Şimdi Ara

Uydunet mi ttnet mi superonline mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
15.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Modeminize kadar fiber döşenen bir binadaysanız superonline veya kablotv olan bir binadaysanız Uydunet/KabloTV. TTNet'ten sakınmanızı tavsiye ederim çünkü Superonline Fiber ve Uydent/KabloTV modeminize kadar hızı kendi altyapısı ile garanti eder, TTNet is binanızın önüne bir fiber/adsl kutu koyar, ondan sonra apartmanınızdaki telefon kablolarının taşıdığı kadar internet alırsınız. İnternet ulaşmasa dahi binanıza sizden Telefon kablolarını ve altyapıyı tamir ettirmenizi ister, hiç bir şeye karışmaz. KabloTV/Uydunet fiyat fayda açısından bolgenizde varsa en iyisidir (30 lira civarı 10mbs/50GB AKK internet sunar). Çok stable bir internettir, belirtilen hıza cok yakın seyreder performansı. Superonline ve TTNet aynı fiyattır, superonline fiber olan yerlerde superonline vaadettiği hızı sağlar, TTNet ise ne hız satın almış oluranız olun, binanızın bakır telefon kabloları ile taşır, ve binanızın alt yapısı çok iyi değilse unstable ve düşük hızlı bir internetle karşılaşabilirsiniz. Benim tercihim Performans açısından: Superonline Fiber (FTTB veya FTTH) veya Kablonet/Uydunet, Fiyat Fayda Açısından: Kablonet olur. TTNet'ten sakının mecbur değilseniz. 3 servis sağlayıcıya da denedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: seagram

Modeminize kadar fiber döşenen bir binadaysanız superonline veya kablotv olan bir binadaysanız Uydunet/KabloTV. TTNet'ten sakınmanızı tavsiye ederim çünkü Superonline Fiber ve Uydent/KabloTV modeminize kadar hızı kendi altyapısı ile garanti eder, TTNet is binanızın önüne bir fiber/adsl kutu koyar, ondan sonra apartmanınızdaki telefon kablolarının taşıdığı kadar internet alırsınız. İnternet ulaşmasa dahi binanıza sizden Telefon kablolarını ve altyapıyı tamir ettirmenizi ister, hiç bir şeye karışmaz. KabloTV/Uydunet fiyat fayda açısından bolgenizde varsa en iyisidir (30 lira civarı 10mbs/50GB AKK internet sunar). Çok stable bir internettir, belirtilen hıza cok yakın seyreder performansı. Superonline ve TTNet aynı fiyattır, superonline fiber olan yerlerde superonline vaadettiği hızı sağlar, TTNet ise ne hız satın almış oluranız olun, binanızın bakır telefon kabloları ile taşır, ve binanızın alt yapısı çok iyi değilse unstable ve düşük hızlı bir internetle karşılaşabilirsiniz. Benim tercihim Performans açısından: Superonline Fiber (FTTB veya FTTH) veya Kablonet/Uydunet, Fiyat Fayda Açısından: Kablonet olur. TTNet'ten sakının mecbur değilseniz. 3 servis sağlayıcıya da denedim.

t
    Selamlar,

20Mbit TTNet Fibernet kullanıyorum (AKN 75GB) . Temmuzda kontrat sürem bitiyor, şu an (49 yalın + 14 hava parası ) 63 TL ödüyorum , aldığım hız 16Mbit civarında (modem değeri) , speed test değerim 12-13 Mb civarı.

Şimdi TT net temmuzda 12 ay taahüt verirsem aynı hizmeti ( 63+18) 81 TL'ye vereceğini söyledi. 1 yılda %20 ye yakın zam demek benim için, onlara göre Ocak ayında %7 zam yapmışlar (!)

Bina da uydunet var, aradım hizmet verebileceklerini söylediler. Bugün baktım Turkuaz paket 32 TL 10Mbit (50GB AKN) , 12 ay taahüt şeklinde.

hayatım boyunca hiç kablonet (uydunet) kullanmadım. 10 Mbit göreceli olarak işimi görür, fiyat avantajına göre, sizce kablonet den pişman olur muyum? ( ttnet'den süper memmunum diyemem,) @seagram 'ın yazdıkları da çok mantıklı geldi bir yandan , tabi pratikte kullananların da görüşleri önemli bu noktada.

