Şimdi Ara

UYDUNET'İN 'MODEM BİZDEN KAMPANYASI' BAŞLADI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu modem nasil bir modem? Benim evim genis evimin her yerinde kullanabilirmiyim?

Su an adsl abonesiyim Airties marka modemim var evin heryerinde cekiyor. Ayrica bu modeme Airties ap302 access point tanitabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thall

dewr ;

Her ikisinde de 24 ay taahhüt var.

Tam olarak şurayı anlayamadım mesela KKÖ'de başladı 1mb. baktı yetmeyecek 1mb sınırsıza geçebilir mi?

İlk yıl geçemez sonrasında geçebilir...
  • Kampanya kapsamında hız değişimi 1 KKÖ - 5 KKÖ - 10 KKÖ - 1 Sınırsız - 5 Sınırsız - 10 Sınırsız - 15 Sınırsız – 20 Sınırsız’a doğru ileri yönlü olarak gerçekleşecektir. Müşteriler abone olduğu hızdan geriye doğru hız değişikliği yapamayacaktır.

Kaynak:http://turksatkablo.com.tr/int-kampanyalar-1.html
  • arkadaşlar..bu sabah 1 ay önce yapmış oldugum aboneleğimi iptal ettirip 24 ay tahaarütlü modem bizden kampanyasına tekrardan abonelik başlattım.. modemimi bayiden kendilerini beklemeden gidip kendim aldım. mac adresini merkeze sölediler.. eve geldim bağladım aktif..

UYDUNET'İN 'MODEM BİZDEN KAMPANYASI' BAŞLADI

yalnız speedtestte son 10 gündür adana diye gösterioo.. istanbuldayım.. download hızı 120-130 arası değişio

modemde gayet şık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwalist

Kampanya kapsamında hız değişimi 1 KKÖ - 5 KKÖ - 10 KKÖ - 1 Sınırsız - 5 Sınırsız - 10 Sınırsız - 15 Sınırsız � 20 Sınırsız�a doğru ileri yönlü olarak gerçekleşecektir. Müşteriler abone olduğu hızdan geriye doğru hız değişikliği yapamayacaktır.

Kaynak:http://turksatkablo.com.tr/int-kampanyalar-1.html

Bu yazıyı ben de okudum. Lakin 1KKÖ'den, 1 Sınırsıza geçilebiliyor mu?

Bir de önceki sorum yanıtsız kaldı.

Modem Bizden Kampanyasında Modem 175 TL olarak belirtiliyor, onun yerine 2'li Modem+Router seçeneği 120 TL 'ye bulunabiliyor.
    Onu mu seçsek karar veremedik, ne diyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahsun Süpertitiz

quote:

Orijinalden alıntı: dewr

quote:

Orijinalden alıntı: Egé

quote:

uyuz oldum 1ay oldu üye olalı.. kampanyadan faydalanamıyoruz..

1 ay önce üye olduysanız diğer 2 kampanyadan birinden yararlanmışsınızdır. Sonuç olarak 24 ay abone kalma taahhütü sonundaki durum 3 kampanyada da aynı oluyor, pek birşey kaybettiniz sayılmaz yani..

herhangibir kampanyadan yararlanmadım,tahaüütümde bulunmamakta.. pazartesi bölge müdürlüğü ile görüşücem..

Taahhütünüz yoksa yüksek ihtimal yapmaları lazım. Ben yeni abone olduğumda kampanyaya imza atmıştım kurulum yapıldı kurulumu yapan elemanın sözleşmesine de imza atmıştım fakat 1 saat sonra kış kampanyasını internetten gördüm abone merkezine gittim yeni sözleşme doldurdum kış kampanyasına geçtim.Senin ve benim durumum arasında zaman farkı var ama senin taahütünün olmaması artın,kabul etmezlerse iptal ederim falan de zorla yapmadılarsa gerçekten iptal et 2 gün sonra yeni abonelik yaptır.

Uydunetini kampanyanın başlangıç tarihinden sonra iptal ettirenlerde Hoşgeldin Uydunet Kampanyası ve diğer tüm kampanyalar dahil üyelik yapamazlar. Yanlış bilgilendirmeyelim.

• Bu uydunet kablolu tv beni çok güldürüyor:) Böyle kampanya yapıyor yok satıyor sonra ne modem kalıyor ne box kalıyor kampanya devam ediyor ama:) Bulunduğum bölgede kablolu alt yapısı olmadığı için uydunet ve kablolu tv ye karşı burukluğum var Kampanya çok güzel alt yapı olsa semtte uydunet kullanırdım kesinlikle
  • quote:

arkadaşlar..bu sabah 1 ay önce yapmış oldugum aboneleğimi iptal ettirip 24 ay tahaarütlü modem bizden kampanyasına tekrardan abonelik başlattım.. modemimi bayiden kendilerini beklemeden gidip kendim aldım. mac adresini merkeze sölediler.. eve geldim bağladım aktif..

