Şimdi Ara

Uydunet Online İşlemler Büyük Hata !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce mevcut tarifemi online değiştirmek için giriş yaptım. Hizmetler sekmesine girdim, internet hızını tam değiştirecekken mevcut tarifemden daha düşük bir tarifeye geçebileceğimi gördüm. Orada bir yanlışlık olduğun farkettim daha sonra başka bir abonenin hesabına geçiş yaptığımı anladım. Kısacası sistem o sırada hata veriyor sizi başka profile bağlıyor. Hemen şikayet ettim iletişim sekmesinden. Burdaki önemli husus gizlilik ilkesi. Tc no ve iletişim bilgilerini görüyordum mesela. UmarımBe en yakın zaman da bu hata düzeltilir. Online tarife değiştirmek isterseniz dikkatli olun. Başkalarının tarifelerini değiştirmeyin

• valla kardeş haklısın bende şuan başka birinin sayfası açık adamın herşeyini değiştirebiliyorum... bu sorunun bir an önce düzelmesi gerek..
  • Skandal resmen. Ne illet bişeymissin sen böyle uydunet!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, dün gece bende online işlem merkezi ne giriş yaptım. Hizmetler kısmına tıkladığımda, bir de baktım ki hiç tanımadığım birinin TC kimlik numarasından tutunda, ev telefonuna kadar bütün bilgileri gözümün önünde.

Tabii bizim bilgilerimiz de muhtemelen başka aboneler tarafından görülebiliyordur. Resmen skandal...

Bir de https ile giriyoruz düşünün artık. Adam kötü niyetli olup da bütün tarifeleri ve paketleri değiştirse yapacak bir şey yok, uğraş dur düzeltmek için.

Uydunet adam olmaz.
  • Bu uydunetten kaçmak lazım.
    Bunlar iflah olmaz.
  • Buraya yazmayı unutmuşum arkadaşlar. O gün ben iletişimden yazdım ertesi gün mail olarak cevap vermişler. Şuan sorun yok bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahabb

Buraya yazmayı unutmuşum arkadaşlar. O gün ben iletişimden yazdım ertesi gün mail olarak cevap vermişler. Şuan sorun yok bende.

Bilgilendirme yaptığınız için teşekkürler.

Şu an için bende deneme yaptım sorun gözükmüyor. Acaba, tarifenizi online işlem merkezinden mi değiştirdiniz?
    Tarife değşitirme işlemi çalışıyor mu merak ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet değiştirdim bi sıkıntı yok
  • Teşekkürler.

Artık telefonla tarife, paket değiştirmek zorunda değiliz demek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakasupi

Skandal resmen. Ne illet bişeymissin sen böyle uydunet!

aynen lanet olası nefret ettirdi !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.