Şimdi Ara

Uydunette AKK var mıydı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: F5

quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

quote:

Ya burada 8 mbit yok ve 5 mbit de çok pahalı 3 mbit için niye geçeyim ki şimdi Uydunet'e..

10 günde 50GB kotamı bitirip, kalan 20gün 1Mbit ile sürünmek istemediğimden, 10 gün 8mbit 20gün 1mbit ortalaması 8/3=2.6mbit olan internete 59TL vermek yerine, tam 3mbit olan bağlantıya 49tl vermek için.

Valla ben downloadlarımı toparlayıp 2 gün içerisinde tamamlıyorum. 3 mbit kullanıp da o hızda download yapamam. Attan inip, eşeğe binmek oluyor bu..

Kişisel tercihtir. Bence de 1mbit ile internette gezmek eşeğe binmektir.

• +TTnet te sınırsız olan tek tarife 8 mbit sınırsız tarifesi 115Tl bununlada hattınıza tam 8mbit gelse bile kayıplarla 6,90-7mbit olarak gelecektir.Uydunette ise 10 mbit sınırsız 99Tl bu tarifede ise kayıplarla 9,70-10,00 mbit alırsınız ki herşekilde ttnetten daha avantajlı gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 2 Mayıs 2012; 19:02:16 >
  • quote:

quote:

quote:

Ya burada 8 mbit yok ve 5 mbit de çok pahalı 3 mbit için niye geçeyim ki şimdi Uydunet'e..

10 günde 50GB kotamı bitirip, kalan 20gün 1Mbit ile sürünmek istemediğimden, 10 gün 8mbit 20gün 1mbit ortalaması 8/3=2.6mbit olan internete 59TL vermek yerine, tam 3mbit olan bağlantıya 49tl vermek için.

Valla ben downloadlarımı toparlayıp 2 gün içerisinde tamamlıyorum. 3 mbit kullanıp da o hızda download yapamam. Attan inip, eşeğe binmek oluyor bu..

Olay sadece download değil ki. 1 mbit ile hd video izle bakalım nasıl oluyor. 3 mbit uydunetle takılmadan 720p video izleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutku

quote:

quote:

quote:

Olay sadece download değil ki. 1 mbit ile hd video izle bakalım nasıl oluyor. 3 mbit uydunetle takılmadan 720p video izleyebilirsiniz.

İşte ben videoları vs herşeyi önceden indiriyorum. 1 mbit'le sadece surf yapıyorum. Bakalım 1-2 ay durulsun ortalık düzelir belki şimdiden yanlış birşey yapmayalım. Sonra geçince 24 ay da taahhüt vereceğiz pişman olmayalım..

• Ne saçmalıyorsun arkadaşım, youtube'daki videoların hepsini ayın başında mı indiriyorsun yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 3 Mayıs 2012; 1:11:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.