UYDUNET'İN 'MODEM BİZDEN KAMPANYASI' BAŞLADI

yalnız speedtestte son 10 gündür adana diye gösterioo.. istanbuldayım.. download hızı 120-130 arası değişio

modemde gayet şık..

Hocam kablosuz mu, kablolu mu bağlanıyorsun? Her iki bağlanma nasıl? Modem kaliteli midir?
    Ben de adsl'den uydunet'e geçmeyi düşünüyorum çünkü... Teşekkürler şimdiden.

• Modem Bizden Kampanyasında verilen modemin markası Netmaster CBW 700 4 Portlu modemdir. Modem konusunda bir sıkıntı olmayacak görüşündeyim.
  • uydunet çok cins ya ıp değiştrme için bile merkeze telefon ediyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: anahtar222

quote:

quote:

quote:

quote:

1 ay önce üye olduysanız diğer 2 kampanyadan birinden yararlanmışsınızdır. Sonuç olarak 24 ay abone kalma taahhütü sonundaki durum 3 kampanyada da aynı oluyor, pek birşey kaybettiniz sayılmaz yani..

herhangibir kampanyadan yararlanmadım,tahaüütümde bulunmamakta.. pazartesi bölge müdürlüğü ile görüşücem..

Taahhütünüz yoksa yüksek ihtimal yapmaları lazım. Ben yeni abone olduğumda kampanyaya imza atmıştım kurulum yapıldı kurulumu yapan elemanın sözleşmesine de imza atmıştım fakat 1 saat sonra kış kampanyasını internetten gördüm abone merkezine gittim yeni sözleşme doldurdum kış kampanyasına geçtim.Senin ve benim durumum arasında zaman farkı var ama senin taahütünün olmaması artın,kabul etmezlerse iptal ederim falan de zorla yapmadılarsa gerçekten iptal et 2 gün sonra yeni abonelik yaptır.

Uydunetini kampanyanın başlangıç tarihinden sonra iptal ettirenlerde Hoşgeldin Uydunet Kampanyası ve diğer tüm kampanyalar dahil üyelik yapamazlar. Yanlış bilgilendirmeyelim.

üşenioum ama illa istersen scanleyip iki sözleşmeyide koyarım.. martta üyelik başlattım,çarşamba günü türksat yetkili bayisine gittim sözleşmemi iptal ettim ardından 2 dakika içinde yeni sözleşmeyi uydunet modem bizden kampanyasıyla yeniden başlattık. kablosuz modemi aldım şuanda kullanıoum...

yanlış bilgilendirmeyelim.hiçbir taahhüt yok zaten..

modem kablosuz hocam.. netmasterdan önce netmaster kablolu+airties 205 kombinasyonu kullanıodum.. hız aynı.. bağlantı hızı m downloadda 120-130 arası gidip gelio.. adslde 90-100 arasıydı..

ama uydunette bölgenizdeki durumu öğrenin ona göre geçiş yapın.. benim bağlantım ii die siizinkide ii olcak diye bi kaide yok..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

üşenioum ama illa istersen scanleyip iki sözleşmeyide koyarım.. martta üyelik başlattım,çarşamba günü türksat yetkili bayisine gittim sözleşmemi iptal ettim ardından 2 dakika içinde yeni sözleşmeyi uydunet modem bizden kampanyasıyla yeniden başlattık. kablosuz modemi aldım şuanda kullanıoum...

yanlış bilgilendirmeyelim.hiçbir taahhüt yok zaten..

modem kablosuz hocam.. netmasterdan önce netmaster kablolu+airties 205 kombinasyonu kullanıodum.. hız aynı.. bağlantı hızı m downloadda 120-130 arası gidip gelio.. adslde 90-100 arasıydı..

ama uydunette bölgenizdeki durumu öğrenin ona göre geçiş yapın.. benim bağlantım ii die siizinkide ii olcak diye bi kaide yok..

Aynı kişi adına mı kayıt yaptırdın :)

Eğer farklı kişi üzerine yaptırdıysan o ayrı abonelik olarak sisteme geçer ve kampanyaya üye olabilirsin. Ama aynı kişi adına kampanya başlangıç tarihinden sonra üyelik yapılmaz.

• quote:

Eğer farklı kişi üzerine yaptırdıysan o ayrı abonelik olarak sisteme geçer ve kampanyaya üye olabilirsin. Ama aynı kişi adına kampanya başlangıç tarihinden sonra üyelik yapılmaz.

üzgünüm ama ne yazıkki aynı kişi üzerine yeni abonelik başlatıldı kampanya başlangıç tarihinden 3 gün sonra :)))) başkasının üzerine kayıt yapabilmeniz için komple kablo,teledünya üyeliklerini iptal ettirmekle kim uğraşıcak..

aynı isim üzerine,aynı müşteri numarasıyla yeni kablosuz modemle kullanmaktayım.

