Şimdi Ara

Uydunet mi ttnet mi superonline mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
15.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ttnet kullanıcısyım adil kotayı 6gb ta düşürmüşler ve 8mb diyorlar ama 3 mb gözüküyor bir dosya indirirken çok agır iniyor.uydunet nasıl sizce kadıköy çevresinde oturup kullanan bir arkadaş varmı? tavsiye edermisiniz yoksa hiç geçmim mi yada superonline tavsiye edermisiniz?

TTNET ?
    UYDUNET ?
    SUPERONLİNE?

hangisine geçmemi tavsiye edersiniz.

• Adil Kullanım ve Kota sıkıntısı olmayan aynı zamanda ucuz olan tek firma TURKSAT yani UYDUNET..

Şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBDeViL

Adil Kullanım ve Kota sıkıntısı olmayan aynı zamanda ucuz olan tek firma TURKSAT yani UYDUNET..

Şiddetle tavsiye ederim.

• bence altyapı varsa superonline derim 10mb sınırsız 49 tl ne demek ya uydunette 3mb sınırsız49 tl :D
  • sınırsız değil o belli bi kotadan sonra hzını 1 mb e düşürüyolar. sanırım 20 yada öyle bişeydi.ayrıca altyapı yeni yeni oluştuğu için sürekli kesilmeler olur.ben türksat uydunet kullanıyorum 5mb sınırsız, çokta memnunum online oyun oynadığım zamanlarda 5-6 gün açık kalırdı p.c bağlantıda sorun olmazdı ne kopma nede yavaşlama .
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyHunter

bence altyapı varsa superonline derim 10mb sınırsız 49 tl ne demek ya uydunette 3mb sınırsız49 tl :D

fiberin avantajı yok artık. 25 50 100 gb kotaları var (fiyatları bunlara göre artıyor tabiki) üstelik 20mbit ve üzeri hızlarda 5mbit upload versede upload bile kotadan düşüyor. kota aşımında 1 mbit'e 256 kbit internete mahkum oluyorsun. üstelik kadıköyde fiber çok fazla yok diye biliyorum. uydunet bu nedenle tek. bundan iyi fiyata elektrik üzerinden verilen metronet varmış ama kadıköy gibi eski bir semte fiber bile yeni yeni uğrarken bu zaten yok.(istanbulda dağın başındaki yeni yapılan siteler genelde bu bağlantıları kullanabiliyorlar) ttnet ve uydunet arasında kalırsan eğer 20 50 gb üzeri indiriyorsan uydunet karlı bir seçenek 100 gb üstü indiriyorsan tek seçenek oluyor.

• en avantajlısı ttnet cünkü adil kullanım kotasını uygulamıyor

16 mbit sınırsız 64 tl ttnet
    5 mbit sınırsız 69 tl uydunet

uydunete gectiğime pismanım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablonet mi? Superonline mi?
    2 yıl önce açıldı
    TÜRKNET mi TTNET mi
    geçen yıl açıldı
    Turknet mi Netspeed mi?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

en avantajlısı ttnet cünkü adil kullanım kotasını uygulamıyor

Aman sakın öyle bir şeye inandırıp kendinizi kaptırmayın tabikide uyguluyor.Bunların 2-3 paketi dışında hepsinde "adil" kullanım kotası var.onu aştığınız anda artık dünyanın hiçbir yerinde mevcut olmayan "adil kullanım" hızlarına düşürülüyorsonuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgentE

quote:

Aman sakın öyle bir şeye inandırıp kendinizi kaptırmayın tabikide uyguluyor.Bunların 2-3 paketi dışında hepsinde "adil" kullanım kotası var.onu aştığınız anda artık dünyanın hiçbir yerinde mevcut olmayan "adil kullanım" hızlarına düşürülüyorsonuz...

2-3 yıldır neden benim hızım düşmüyor peki ? Aylık en az 50-60gb downloadım oluyor daha hızım düşürülmedi , 8mbit sınırsız tarifesi kullanıyorum .

• quote:

quote:

yanlış anlamayında dünyadan pek haberiniz yok galiba :) dünyanın birçok yerinde öyle bir uygulanıyorki hemde Türkiyeye bu sistem gelmeden çok önce.

• quote:

quote:

forumda dolastım dusurulen tek bir kisi gormedim

download yapacak birinin uydunete falan gitmesi enayilik su durumda. 5 yıl gerisinde kaldı ttnetin akk uygulamaması nedeniyle.

• 8 lik ttnet teyim hızım hiç düşmedi şimdiye kadar bursa da aylık en az indirmem 250gb takriben oyuzden normalde var densede uygulanmıyor yıllardır altyapı yetersizliğinden
  • Ne yanı ben sımdı 16 Mbps'ye kadar/ limitsiz pakete gecıcem, 50gb kota var, sımdı bu kotayı gecersem eger hızımı dusurmeyeceklermı ? Halbukı dusen cok kısı bılıyorum.
  • Adil kullanım devreye girdiği için artık her kullanıcı limitini doldurduğunda hızı düşüyor.
  • 3 sistemi de kullanmış biri olarak diyebilecegim; uydu net en mantıklısı. Download için ttneti kapatıp uydunet e geçmenin enayilik oldugunu söyleyen arkadaşa da burdan kürek kürek "selam" gönderiyorum.
  • internetimi değiştireceğim ve bu konuda yazılanlara bakılırsa uydunet daha iyi gibi duruyor ne diyorsunuz ?

bir de asıl sorum şu: ben İstanbul/Kadıköy/Acıbadem de oturuyorum. burada uydunet kullanan arkadaş varsa hızı, alt yapısı falan filan nasıl biraz bilgi verirse çok sevinirim...
  • Bende ttnetten uydunet veya superonline a geçeceğim ama kararsızım.Memnun olmayan var mı uydunetten ?
  • Yafoo Y kullanıcısına yanıt
    Hocam sakın uydunete gelme :) Superonline geç paşa paşa, keyfine bak bence. Ağrımayan başını ağrıtma sakın
  • sebep ne baldas?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • superonline>uydunet>ttnet
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.