Şimdi Ara

Uydunet Şişli-Mecidiyeköy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uyduneti olup Şişli veya Mecidiyeköy taraflarında olanlar genelde kaç hıza çıkıyorlar veya bir problem yaşıyormusunuz bağlantıda ? Bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalayer -- 17 Aralık 2011; 19:10:35 >

• güncel
  • Kadıköydeyim 3 gündür download ve upload hızım %50 düşmüş şekilde .. Sürekli test yapıyorum hergün aramama rağmen sonuç sıfır düzelttik diyorlar ama düzelen birşey yok !
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalayer

Uyduneti olup Şişli veya Mecidiyeköy taraflarında olanlar genelde kaç hıza çıkıyorlar veya bir problem yaşıyormusunuz bağlantıda ? Bilgilendirirseniz sevinirim.

bende mecidiyeköy gülbağda oturuyorum , ttnet 8mbit e kadar ki tarifeyi iptal edp uydunet 3mbit sınırsıza geçmeyi düşünüyorum. ama kararsızım
  • ben mecidiyeköy gülbağdayım.

3 mbps hızım var 360 kb ile download yapıyorum. ping değerleri yurtiçi düşük oluyor. 5 ile 15 arası değişiyor. eve gidince daha net bir test yapar buraya koyarım.

bu arada bu sabah apartmanda matkap sesleri filan geliyordu. dedim ne oluyoruz sabahın köründe bi baktım kalın kablo çekiyorlar apartmana. dedim herhalde fiber geliyor, sonra sordum ustalara uydu kablosu dedi. sokağın boydan boya kablotv kablolarını değiştiriyorlardı. umarım bi fayda sağlar performans anlamında. şöyle 3 mbps'ı sorgu sualsiz yeni çekilen hattı deneme amaçlı birkaç ay 10 15 mbps verseler ne güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 23 Aralık 2011; 13:29:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

ben mecidiyeköy gülbağdayım.

3 mbps hızım var 360 kb ile download yapıyorum. ping değerleri yurtiçi düşük oluyor. 5 ile 15 arası değişiyor. eve gidince daha net bir test yapar buraya koyarım.

bu arada bu sabah apartmanda matkap sesleri filan geliyordu. dedim ne oluyoruz sabahın köründe bi baktım kalın kablo çekiyorlar apartmana. dedim herhalde fiber geliyor, sonra sordum ustalara uydu kablosu dedi. sokağın boydan boya kablotv kablolarını değiştiriyorlardı. umarım bi fayda sağlar performans anlamında. şöyle 3 mbps'ı sorgu sualsiz yeni çekilen hattı deneme amaçlı birkaç ay 10 15 mbps verseler ne güzel olur.

peki ertan tavsiye ediyormusun 3mbps e kadar sınırsız uyduneti? sayfalar falan youtube vs. hızlı yükleniyor ve bağlantı kopmama falan olmuyorsa gülbağda geç dermisin?

bu arada gülbağın neresi ben ali usta baklavacısı sokağındayım

• ben de özer ekmek fırının karşı sokağı hemen.

ben geç derim. 2007den beri kullanıyorum sıkıntı olmadı şu ana kadar. yüklemeler filan gayet hızlı ve sıkıntısız. oyun oynuyorsan türk sunucular dafilan en az pinge sahip olanlar arasında oluyorum hep.

birazdan eve gideceğm, o zaman yeni döşenen kabloları bi test edeyim. belki daha iyi olmuştur bağlantı. gerçi zaten en iyisi de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

ben de özer ekmek fırının karşı sokağı hemen.

ben geç derim. 2007den beri kullanıyorum sıkıntı olmadı şu ana kadar. yüklemeler filan gayet hızlı ve sıkıntısız. oyun oynuyorsan türk sunucular dafilan en az pinge sahip olanlar arasında oluyorum hep.

birazdan eve gideceğm, o zaman yeni döşenen kabloları bi test edeyim. belki daha iyi olmuştur bağlantı. gerçi zaten en iyisi de.

3mbit e kadar sınırsız 49 tl tarifesine geçicem modem falan bedava olanından 31 aralık sonmuş kampanya. inşallah iyidir bedava verilen kablosuz modem?
  • kampanyalar konusunda bilgim yok.
  • Arkadaşlar Şişli'de 9 gündür uydunet çalışmıyor. Hergün arıyorum hergün 8 saat 5 saat yada 10 saat içinde düzelecek deniliyor. Ama malesef bugün 9. gün ve evde hala internet yok. Çıldırmak üzereyim 126'yı aradığımızda hiç bir şekilde tatmin edici bir cevap yok. 2 sene önce 10 günlük internet kesintisi yüzünden TTNET'i bırakıp UYDUNET'e geçmiştim şimdi ne yapacağım hakkında hiçbir bilgim yok. Yazdıklarını görünce belirtmek istedim buda başınıza gelebiliyor hazırlıklı olun.
  • Bedava verdikleri modemi tercih etmeyin derim. Hep sorun çıkartıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazal_tnc

Arkadaşlar Şişli'de 9 gündür uydunet çalışmıyor. Hergün arıyorum hergün 8 saat 5 saat yada 10 saat içinde düzelecek deniliyor. Ama malesef bugün 9. gün ve evde hala internet yok. Çıldırmak üzereyim 126'yı aradığımızda hiç bir şekilde tatmin edici bir cevap yok. 2 sene önce 10 günlük internet kesintisi yüzünden TTNET'i bırakıp UYDUNET'e geçmiştim şimdi ne yapacağım hakkında hiçbir bilgim yok. Yazdıklarını görünce belirtmek istedim buda başınıza gelebiliyor hazırlıklı olun.

2 gün içinde geçicektim ama yazdığını görünce elim kolum bağlandı şimdi

peki sadece sizin apartmanmı yoksa tüm şişlidemi?

• quote:

Orijinalden alıntı: hazal_tnc

Arkadaşlar Şişli'de 9 gündür uydunet çalışmıyor. Hergün arıyorum hergün 8 saat 5 saat yada 10 saat içinde düzelecek deniliyor. Ama malesef bugün 9. gün ve evde hala internet yok. Çıldırmak üzereyim 126'yı aradığımızda hiç bir şekilde tatmin edici bir cevap yok. 2 sene önce 10 günlük internet kesintisi yüzünden TTNET'i bırakıp UYDUNET'e geçmiştim şimdi ne yapacağım hakkında hiçbir bilgim yok. Yazdıklarını görünce belirtmek istedim buda başınıza gelebiliyor hazırlıklı olun.

bu arada bi sorum olucak ; HUZUR MAHALLESİNDE Mİ OTURUYORSUNUZ? uydunet sitesinde huzur mahallesi genel arıza diye bi yazı varda demin gördüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.