprizleri ve teknik destek olarak ?

Almak istediğim kampanya budur tüm deteyları ve teledünya hakkında hiçbirşey bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim, teşekkürler :)

Merhaba,

Sırayla yanıt vereyim.

Uydunet almanız için binanızda Kablo Tv hattı olması gerekir. Olduğunu var sayıyorum. Kablo Tv kutusundan dairelere kadar hat çekilmiş olması lazım.
    Telefon hattına gerek yok, fakat Uydunet kullanıcıları kampanyaya katılmazlarsa, kablo tv veya Teledünya ücreti de ödemek zorunda.
    Siz kampanyaya dahil olacağınız için sabit fiyat vereceksiniz.

Uydunet memnuniyeti bölge bölge değişiyor. Bazı yerlerde çok iyiyken, bazı yerlerde dert olabiliyor. Bu yüzden de, bulunduğunuz binada kullananlar varsa öncelikle onlara danışın, sorun. Çevrenizde kullananlara da sorarsanız iyi olur kanısındayım. Kampanyaya katılacağınız için sürpriz fatura gelmesi olasılığı yok denecek kadar azdır. Teknik destek iyi sayılır, en azından benim bulunduğum yerde iyi. Büyük şehirlerde nasıldır bilemiyorum, diğer arkadaşlar cevap verecektir.

Kampanyaya göre; 10 Mb 50 GB AKN Teledünya Temel Paket 44 TL den başlayan fiyatlarla. + 3 TL HD kutu için, + 3 TL de kablosuz modem için vereceksiniz. Toplamda: 50 TL veriyorsunuz.
    Üst Pakete geçmek isterseniz, + 3 TL daha vermeniz gerekiyor.
    Aktivasyonlar ücretsiz.
    Yazmadığım bir şey yok herhalde.
    Kolay gelsin...

• Abonelik esnasında avantajlı paketlerden bahsedilerek yönlendirme güzel, bu sayede konuşturan maksimum keyifli kampanya ile turksat abonesi oldum. Bu kampanya kapsamında internet ve tv hizmetine ek olarak aylık her yöne 100 dk konuşma bedava olarak sunuluyor. Ancak bu konuşmayı kullanabilmek için gerekli olan telefonun voip telefon olması gerektiği konusunda bilgi verilmiyor. Uydunet telefon nasıl kullanılır sorusunun cevabı voip telefon. Voip telefon modelleri arasında en uygun fiyatlı olanı Ttec F58 voip telefon. Bilgilerinize sunulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Luther King -- 14 Ağustos 2016; 2:17:18 >
  • Uydunet modeminin üzerinde analog telefon çıkış portu var. Modem kendisi VoIP bağlantısını yapıyormuş ve analog telefon portuna standart bir telefon cihazı bağlayıp kullanılabiliyormuş. Ben kendim kullanmayı denemedim, evde telefon cihazım yok ve kullanmayı da düşünmüyorum. Ancak modemin üzerinde analog telefon bağlantı portu mevcut, modem arayüzünde de telefon menüsü var. Bu yüzden ip telefon gerektiğini düşünmüyorum, siz bu ihtiyaçtan emin misiniz?
  • Evet haklıymışsın benim telefonumda problem varmış, analog telefon çalışıyor taktım çalıştı teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.