Şimdi Ara

'ÜYE KATLİAMI!!! 'KONULARI NASIL UÇTU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "ÜYE KATLİAMI!!! "KONULARI NASIL UÇTU GÖRDÜNÜZ DİMİ.SONRA BURDA ÖYLE ŞEYLER OLMAZ DERSİNİZ KONUYU TAKİP EDENLER BİLİR. HAKKIMIZI ARADIK NASIL GİTTİ KONULAR GÖRDÜNÜZ.

ADMİNLER DOĞRU YOLDA DEVAM....

• "ÜYE KATLİAMI!!! "KONULARI NASIL UÇTU GÖRDÜNÜZ DİMİ.SONRA BURDA ÖYLE ŞEYLER OLMAZ DERSİNİZ KONUYU TAKİP EDENLER BİLİR. HAKKIMIZI ARADIK NASIL GİTTİ KONULAR GÖRDÜNÜZ.

ADMİNLER DOĞRU YOLDA DEVAM....
  • Karde$ ßen ßişi Görmedim Ne oLdu ?
  • Harbiden nere gitti topic 2 dkkada
  • AZ ÖNCE BURAYA ÜYE KATLİAMI BAŞLIKLI KONU AÇTIM.VE BİR ÇOK ARKADAŞ BU KONUDA BANA DESTEK OLMUŞTU AMA KONU NEDENSE HİÇBİR AÇIKLAMA YAPILAMDAN SİLİNDİ(TAŞINMADI!!!).KONUNUN YERİ BURASI DEĞİL. AMA YANLIŞ YERE AÇILAN KONULAR SİLİNEMEZ TAŞINIR. BUNU SİZSDE BİLİRSİNİZ. İŞTE ADMİNLERİN ANLAYIŞ ADALETİ
  • biri bana açıklama yapsın meraktan ölecem beah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeKiL -- 3 Ağustos 2005, 13:39:05 >
  • He Tamam AnLaDım ßende SonuNa Kadar sizLeyİm Arkada$LaR.....
  • ADMiNLERİ LIyOrum

1 Daha LıyOrum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Warmı ßa$Ka Lamak iSteyeN..........!!!!!!!!!!!!!!!!
  • bir kere banada oldu nickimi sildiler... bence bu chat ortamindaki admin anlayışına benziyor ....yapılmaması gerekir.. hiç bişeyde demedim aslında ben doğru bildiğimi söylerim dedim adamlar silmişler nickimi... aslında her şey o kadar basit değil ... astığım astık kestiğim kestikle bir yere gelinmez.... belli saygı çerçevesinde tabiiki insanlar doğru düşündüklerini söyleyecek... tabiiki bu arada adminlerde saygılı olacak bence admin olmak önemli bir şey değil bunun farkında olmaları gerekir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 3 Ağustos 2005, 13:49:13 >
  • 1- Hakkınızı bu şekilde topic'ler açarak değil, adimin ya da moderatörlere mail/pm göndererek arayabilirsiniz.

2- Dikkatinizi çekerim; topic Donanım Genel bölümüne açılmış..!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.