Şimdi Ara

Uydunet Youtube sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5Mbit sınırsız kablonet kullanıyorum ve herşey sorunsuzdu bir süre önceye kadar. Ancak Youtube'a girememeye başladım. Daha sonra ethernet kartının yeni driverını kurdum fakat birşey değişmedi..Nasıl çözebileceğimi bilen var mı?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOREMORSE -- 21 Nisan 2011; 10:39:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NOREMORSE

Arkadaşlar merhaba,

5Mbit sınırsız kablonet kullanıyorum ve herşey sorunsuzdu bir süre önceye kadar. Ancak Youtube'a girememeye başladım. Daha sonra ethernet kartının yeni driverını kurdum fakat birşey değişmedi..Nasıl çözebileceğimi bilen var mı?

Teşekkürler.

DNS İ DEĞİŞTİRİN 4 4 4 2
    4 2 2 4 YAPIN TEKRAR DENEYİN
  • DNS değiştirmenin faydası yok. Java ve Flash'ı da güncelledim ancak değişen birşey yok..
  • Hocam şu sitedenhttp://www.videoaccelerator.com/ videoaccelator isimli programı indirip kur free sürümü işini görefcektir youtube a girdiğinde aktif olup diğer arka planda trafiği yavaşlatan programları engelleyip akıcı şekilde izlemeni sağlıyor ben kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım bir dene istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayish

Hocam şu sitedenhttp://www.videoaccelerator.com/ videoaccelator isimli programı indirip kur free sürümü işini görefcektir youtube a girdiğinde aktif olup diğer arka planda trafiği yavaşlatan programları engelleyip akıcı şekilde izlemeni sağlıyor ben kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım bir dene istersen

Anlatamadım sanırım..www.youtube.com yazınca açamıyorum..Sorunum bu..Hız değil :)

• Arkadaşlar,

Lcd TV'min internet servisi ile youtube'a sorunsuz girebiliyorum denedim az önce ancak bilgisayardan giremiyorum..Var mı önerisi olan?
  • Bağlı olduğun modemin driverını komple kaldırıp tekrar kurmaı dene kablosuz modem kullanıyorsan firewall ayarlarından bloke edilmiş olabilir fabrika ayarlarına döndürüp driverını tekrar kurduğunda çözülmezse,Tanrı yardımcın olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uydunet IPTV Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.