Lokasyon : Bakırköy / Osmaniye Mah.

9 Temmuz'dan önce bir karar vericem artık ( uydunet kampanyası da 30/06/2014'e kadar)

http://www.kablonet.com.tr/kampanya-turkuaz

• şu an superonline varsa eğer tavsiye edebilirim

25mbps download
    5mbps upload
    75GB AKK

1 yi boyunca 49 TL
    sonraki yillar 59 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonlin fiber yok, ttnet fiber altyapili adsl fibernet dedikleri hizlandirilmis adsl yapmislar, ondan:)

• quote:

Orijinalden alıntı: cadiguzel

quote:

Orijinalden alıntı: seagram

Modeminize kadar fiber döşenen bir binadaysanız superonline veya kablotv olan bir binadaysanız Uydunet/KabloTV. TTNet'ten sakınmanızı tavsiye ederim çünkü Superonline Fiber ve Uydent/KabloTV modeminize kadar hızı kendi altyapısı ile garanti eder, TTNet is binanızın önüne bir fiber/adsl kutu koyar, ondan sonra apartmanınızdaki telefon kablolarının taşıdığı kadar internet alırsınız. İnternet ulaşmasa dahi binanıza sizden Telefon kablolarını ve altyapıyı tamir ettirmenizi ister, hiç bir şeye karışmaz. KabloTV/Uydunet fiyat fayda açısından bolgenizde varsa en iyisidir (30 lira civarı 10mbs/50GB AKK internet sunar). Çok stable bir internettir, belirtilen hıza cok yakın seyreder performansı. Superonline ve TTNet aynı fiyattır, superonline fiber olan yerlerde superonline vaadettiği hızı sağlar, TTNet ise ne hız satın almış oluranız olun, binanızın bakır telefon kabloları ile taşır, ve binanızın alt yapısı çok iyi değilse unstable ve düşük hızlı bir internetle karşılaşabilirsiniz. Benim tercihim Performans açısından: Superonline Fiber (FTTB veya FTTH) veya Kablonet/Uydunet, Fiyat Fayda Açısından: Kablonet olur. TTNet'ten sakının mecbur değilseniz. 3 servis sağlayıcıya da denedim.

t
    Selamlar,

20Mbit TTNet Fibernet kullanıyorum (AKN 75GB) . Temmuzda kontrat sürem bitiyor, şu an (49 yalın + 14 hava parası ) 63 TL ödüyorum , aldığım hız 16Mbit civarında (modem değeri) , speed test değerim 12-13 Mb civarı.

Şimdi TT net temmuzda 12 ay taahüt verirsem aynı hizmeti ( 63+18) 81 TL'ye vereceğini söyledi. 1 yılda %20 ye yakın zam demek benim için, onlara göre Ocak ayında %7 zam yapmışlar (!)

Bina da uydunet var, aradım hizmet verebileceklerini söylediler. Bugün baktım Turkuaz paket 32 TL 10Mbit (50GB AKN) , 12 ay taahüt şeklinde.

hayatım boyunca hiç kablonet (uydunet) kullanmadım. 10 Mbit göreceli olarak işimi görür, fiyat avantajına göre, sizce kablonet den pişman olur muyum? ( ttnet'den süper memmunum diyemem,) @seagram 'ın yazdıkları da çok mantıklı geldi bir yandan , tabi pratikte kullananların da görüşleri önemli bu noktada.

Lokasyon : Bakırköy / Osmaniye Mah.

9 Temmuz'dan önce bir karar vericem artık ( uydunet kampanyası da 30/06/2014'e kadar)

http://www.kablonet.com.tr/kampanya-turkuaz

kardeşim biraz bekle derim benim şuan uydunet taahütüm bitti ama temmuzdaki kampanyaları bekliyorum

• cadiguzel C kullanıcısına yanıt
    bendede aynı durum var.yalın internet + tivibu bağlantı ücretleriyle beraber 55 lira ödüyordum.bir dahaki ay sözleşmem bitiyor.ttnetin tarifelerine bakıyorum tv ile beraber 80den aşağı bir tarife bulamadım.kablonete baktım şimdi 44 tl + 3tl modem + 3 tl hd alıcısı ile 50 liraya kullanabiliyorum.aradaki fark çok fazla.tek dert kurulum için gelmeleri.inşallah o yönden sıkıntı çıkarmazlar
  • ben bugün turkuaz paket kampanyasına abonelık ıcın ön basvuru yaptım cagrı merkezinden.

