Şimdi Ara

Uydunet'in yurtdışı çıkışlarında sorun mu var şu anda (23.10.2010,15.38 itibarı ile gözlemlenmiştir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bugün uzun süreli 2 kesinti ve başlıktaki problemlere benzer durumlardan sonra şu an fena değil.
     Uydunet'in yurtdışı çıkışlarında sorun mu var şu anda (23.10.2010,15.38 itibarı ile gözlemlenmiştir)

Uydunet'in yurtdışı çıkışlarında sorun mu var şu anda (23.10.2010,15.38 itibarı ile gözlemlenmiştir)

• quote:

Orijinalden alıntı: Barzo1905

quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu

Digiturk webtv'de birazdan maç seyretmeyi planlıyordum ama çok zor gözüküyor. İnternet çok kötü.

Esas yarın ne olacak bakalım...

MovePlayer'den izlenmiyor sanırım serverları yurtdışı bağlantılı olabilir. Silverlight ' ta da durum pek parlak değil.

Hocam DigiturkWebTV de suanda sorun yok Trabzon maçı 2200kbps çalışmakta an itibariyle. Yarın da sorun olmayacaktır ancak yurt dışı kaynak sitelerden nasıl olur bilemiyorum zira suanda **** facebook dahil bircok site ağlıyor. AmaDigiturkwebtv sorunsuz.

Elbette berbat bir maç deneyimi oldu. Silverlight'lı player 100KB ve görüntü ileri derecede bozuktu. Diğer moveplayer ise 160-400 arasında olduğu zaman görüntü kötü de olsa vardı. Ancak sık sık 100'ün altına düştü ve görüntü kesildi.

En son gece 12 civarında internetim tümüyle gitti. Ben de yattım. Şu an ise ciddi sorun gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 24 Ekim 2010; 11:15:13 >

• Resmen süründürüyor internet. 2048kbps bağlantı, hız testinde 32kbps çıkıyor İnternet sayfalarını bile zorla açıyor...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.