Şimdi Ara

Uydunet ile BF4 oynayanlar ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakında ttetten kurtulmayı düşünüyorum . Bol bol BF4 oynayan biri olarak uydunet ping değerlerini merak ediyorum ?

Ankara / Ayrancı özellikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 6 Ocak 2015; 1:20:46 >

• ben manisada yerel bir firmadan alıyorum interneti tr nin pingleri 20 .. yabancı avrupada 60 ila 120 150 arsıoluyor ama geneli 80 90 yerel firma böyleyse uydunet daha iyidir
  • Superonlinea gectiğim güne laneyt ettim.en son uydunetteydim pingim iyiydi.Superonline daha iyi dediler gectik adam vuramıyorum rahat rahat zorlamıyorum
  • Ben uydunet kullanıcısıyım ping değerlerim çok iyi en fazla 70-80 görüyor alman serverlarında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RedMotion R kullanıcısına yanıt
    hatta ben 37-40-45 gördüğümü bilirim arkadaşlar superonlinea geceli bir kaç ay oldu sene olmadı iptal ettirince zorla cayma bedeli ödüyoruz değilmi ? Ne kadar alırlar bilginiz var mı ?
  • kablosuz mu bağlanıyorsunuz kabloyla mı ? benim türk serverların da 20-30 yabancılarda 65 den başlıyor. dsmart net kullanıyorum ve kablosuz bağlanıyorum.
  • Ben kablolu kullandım uyduneti zamanında şimdi ya tekrar uydunete geçmeyi düşünüyorum yada sağlam bir fibernete olabilir hangisi daha düşük ping verirse artık .
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecroCyber-777

hatta ben 37-40-45 gördüğümü bilirim arkadaşlar superonlinea geceli bir kaç ay oldu sene olmadı iptal ettirince zorla cayma bedeli ödüyoruz değilmi ? Ne kadar alırlar bilginiz var mı ?

Tam olarak ne kadar bilmiyorum ama geri kalan aylarının faturalarının toplamının bir şeyle carpılması falan derken ortaya büyük bir rakam çıkabiliyor.
  • NecroCyber-777 kullanıcısına yanıt
    Örneğin 2 senelik kampanyalı ya da değil sözleşme yaptınız ve 1 senesini kullandız diyelim vazgeçerseniz kampanya indirimleri dahil 2 senelik toplam fatura parasını çatır çatır ödetiyorlar size haberiniz olsun. Ona göre düşünün yapın sözleşmeyi.

• Artık eski paketleri unutun. Oturduğunuz yerin altyapısı müsaitse fiber ya da hiber internet kullanın ping derdiniz ortadan kalksın benim gibi

• kara344 kullanıcısına yanıt
    Ya biliyorum adamlar sözleşme falan yapıyorlar yalan değil işte imzaladık da aslında, hadi beni gectim bir çok insanın yani tüketicininin hakları korunmuyor sözleşme olayında...Ha adamlar şu acıdan haklı konuma geliyor dese sözleşmesiz gectin aboneliğe fiyatta çakıyorlar tabiri cayizse. Yani her türlü ellerinde kozları var ve mecbur bırakıyorlar tülketiciyi.

Fiber olarak sadece ttnet var diye biliyorum . Ping değerleri fiberde daha mı iyi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecroCyber-777 -- 8 Ocak 2015; 8:52:09 >
    Kesinlikle fiber net daha iyi. Türk serverde oynarken ping değeri 5 diğer yabancı severler de en uzak ülkelerde bile amerika,brezilya, çin gibi ülkelerin serverinde ping değeri ben de en fazla 50-60 arası daha ne olsun singplayer de oynarken aldığım performastan farkı kalmıyor, oyun yağ gibi akıyor. Birde eviniz eski ise interneti bağladığınız kablolar eskimiş çürümüş oksitlenmiş olabilir yenileyin kabloları. Ben 5.kattan direk binan telefon hat kutusuna kablo çektirdim hiç bir sıkıntım yok. Kullandığım Fiber 24 mbps neti son hızına kadar kullanıyorum

superonline yim bf3 serverler 21 - 35 ping arası değişiyor. oyuncular ise 4 ile 32 arası.
  • Ping değerleri Avrupa serverlarında kötü olmadı şimdiye kadar.
  • Avrupa serverlarında hic sorun yok nitrado.net in serverları 5-4 ping arası uydunetle

• uydunette pingsiz oynadigimi bilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.