32 TL uydunet + 9,9 kablonet hizmet bedeli + 5 TL modem ile 12 ay 47 TL'ye 10Mbs internet (50Gb AKN) olan paketi seçtim. 20Mbs /50 akn olan içinde sonradan 10 TL fark verilebilir dendi.

ayrıca cagrı merkezi temsilcisi , temmuz da yeni kampanyaların da gelecegı bilgisini vererek dilerseniz bekleyiniz bilgisi verdi ancak genelde kampanyaların 24 ay olduğu , 12 aylık taahhutlu paket olup/olmayacagı bilgisi verdi.

Ancak sözleşme tarihinden itibaren 7 gün içinde sebepsiz itiraz hakkım olduğu bilgisini de verdi , yani daha avantajlı bir paket çıkarsa şayet bu 7 günlük sürede bir ihtimal faydalanma imkanım olacak.

Umarı Bakırköy lokasyonun da ankaradaki gibi altyapı problemleri olmuyordur :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

bendede aynı durum var.yalın internet + tivibu bağlantı ücretleriyle beraber 55 lira ödüyordum.bir dahaki ay sözleşmem bitiyor.ttnetin tarifelerine bakıyorum tv ile beraber 80den aşağı bir tarife bulamadım.kablonete baktım şimdi 44 tl + 3tl modem + 3 tl hd alıcısı ile 50 liraya kullanabiliyorum.aradaki fark çok fazla.tek dert kurulum için gelmeleri.inşallah o yönden sıkıntı çıkarmazlar

konuya yukarıda yazdığım paketle uydunete abone oldum. Perşembe kayıt açtırdım, cuma gelelim mi diye aradılar. Cumartesiye rica ettim , geldiler.

Bi kere telekom gibi değil, biz iç tesisata karışmayız demiyorlar, gelen arkadaş tekniker olarak gayet bilgiliydi , çok temiz bir işçilikle ev içinde kablo ayarlamasını yaptı, kablo tv ve uydunet kurulumu yapıp, internet sinyali verilene kadar bekledi, sorunsuz TV ve internet bağlantısı sağlanınca evden ayrıldı.

ttnet, smile, koç.net kullanmış biri olarak, en iyi kurulum hizmetimi aldım diyebilirim.

Speed test sonuçları da gayet iyi. 10mbit üyeliğim de 9,73mbit hız ölçümünde bulundum. ( TTnet 20mpb için 12-13 'leri görüyordu)

Download hızlarım : Uydunet 1,2 Mb/Sn / TTnet de 1,8 Mb/Sn

paket hızına göre şimdilik uydunet hakkını verdiğini gösteriyor.

• Uydunet parlıyor bir güneş gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan5717

ben ttnet kullanıcısyım adil kotayı 6gb ta düşürmüşler ve 8mb diyorlar ama 3 mb gözüküyor bir dosya indirirken çok agır iniyor.uydunet nasıl sizce kadıköy çevresinde oturup kullanan bir arkadaş varmı? tavsiye edermisiniz yoksa hiç geçmim mi yada superonline tavsiye edermisiniz?

TTNET ?
    UYDUNET ?
    SUPERONLİNE?

hangisine geçmemi tavsiye edersiniz.

UYdunet süper kardeşim. Bende uydunet kullanıcısıyım. Gayet süper. İstanbul gibi bi ilde alt yapı süperdir tabikide. Varsa yoksa Uydunet

• caglar_sss kullanıcısına yanıt
    Hocam arada bazen dns lerden veua sudan sebeplerden dolayi düşürülmemis gibi görünür çünkü akksiz 8mbit 110 küsür bazi aboneler şanslı oluyor mesela ben ama ben superonline adsl kullanıyorum bende de düşmüyor normalde düşer % 1lik kisimdasiniz bende modem ayarlarını kurcalayarak oynamistim ve akk ye takilmiyordum ya da bana öyle geliyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüfürbazHaydoo -- 11 Temmuz 2014; 16:05:32 >
  • TTnet, superonline, uydunet hepsini kullanmış bir kullanıcı olarak deneyimimi paylaşmak isterim.

