Merhaba arkadaşlar, Netmaster cxc-150 modem ile Uydunet kullanıyorum. İnterneti kablosuz kullanmak istiyorum. Bu konu hakkında pek bilgim olmadığından araştırma yapayım dedim fakat bazı noktaları anlayamadım. Bazı arkadaşlar uyduneti 2den fazla bilgisayarda kullanmak istediklerinde sorun yaşadıklarını belirtmişler. Herhangi bir router alarak uyduneti 3 bilgisayara kablosuz bağlantı erişimi sağlayabilir miyim yoksa uydunet uyumlu bir router mı olması gerekir. Yazdığım linkteki Netmaster marka modemin özelliklerinde kablonet için uyumlu diyor fakat ürün hakkındaki yorumlara baktığımda bazı kullanıcıların kopma sıkıntısı yaşadığını gördüm ve ürünü alıp almama hususunda tereddüt yaşıyorum.http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=410&productid=bd99016 Kısacası, 3 bilgisayarda sorunsuzca kablosuz uydunet kullanabileceğim router tavsiyesinde bulunursanız çok memnun olurum.
güncel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme