Şimdi Ara

Uydunet kuruldu, ilk yapılacaklar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cbv 700 kablosuz modemimi dün teslim aldım, bugün de kuruluma geldiler.
    öncelikle modemi alırken dikkat etmediğim ve beni sevindiren bir özelliğini farkettim paylaşmak istiyorum.
    modem bu;http://tinyurl.com/3amlqrh
    sol taraftaki wps tuşu (esasında güvenlikle ilgili sanıyorum) kablosuz yazıcı gibi cihazları ağa tanıtma derdinden sizi kurtarıyor. önce modemin üzerindeki tuşa basıyor ardında yazıcı üzerindeki tuşa basıyorsunuz ve yazıcınız ağınızda süper bir şey bu.

asıl soruma geleyim

modemi kurdular takıp çalıştırabileceğimi söylediler, öyle de oldu. bilgisayarı açınca kablosuz ağda modemi gördüm ve modemin altında yazan fabrika çıkışında koyulmuş şifreyi (1me82mex2zt2083z0hs0kz gibi uzun bir şifre) yazıp ağa dahil oldum.
    bu şifreyi değiştirmeli miyim (güvenlik düzeyi düşük müdür, wep mi yoksa wpa veya wpa2 mi daha iyidir eğer şifreyi değiştirmem gerekiyorsa)

birde başka herhangi bir ayar değişikliği veya kontrolü yapmam gerekiyor mu? tecrübe etmiş arkadaşlar cevaplarsalar sevinirim.

düzeltme/ekleme: bir de bir kutu takacaklarını söyledi gelen ekipteki adam. daha sonra bir cihazı eve gelen kabloya bağlayıp; zaten yüksek senin frekansın, gerek yok kutu takmamıza her şeyin fazlası zarar dedi güldü. kutuyu taksa internetim daha mı hızlı olurdu yoksa yüksek frekans televizyonda parazit vs. sıkıntıya mı yol açardı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defender23 -- 22 Eylül 2010; 13:08:01 >

• Cfosspeed yükle ve hattı ayarla yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.