Şimdi Ara

UYDUNET NİTRO 100 Mbit Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende oyle dusunuyorum ama hayirlisi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Bende bu modelden almak istiyorum, bulunduğunuz ortamda wi-fi heryerden rahatlıkla çekiyor mu ? En uzak yerde tablet veya telefonda sinyal kalitesini kaç dijit gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Bende bu modelden almak istiyorum, bulunduğunuz ortamda wi-fi heryerden rahatlıkla çekiyor mu ? En uzak yerde tablet veya telefonda sinyal kalitesini kaç dijit gösteriyor.

Bi sorun yok online oyunlarda ping 35-50 arası
  • Hocam eski modemim z4 ile wireless arasinda atla deve bir fark yok, kuruluma gelen arkadas jelatini sokmeyin memnun kalmazsaniz 1 hafta icinde iade edebilirsiniz dedi, pazartesi iade edecegim, haybeden 144 tl vermenin bir manasi yok acikcasi, baglanti hizindada pinglerdede bende bir degisme olmadi bu yuzden iade edecegim eski modemimi kullanacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wi-fi daha iyi değilse bende değiştirmeyeyim o zaman, sinyal güçlendiriciler nasıl acaba çok farkediyor mu.

@ ÇevreMühendisi
    Bahsettiğim şey ping değildi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 12 Aralık 2015; 19:47:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Wi-fi daha iyi değilse bende değiştirmeyeyim o zaman, sinyal güçlendiriciler nasıl acaba çok farkediyor mu.

@ ÇevreMühendisi
    Bahsettiğim şey ping değildi zaten.

onlarda fark olur hocam, ama dedigim gibi modemin wireless okadarda iyi değil, zaten getirdikleri modemde anten yok ınternal bir yapıya sahip, haybeden para vermenızı gerektirecek bir durum söz konusu degil, 2 üst kat komsumda tplink 80 liralık bir modem var adamın sinyali sokakta benden daha iyi :) apartmandan cıkıp 50 adım uzaga gidiyorum sokak icinde adamın wiriless e baglanabiliyorum, bizimkinden eser yok :) dedigm gibi bu modemınde wireless`i hikaye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 13 Aralık 2015; 14:57:22 >
  • evet beyler konuyu biraz hortlaşmış gibi oldum ama, 1.5 sene geçmiş halen hızım 100 mbit ve download ve upload sistemden baktıgımda 0 gözüküyordu 1.5 senedir :) ama ne yazıktırki 1 temmuzda taahütüm bitiyor, aradım tekrardan taahüt yaptım, sabah eve gidicem bakalım halen 100mbit olarakmı devam edicez yada paket değişikliginden dolayı hızım düşüşe gececekmi, zaman ne cabuk geciyor 1.5 sene olmuş ne güzeldi 100mbit kullanmak. :)
  • sene 2015de uydunetten 100 mbit hız almışsınız biz 2017 oldu daha vdsl hizmeti alamadık alınacak gibide durmuyor
  • işin garibi ayda 46 liraya 1.5 senedir bu şekilde kullanıyorum, nitroyu kapatmayı unuttular, benden başka bu sekılde denk gelen varmı hiç bilmiyorum, suan evden yazıyorum halen hızım 100mbit yeni taahüt yapmama ragmen 100mbit devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: JwinR

işin garibi ayda 46 liraya 1.5 senedir bu şekilde kullanıyorum, nitroyu kapatmayı unuttular, benden başka bu sekılde denk gelen varmı hiç bilmiyorum, suan evden yazıyorum halen hızım 100mbit yeni taahüt yapmama ragmen 100mbit devam ediyor

Bu kadar uzun süren bugu ilk defa sizde gördüm, Network sektörünün en büyük bugu olsa gerek
  • Merhaba yeniden hortlatıyım bari :D 2015 aralık ayında nitro almıstım ve 2021 temmuz ayına kadar nitro paketi askıda kalmıs 25 mbit tarife üzerinden ücret ödeyip yaklasık 6 sene bu sekılde kullandım 2021 temmuz ayında dogum günüm oldugunda nitro hediyesi verdi sistem otomatik ve o askıda kalan servis kapandı, 24 saaat sonrada hediye verdigi pakette sona erdi ve 50 liraya 100 mbit hayalimiz bitti :D bunca yıl kullandık ayıp olmasın diye 109 liraya 100mbit yaptım :D 2 aydır bu sekılde kullanıyorum, ama şunu söylemek isterim bu acıgın sebebi tahminimce şuydu bende nitro paketini akşam 20:00 gibi satın aldım ve baglantı hız sorunu yasayınca yenı modem talep ettim ve ertesi gün oglen nitro paket sürem dolmadan yeni modemi taktılar mac adresi değiştigi icin o paket sanırımsam askıda kaldı sistemde sanırsam böyle bir acık var başka bir acıklama gelmıyorum aklıma yinede saolsun 6 sene güzel günlermizi oldu teşekkürler türksat :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 19 Eylül 2021; 21:15:8 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.