Şimdi Ara

Uydunet upload sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 yıl ardından sonra yine ben. Aynı sorun tekrar ortaya çıktı. Nedir arkadaş durup dururken bu uploadın birden sıfırlanması?
    3 gündür düzeltecekler sözde. Hayır uğraşan da yok. Arıza kaydı bıraktım. Baktım düzelmemiş ertesi gün. Aradım "niye düzelmemiş" diye. "Ekipler gelmiş ben yokum, beni aramışlar teli de açmamışım" böyle diyor karşı tarf. "Ne alaka kimse aramadı" diyorum. "Ekipler aramadan aradık" diye not düşüyorlarmış dedi müşteri temsilcisi. "EEE ne yapacağız, çalışıyorum gündüzleri evde olmuyorum." diye yanıtlıyorum.
    "Binadaki ankesöre bakacaklar" diyor karşı taraf. "EEee tamam benim olmama gerek var mı? Bassınlar bir zile dış kapıyı açarlar uydunet kendi sistemini kontrol edecek sonuçta." diyorum, "Yok sizin zile basıyorlar siz yoksanız başkasının ziline basmıyorlar" diyor. "Hayda kardeşim Havai mi burası. Yani dış kapının otomatına basmak için işten izin mi alayım şimdi?"
    "İyi diyorum gelince beni arasınlar ben komşuyu ararım alt kapıyı açarlar," "ben not düşeyim diyor karşı taraf ama bunu yapacaklarının garantisini vermem" diye de ekliyor.
    Bu gidişle apartmanın dış kapsının otomatına bir seferlik basmak için iş yerinden izin alacak ilk kişi olcam galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niglib -- 9 Ekim 2018; 10:51:47 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.