yukardaki her 2 screenshotda da üçüncü adımda paket kaybı görülüyor. yani sizlerde eger olurda bir oyuna girerseniz rastgele zamanlarda lag spike dedigimiz kopmalar yaşayacaksınız.
ha bunları mail atmaya falan kalkmayın aldıgınız hiçbir yanıt sorununuzu çözmeyecek. 2 aydır çözülmedi. merkezden kaynaklı sorun.
kirkyedi
kullanıcısına yanıt
benim yazığım mesajdan mı bahsediyorsunuz
Kesinlikle dediğin gibi rastgele zamanlarda oluyo ama bu rastgele zamanlar yaklaşık 3 er sn. :) Adını da koymuş oldum sayende Lag Spike olarak ama tabii ki bir çözümü olmaması benim psikolojimi bozmak üzere, devretmeye kalkıyorum devralıcak bir enayi bulamıyorum, uydunet ismini duyan koşarak uzaklaşıyo, sözleşme feshine 400 tl diyorlar, çözüm desen zaten sunmuyorlar biz ne yapıcaz acaba hayırlısı bu internet 2 sene kullanılmaz yahu.
quote:
Orijinalden alıntı: engin_er_26
benim yazığım mesajdan mı bahsediyorsunuz
evet hem sizin hemde bir üstteki mesaja ait resimlerdne bahsediyorum.
@ayberksen
aynen devir olayıda işe yaramıyor ne yapacagımı şaşırdım
Bir de benim sorunum yanlızca Wireless ta değil Kablolu bağantı da bile aynı sorunu yaşıyorum hiç kaçışım yok, en son Türksat ın genel müdürlüğünü bombalayıp komple kurtulucam bakalım.
quote:
Orijinalden alıntı: ayberksen
Bir de benim sorunum yanlızca Wireless ta değil Kablolu bağantı da bile aynı sorunu yaşıyorum hiç kaçışım yok, en son Türksat ın genel müdürlüğünü bombalayıp komple kurtulucam bakalım.
bende edirnede oturuyorum , bahsettiğin sıkıntıları yaşadım , docsis 3.0 modem kullanıyordum tamire gitti , 40 gün sürdü değiştirdiler sorun devam etti , netmaster müşteri hizmetlerini aradım en son çare , uzaktan yardımla hallettiler .
çok fazla teknik bilgiye sahip değilim , sorunu online oyun serverlerinde değil , direk günlük kullandığım program ve youtube vs... yaşadım , son çare netmasteri ara , tabi netmaster modem kullanıyorsan .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme