Turknetten illallah etmiş biri olarak açıyorum bu konuyu. pazartesi günü geçiş işlemlerini başlatacağım. turktelekom altyapısı var. hız konusunda hepsi aynı olur muhtemelen. merak ettiğim müşteri hizmetleri konusunda hangisi daha iyidir sizce? bir de iptv kullanıyorum. iptv ye kısıtlama yapan var mı ikisi arasında superonline gibi? not: hattım vdsl ve 80 mbit destekliyor. hatta sorun yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnd -- 15 Kasım 2020; 0:12:6 > |
Netspeed mi, Millenicom mu?
-
-
Gibirnet tavsiye ederim. IPTV kullanıyorum, 35Mbps VDSL altyapım var. Sorun yaşamadım şimdiye dek.
-
musteri hizmetleri diyorum gibir.net diyorsun :d sagol canim ben kufurumu yedim de geldim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dostum video, stream izleme platformlarında Netspeed çok iyi hiç bir kısıtlama yok..
-
Daha önceki tecrübelerim Telekom, Vodafone şimdide Netspeed. Üstteki arkadaşın dediği gibi kısıtlama yaşamıyorsun hiç. Cs go oyuncusuyum aktif ping değerlerimde çok iyi. 2 senemi dolduracağım yakında bu fiyata gerçekten iyiler. Siz tabi iyice araştırın yinede, seçim size kalmış.
-
Afiyet olsun :d
Millenicom kendi çıkışlarını kullanıyor. Netspeed TT'yi. O yüzden Netspeed daha stabil denebilir ancak Netspeed bazı bölgelerde kronik soruna sahip. Örneğin ben Konya'dayım. Millenicom ve Gibirnet stabil çalışıyor, ikisini de stabil olarak kullanıyorum. Netspeed'de ise ciddi anlamda paket kaybı sorunu var. Ne canlı yayın/iptv izlenebiliyor, ne de oyun oynanabiliyor.
Gibirnet için ise iş yerine gidip abone olmuştum. 2 ayı geçti sanırım, gittiğimde iyi adamlardı. Devamında hiç MH ile muhatap olmadım çünkü sorunsuz çalışıyor bağlattığımdan beri. Şu an ne durumda bilemiyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
musteri hizmetleri diyorum gibir.net diyorsun :d sagol canim ben kufurumu yedim de geldim.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X