1997 yıllarında internet kullanmaya başladım. Turk telekom ve TTnet ile bir süre sonra tanıştık, Hız 33600 bps.
    2002 yılları arasında 64 Kbps kablo üzerinden internet almaya başladık. Bence tek avantajı, telefon hattının meşgul olmamasıydı.
    2004 yıllarında yılında ise TT ADSL hizmeti almaya başladık. Hız 512 KBps Hızı sekize katlayıp çağ atlamıştık sanki.
    2009 veya 2010 yılında ADSL'de 2 Mbps hızındayken terk edip Uydunet'e 10 Mbps ile dönüş yaptık yine hızı beşe katlayıp çağ atladık galiba.
    2013 yıllarında fiber 100 Mbps ile kapımıza dayandı, telefon hizmetiyle birlikte internet neredeyse bedavaya geliyordu ve geri çevirmek olmazdı.
    2015 fibere elvada, yeniden merhaba Uydunet ...

ADSL TTnet
    Kullandığımız 5-6 yıl boyunca mükemmel çalıştı. Başka seçeneği olmayan, sadece ona MAHKUM olanların kulanması kaçınılmaz. Sizi Allah kurtarsın...
    FIBER
    İnterneti fb, twittter ve youtube'den ibaret sananların kullanabileceği mükemmel bir seçenek. Verilen sözüm ona internet(!) hizmetinin bazı özelliklerini kullanmanız için ek başvuru yapmanız gerekiyor. Benim gibi bazı özelliklerini de hiçbir zaman kullanamayabilirsiniz. "Tuvalet kağıdı yok ZIMPARA kağıdı verelim mi" şeklinde cansiperhane çalışan müşteri hizmetlerini de yanında hediye ediyorlar. Hız iyi, müşteri hizmetleri de ilgili. Orta ve alt seviye kullanıcılar için ADSL'den çok daha makul bir seçenek. Bununla birlikte, interneti bütün özellikleriyle eksiksiz kullanmak isteyenler AĞ ÖZGÜRLÜĞÜ'nü sorun edebilirler. İnternetinizi Allah kurtarsın...
    UYDUNET
    ...Giyenler düşünsün dar elbiseyi
    Ölçülü sözü, hesaplı adımı
    Ben kurtuldum kafeste kuş olmaktan
    Saltanat sürer gibi uçuyorum...
    Erik ağacı gelin olduğu gün... CST

• Uydu net tamamen şans forumda hızı her zman sabit 0 ping olanlar var.50 mbit alıp 10 kullanamayan 120 ping olanda artik sen bilirsin...

• gurkan5717 G kullanıcısına yanıt
    online oyun oynuyorsan superonline ama sadece download edip internette gezcem diyorsan uydunet
  • Bölgeden bölgeye fark var.

Ben de oyun oynayacaksan Uydunet, oynamayacaksan Superonline fiber tavsiye ediyorum hadi bakalım :)
  • Superonline taahüt sona erdi. Uydunete geçmeyi düşünüyorum. 50mbs hız alacağım. Pişman olur muyum?
  • Ben de Superonline dan uydunete geçmeyi düşünüyorum.

Mevcut tarifem Superonline fiber 50mbps 150gb alan+ telefon konuştuğun kadar öde +Turkcell tv =72tl

Geçmeyi düşündüğüm tarife uydunet 100mbps 100gb alan+100dk sabit telefon+sinema paketli kablo TV = 79tl

Yer İstanbul, internet film, müzik ve sosyal medya için kullanılıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türksat'ın altyapısı varsa ona geç Süperonlineyle arasında performans farkı yaşamazsın ve müşteri hizmetleri çok daha iyi TürkSat'ın.

• Çok şükür bugünde hortlattık

• quote:

Orijinalden alıntı: BloomEsk

Çok şükür bugünde hortlattık

eski konu olduğunu farketmemişim kusura bakmayın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.