Şimdi Ara

Uydunete geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size ilk olarak sormak istediğim uydunetten memnun musunuz? geçemyi düşünüyorum .Ayrıca dsmarttan geçicem 45 gün taahhüt kaldı 126 tl istiyorlar ama uydunet kampanyası ayın 27sinde bitiyor bu konuda yapabileceğim bir şey var mı ?

• 45 gün taahhüt kaldıysa

Aboneliğin, taahhüt süresi dolmadan iptal edilmesi halinde, iptale kadar geçen süre boyunca verilen hediye ve indirimler; aylık erişim ücreti indirimleri, aktivasyon ücreti, ilk ay kullanım bedeli, damga vergisi tutarı ve yalın internet erişim ücretleri; aboneye faturalanacaktır, ancak taahhüt sonuna kadar aboneden tahsil edileceği belirtilen ve henüz tahakkuk etmemiş ücretlerin toplamı bu tutardan daha düşük ise sadece bu tutar faturaya yansıtılacaktır.

yani sen aylık 50 ₺ ödüyorsa aylık

ve 45 gün kalmışsa internet aboneliğinin kalmasına

75 ₺ ödersin

1 ayın faturası 50 ₺ + 15 günün faturası 25 ₺
  • Zaten 126 tl istiyorlar diyor. Yeni kampanyalar olur, ama ne zaman ve nasıl olur belli değil. Uyduneti bende çok araştırdım, bence o paraya geçilebilir. (Uygun kampanya var ise şimdi) Birde telefonlu kampanyaları daha uygun, incele.
  • dsmartı iptal etmeden uydunet aboneliğinizi başlatın. taahüt bitince dsmartı iptal edin. en fazla bir ay çift fatura ödemiş ve çift hizmet almış olursunuz. bu kadar dert edilecek bir şey değil. sonuçta uydunet dsmartı iptal etmeden hizmet vermem demiyor değil mi?
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    o şart indirim hesaplanmasında kullanılıyor.
    onun üzerine bağlama aktivasyon ve cihaz bedelleri gelir kesinlikle.

senin hesap misal 23 ayda 300 tl indirim almış kalan kullanım bedeli 75 tl indirim degil kullanım bedeli yansır ama varsa baglantı aktivasyon ve cihaz bedelleri her ikisinede yansır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    yanlış biliyorsunuz

aktivasyon cihaz bedelleri hiç bir şey yansımaz

kişi 24 aylık 50 liradan taahhüt imzalamış diyelim

22 inci ayından iptal ettirip

23 ve 24 üncü ayın bedeli yani iki aylık bedeli 100 lira ödeyerek taahhütünü bozabilir

zaten taahhütü iki ay sonra bitiyor. 2 ay bekleyip 100 lira ödeyeceğine

o iki aylık bedeli peşin ödeyip direk hattını iptal ettiriyor.

konuyu açan arkadaşın da 45 günü kalmış

45 günlük bedeli peşin ödeyip hattını iptal ettirebilir.
    benim tt ner kasımın sonunda bitiyordu kasımın basında basvurdum
    490 tl fatura cıkar dediler.

120 kullanım bedeli indirimsiz tarifem 65 tl bu arada
    110 tivibu kutu
    150 kurulum 60 tivibu 60 ttnet 30 telefon
    110 internet tv ve telefon aktivasyon bedeli.

bende bir ay iki internetide kullandım sözleşme bitince tt neti iptal ettirdim.

• hepinize çok teşekkür ederim en kötü ayın 27sinden(ödeme tarihi) 1-2 gün önce iptal ettiririm 66 tl fatura yerine taahhatüt öderim Nasıl olur? ayrıca uydunet hızlı mı nasıldır interneti
  • neden böyle bir şey yapıyorsunuz anlayamadım.

bence ikisinide aynı anda bağlatın hem turksat ile memnun olmazsanız 7. günde iptal edip diğeri ile devam edersiniz. 7 günlük deneme hakkı var cünkü.

yok uydu tatmin ederse digerini kapatırsınız.

misal ben ttnete uyuz oldum 25mbit hat ile 140p de dona dona film izliyordum. kasımda uydunet bağlandı full kopuk hız 2 mbit. aradım iptal edin diye. yürkiye genelinde arza var size 7 gün daha hak tanıyalım sonra isterseniz iptal edelim dediler. bende tamam dedim. şimdi mutluyuz :) en kötü 720p izliyorum coğunluk 1080p :).

ama kasımın başındaki gibi olsaydı ttnet ile devam ederdim heralde. o yüzden aslında bölgenizdeki hat nasıl bilmiyorsanız bence bağlatmadan iptal etmeyin

• uydunetin kampanyası nedir hocam
  • abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    bu konu hakkında btk nın kesin kararı var

bir ay beklemenize gerek yoktu ama çok önemli değil tabi

https://tuketici.btk.gov.tr/tr-TR/Haber/TAAHHUTLERE-ILISKIN-DUZENLEMELER-YAPILDI-GUNCELLEME
    Hocam benimde nisanda bitiyor :) 25mbit e 150gb kota 80tl aylik ancak kota cok fazla eskiden torrent vs ugrasiyordum simdi gerek yok o yuzden yeni bir uygun fiyatli tarife bakiyordum,

THK son duzenlemeye gore ben bugun iptal edersem,ocak-şubat-mart-nisan farkini pesin ödüyorum sadece + aktivasyon kurulum vs vardır dogru anlamışım dimi?

• optimus95 kullanıcısına yanıt
    320 ₺ ödersin o da çok bence.

aktivasyon kurulum bunları ödemezsin ya da cihaz bedeli

üç ay daha sabret ondan sonra turk net e geç hattını iptal etmeden direk geçiş yap
    ttnet kitleme düzenini kurmuş.
    3 kez gittim kavga ederek ancak iptal ettiler.

iptal için gidiyorum bana internet yok diyor. inan aklım almıyor internet sağlayıcısının genel müdürlügünde 2 farklı günde internet gidermi? ilk gün 3 saat bekledim ikincide artık 1 saat bekleyip kavga ettim kagıt imzalayıp kutuyu bırakdım sonradan pnlar girişi yapdılar. bu düzende yasal olmayan şeyide kitliyorlar anlaşılan. nasılsa sağılacak inek olarak görüyor bizi.

önceden 140p film izleyemez torrente abanırdım şimdi turksat ile 20 gündür download yapmaya ihtiyacım olmuyor cünkü en kötü 720p ile izliyorum. o yüzden ttnet ne yapsa şaşırmıyorum artık.

• hocam uydunet kullanıyorum çok memnunum fiyatıda uygun 29,99 tl ye hem internet hem kablo tv var istersen türksatkablo.com.tr adresinden kampanyalara bakabilirsin
  • anil0640 A kullanıcısına yanıt
    kardeşim 29,99 tl ye 25 mbps 25 gb internet ve kablo tv hizmeti veriyor hem ucuz hemde internetleri kaliteli istersen türksatkablo.com.tr adresinden kampanyalara bakabilirsin birçok kampanyası var.
  • 50 mbit 250 gb akn olan tarifeye geçtim taahütsüz.harika
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.