• Arkadaslar Airties RT 206 Adsl modem kullanmaktayim. Motorolanin siyah renkli olan kablolo modemini alsam ethernetee airties 206 ya baglasam airties 206 wireless modemimi kullanabilirmiyim_?
  • kullanırsınız ama ne yazikki ip tek olacağı wireless ile 1 cihaz bağlayabilirsiniz.
  • quote:

quote:

üzgünüm ama ne yazıkki aynı kişi üzerine yeni abonelik başlatıldı kampanya başlangıç tarihinden 3 gün sonra :)))) başkasının üzerine kayıt yapabilmeniz için komple kablo,teledünya üyeliklerini iptal ettirmekle kim uğraşıcak..

aynı isim üzerine,aynı müşteri numarasıyla yeni kablosuz modemle kullanmaktayım.

Demek istediğin şu idi; mevcut uydunet aboneleri kampanyadan faydalanamıyor. Teledünya ya da kablo tv abonelerinden bahsetmiyorum. Teledünya Kablo tv var ise zaten sorun olmaz. Ama uydunet abonesi isen ve uydunet hizmetini iptal ettirim tekrar kampanyadan faydalandıysan tekrar kontrol ettirmeni öneririm. Yoksa faturanda sorun yaşayabilirsin. Zorluk yaşamaman için araştırmanı tavsiye ederim.

• inandırıcılığı neden zor gelio anlamış değilim.. türksat bayisimiziniz anlamadım.. eğer bayi iseniz lütfen bağlı olduğunuz birimle irtibata geçiniz ve tekrardan bilgilendiriliniz.bunları ne atıoum ne sallıyorum.. üsküdar bölge müdürlüğü ile yapılan görüşme sonrası herhangibir bağlayacılığım olmadığı için geçiş yapabildim..

1)en başından yazdığım gibi uydunet abonesiydim, iptal ettirdim.

2) ardından tekrardan kampanyalı olarak üye oldum.

3)ekstradan bir fiyat cıkartılamaz. cunku hiçbir kampanyadan yararlanmamıştım..

4)herneyse bölge müdürlüğünüzü arayın ve gerekli bilgileri alınız.
  • @dewr

Hocam İstanbul'da mısınız? Hangi bölgeden abone oldunuz?
    Bende uydunet'e geçmeyi düşünüyorum. Kablosuz modem nasıl acaba? Evin her yerinden çekiyor mu?
    Adsl Airties kullanıyorum. Ama çekiniyorum biraz bağlantı problemlerinden dolayı ve kablosuz modemin kötü olma
    ihtimali olmasından dolayı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

@dewr

Bende uydunet'e geçmeyi düşünüyorum. Kablosuz modem nasıl acaba? Evin her yerinden çekiyor mu?
    Adsl Airties kullanıyorum. Ama çekiniyorum biraz bağlantı problemlerinden dolayı ve kablosuz modemin kötü olma

istanbul üsküdar altunizadeyim.

benim bağlantımda kopma yada düşük bağlantı hızı problemi bulunmamakta.

bende adsl kullanırken airties 205 kullanıodum. uydunete ilk geçtigim zaman kablo modem+airties 205 kullandım. çekme problemi yaşarmıyım diye düşünürken şuanda kullandıgım netmaster 700 ile çekme problemi yaşamıyorum. evin her odasında stabil şekilde çekiyor. bağlantı hızındada değişiklik yok.

verdikleri netmaster 700 modem beklediğimden kaliteli ve özellikli çıktı. wireless dağıtım gücünü ayarlama şansınız bile bulunuyor.türkçe arayüzü var.kullanım basit.

bu arada kablo modem almayı düşünen olursa benim 1 ay önce aldığım net master 150 kablo modemi elden 45tl yada getle 50 tlye (kargo bana ait) satıyorum. ilgilenen arkadaşlar irtibata özelden geçebilir. modemin 23 ay garantisi bulunmakta.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

@dewr

istanbul üsküdar altunizadeyim.

benim bağlantımda kopma yada düşük bağlantı hızı problemi bulunmamakta.

bende adsl kullanırken airties 205 kullanıodum. uydunete ilk geçtigim zaman kablo modem+airties 205 kullandım. çekme problemi yaşarmıyım diye düşünürken şuanda kullandıgım netmaster 700 ile çekme problemi yaşamıyorum. evin her odasında stabil şekilde çekiyor. bağlantı hızındada değişiklik yok.

verdikleri netmaster 700 modem beklediğimden kaliteli ve özellikli çıktı. wireless dağıtım gücünü ayarlama şansınız bile bulunuyor.türkçe arayüzü var.kullanım basit.

bu arada kablo modem almayı düşünen olursa benim 1 ay önce aldığım net master 150 kablo modemi elden 45tl yada getle 50 tlye (kargo bana ait) satıyorum. ilgilenen arkadaşlar irtibata özelden geçebilir. modemin 23 ay garantisi bulunmakta.

Teşekkür ederim cevap için.
    Bende Airties RT-211 kullanıyorum. Wireless bağlantı çok iyi, modem kaliteli.
    Çekincem modemin kalitesiz olması ve uydunet'in sorun çıkarması... Sonuçta 24 ay taahhüt istiyorlar bir de.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.