Şimdi Ara

Uydunet'in yurtdışı çıkışlarında sorun mu var şu anda (23.10.2010,15.38 itibarı ile gözlemlenmiştir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • soldaki ping -twww.karesi.tv (balıkesirde yerel bi televizyonun sitesi) , sağdaki ise ping -twww.google.com

bu nedir ya !? online oyun oynayamıyorum , msn'den düşüp duruyorum... Yurtdışı bağlantılarında bi sakatlık mı var şu an...?

• Kesinlikle var. Ankara'dayım, speedtest yurtiçi problemsiz iken yurtdışında testi bile tamamlayamıyor neredeyse.
  • Ankara 100.yıl'dayım. Yurtdışı berbat. Maltepe ve Bahçelievler'de çalışma gözüküyor ama buraya kadar etkili olur mu bilmiyorum.
  • Yurtdışı göçük durumda. Sabahtan beri de 3-4 kez kesildi zaten.
  • Samsun'da da durum aynı. Yurtdışı çok kötü.
  • Paket kayıpları hat sayfada...

Uydunet'in yurtdışı çıkışlarında sorun mu var şu anda (23.10.2010,15.38 itibarı ile gözlemlenmiştir)

Sizler de bir deneyebilir misiniz?
    http://www.pingtest.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 23 Ekim 2010; 16:47:54 >

• Uydunet'in kendisine ait yurtdışı çıkışı yoktur. Türk telekom'un yurtdışı çıkışlarını kullanır. Sadece acil kapasite gerektiği durumda türk telekom ile birlikte 155 mbps 'lik uydu internet çıkışlarını kullanabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eskişehir , kırmızıtoprak

•  Uydunet'in yurtdışı çıkışlarında sorun mu var şu anda (23.10.2010,15.38 itibarı ile gözlemlenmiştir)

şaka mıdır bu ? balıkesirdeyim , almanyada felan değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumaniaDo -- 23 Ekim 2010; 18:24:44 >

•  Uydunet'in yurtdışı çıkışlarında sorun mu var şu anda (23.10.2010,15.38 itibarı ile gözlemlenmiştir)

şaka ? yurtiçinde benim böyle
  • Digiturk webtv'de birazdan maç seyretmeyi planlıyordum ama çok zor gözüküyor. İnternet çok kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu

Digiturk webtv'de birazdan maç seyretmeyi planlıyordum ama çok zor gözüküyor. İnternet çok kötü.

Esas yarın ne olacak bakalım...

MovePlayer'den izlenmiyor sanırım serverları yurtdışı bağlantılı olabilir. Silverlight ' ta da durum pek parlak değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 23 Ekim 2010; 19:39:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu

Digiturk webtv'de birazdan maç seyretmeyi planlıyordum ama çok zor gözüküyor. İnternet çok kötü.

Esas yarın ne olacak bakalım...

MovePlayer'den izlenmiyor sanırım serverları yurtdışı bağlantılı olabilir. Silverlight ' ta da durum pek parlak değil.

Hocam DigiturkWebTV de suanda sorun yok Trabzon maçı 2200kbps çalışmakta an itibariyle. Yarın da sorun olmayacaktır ancak yurt dışı kaynak sitelerden nasıl olur bilemiyorum zira suanda TorrentLeech facebook dahil bircok site ağlıyor. AmaDigiturkwebtv sorunsuz.
  • 4.30 saattir ne siteye ne de msn e giremiyorum , siteler çok yavasladı.. Düzelmez oldu sorun
  • Bu kepazelik avrupada olsa insanlar ayaklanırdı. Ama bizimkiler hamdolsun der. Müstehak bize ...

• ben müşteri hizmetlerini aradım baktım adamlar yine aynı hikayeyi anlatmaya devam ediolar , en sonunda cinnete geldm bağırdım felan telefondaki adama yetkili birini bağla telefona diye , sonra turksatın bi haberleşme mühendisi mi ne çıktı telefona , o da aynı hikayeyi anlatıyor... tutamayacağınız sözü vermeyin arkadaş güvenmiyosanız altyapınıza neden insanları taahhüt ile "işkencelendirilmiş hizmet" almaya zorunlu tutuyosunuz :S
  • Pingler hala yüksek ama sitelere giriş ve hız açısından Avrupa sorunu yarım saattir çözülmüş görünüyor. Umarım yeniden sorun çıkarmaz.

• saate bakarsan niye çözüldüğünü anlarsın... millet zıbardı...
  • bende 5 mbit abonesiyim hız test 2 mbit çıkıyo şu anda turknette pek düzelen bir şey yok...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.