Şimdi Ara

uydunet kablosuz kullanıyorum 2. bilgisayarım devamlı kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben ttnet kullanıcısıydım çok pahalı diye uydunet kablosuz modem kampanyasına geçtim. evde bir pc birde laptop var pc le kablusuz modeme usb ile bağlanıyorum hiç bir şey yok .ama laptop arada kopuyor.laptopta 5 dk da bir kopmalar meydana geliyor.ttnette hiç bir sorun yoktu.neden olduğunu anlamıyorum.bağlı gözüküyor sitelerde geziyuorum bişey yokken siteler gelmiyor.hiç bağlanmasa tamam ama pc devamlı bağlı sorun yok laptop bi bağlı bi kopuk neden olduğu hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz.

• Sinyal seviyesi ne durumda? düsük oldugunda kopmalar olabilir!
  • sinyal seviyesi yüksek.sonlarda hep.acaba bilgisayarımda sorumu var diye format dahi attım. değişen bişey olmadı.ayrıca hep bağlı gözüküyor.
  • Aynı Sorun Tamı tamına bendede war kardeşim
  • sinyal seviyesine nerden bakabiliriz?
  • kanka oncerlikle aynı odadada bu sorunu yapıyorsa modem bozuk yok uzaklasınca oluyorsa modemı bıraz daha acıkca bı bolgeye AL

MODEM BOZUK DEGIL DİYE DUSUNUYORSAN GUNCELLE VEYA AYARLARI KONTROL ETTIR MUSTERI HIZMETLERINDEN
    COZULMEYECEK GIBI DURMUYOR
  • kesinlikle bağlantıyla alakalı uzaktan bağlantılarda uydunette kopmalar yaşanıyor benim bir yakınımında aynısı oluyordu bilgisayar kasasında bluetooth vardı çekim gücü yüksek olmasına rağmen kopmalar oluyodu arkadaşın dediği gibi 5-10 dakikada bir .. öğrenen olursa paylaşırmısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meqtepli

kesinlikle bağlantıyla alakalı uzaktan bağlantılarda uydunette kopmalar yaşanıyor benim bir yakınımında aynısı oluyordu bilgisayar kasasında bluetooth vardı çekim gücü yüksek olmasına rağmen kopmalar oluyodu arkadaşın dediği gibi 5-10 dakikada bir .. öğrenen olursa paylaşırmısınız.

bluetooth ne alaka hocam yaw anlamdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.