Şimdi Ara

Üye olan herkese Saltywasher hediye! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
631
Cevap
18
Favori
24.715
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trenc

Hediyeler 1 litredir, o konuda şüpheniz olmasın.

Üründen sizin çekiminiz bir resim alsaydık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uye oldum uyeligi onayladim bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oturduğunuz yer Ankara/Keçiören firma İstanbul Esenyurt olmasıda ayrı bi ironi zaten yarın firmayi aramak bu konuyu çözecektir. :D
  • Telefonumda tek bu resim bulunmakta ama yarın sizin için değişik açılardan fotoğraf çekip ekleyeceğim.

Üye olan herkese Saltywasher hediye!
  • Fbatumi kullanıcısına yanıt
    2007 yılında üye olduğum sırada verdiğim bilgiler onlar.
    Şuan da oturduğunuz yer kısmı Balıkesir/Gönen olması lazım ama yine de İstanbul olmadığından sizin için şüphe oluşturacaktır.

Bu şüpheyi gidermek için dilediğiniz zaman Saltysardine.com web sitesinde belirtilen müşteri hizmetleri numarasını (444 4 657) arayıp teyit alabilirsiniz.
  • trenc T kullanıcısına yanıt
    Şimdi inandırıcı olmaya başladı

• Sitenin ismi salty sardine ise uzak durun. Daha öncede konusu vardı oraya da yazdım. 2012 senesinde takım elbise çok ucuz diye sıcak fırsatlarda konusu vardı. İnceleyin Lütfen.

http://forum.donanimhaber.com/m_43761969/tm.htm

Salty sardine mi bedava verseler uzak durun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Sitenin ismi salty sardine ise uzak durun. Daha öncede konusu vardı oraya da yazdım. 2012 senesinde takım elbise çok ucuz diye sıcak fırsatlarda konusu vardı. İnceleyin Lütfen.

http://forum.donanimhaber.com/m_43761969/tm.htm

Salty sardine mi bedava verseler uzak durun.

Gondermezler mı kardes ürünü? Sitesınde takım elbise var 600 lira galiba. Nıye pahalı kı boyle? Özellıgı nedir?

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Maceramız linkte yazılı. Bu firmadan çöp dahi almam.
    Firma iyi niyetli olsa idi ya ürünleri gönderir yada hemen paralarımızı sorgusuz sualsiz iade ederdi. Bizleri uğraştırmazlardı. Daha bir çok mesaj vardı linkte niyeyse silinmiş. Sanırım forumdan ayrılan arkadaşların mesajları silinmiş. Ben daha fazla diye hatırlıyorum mesajları.
  • Bu kadar fazla hediye dağıtmanız garibime gidiyor, sıcak fırsatlar yanlış bir pazar gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Firma iyi niyetli olsa idi ya ürünleri gönderir yada hemen paralarımızı sorgusuz sualsiz iade ederdi. Bizleri uğraştırmazlardı. Daha bir çok mesaj vardı linkte niyeyse silinmiş. Sanırım forumdan ayrılan arkadaşların mesajları silinmiş. Ben daha fazla diye hatırlıyorum mesajları.

Okudum. Çok sıkıntı çekmişsiniz maalesef. E ticarete yasal düzenleme teminat vb şart

• quote:

Saltywasher nedir?Toz deterjanlar yüksek oranda tuz içerdiklerinden, yıkama sonrası bile uzaklaştırılamayan tuz, giysilerinizin sertleşmelerine neden olur ve yumuşatıcı kullanmak zorunda kalırsınız. Saltywasher çamaşır makinesi deterjanı, içerisinde tuz olmadıĞ?ından dolayı, tüm bu sorunlarınıza son veriyor ve yıkama sırasında çamaşır suyu, leke sökücü ile yumuşatıcı kullanmanıza gerek kalmıyor.

İsminiz "saltywasher" yani "tuzluyıkayıcı" olarak çevirebiliriz, ama diğer deterjanlardan ayıran özelliğiniz saltywasherın tuz içermemesi olarak belirtmişsiniz, benim bu markayı okuduğumda aklıma direk ürünün içinde tuz bulunduğu geliyor, neden böyle bir isim seçtiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fbatumi

bizim oralarda bir laf vaardır;no ss no güven

Aynen, kargolanan ürünlerin topluca fotosu fena olmazdı

• Site üzerinden üye olana gönderim olmaması kötü olmuş uygulamayı indiremiyorum.

• muhalif13;
    Sizinle daha önce bahsettiğiniz konu hakkında konuşmuştuk diye hatırlıyorum, hatta biraz araştırma yapıp durumu size açıklamıştım.

O tarihlerde internet sitesinin yeni olduğunu, alt yapının olmadığını vs anlatmıştım.
    Özetle; 24 Mayıs 2012 tarihinde sipariş vermişsiniz, siparişinizin gönderilmesi uzun sürdüğü için siz de 10-15 Haziran tarihleri arasında para iadesi istemişsiniz. Ve yaklaşık 1 ay sonra 20 Temmuz 2012'de para iadeniz yapılmış. (Kredi kartı ödemelerinde para iadesi bankadan kaynaklı olarak 1-2 ay sürmekte)
    Yani aslında ortada dolandırma, sahtekarlık vs söz konusu değil. Sadece yetersiz alt yapıdan dolayı kargo süresi 15-20 gün gecikmiş, sizde haklı olarak iade istemişsiniz. Paranın iadesi de bankadan kaynaklanan yasal süreçten dolayı 1 ay sürmüş diye sizi öğrenebildiğim şekilde bilgilendirmiştim.

Hatta her ne sebeple olursa olsun böyle talihsiz bir olay yaşadığınız için de üzgün olduğumu belirtmiştim.

Keşke yaşadığınız bu olaydan dolayı firmayı bu şekilde kötülemek, uzak durun vs demek yerine, başıma böyle bir olay geldi haberiniz olsun diye bilgi verseydiniz.

ali222;
    Uygulama üzerinden üye olduysanız hediyeniz gönderildi veya gönderilecektir.
    Takım elbise konusunda ise, ilgili ürün sayfasında bulunan açıklamalarda özellikleri okuyabilirsiniz.

Takım Elbise kumaşı Aquaphob teknolojisi ile kaplanmıştır.
    Su, yağ, kir geçirmez. Kolay Temizlenir.
    İçten nefes alabilme özelliğine sahiptir.
    İç Ceplerdeki özel radyasyon kalkanı sayesinde Cep telefonlarının zararlı etkilerini vücudunuza yansıtmaz.

Antibakteriyeldir.
    Bu üründe kullanılan tüm aksesuarlar ve kumaş Ekoteks100 sertifikasına sahiptir.

Cannondale;
    Markamız bildiğiniz üzere SaltySardine, üründe firmamızın buluşları arasında yer aldığından dolayı tanınması ve bize ait olduğunu belirtmek için SaltyWasher ismi verilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trenc -- 20 Ocak 2015; 2:21:39 >

• quote:

muhalif13;
    Sizinle daha önce bahsettiğiniz konu hakkında konuşmuştuk diye hatırlıyorum, hatta biraz araştırma yapıp durumu size açıklamıştım.

O tarihlerde internet sitesinin yeni olduğunu, alt yapının olmadığını vs anlatmıştım.
    Özetle; 24 Mayıs 2012 tarihinde sipariş vermişsiniz, siparişinizin gönderilmesi uzun sürdüğü için siz de 10-15 Haziran tarihleri arasında para iadesi istemişsiniz. Ve yaklaşık 1 ay sonra 20 Temmuz 2012'de para iadeniz yapılmış. (Kredi kartı ödemelerinde para iadesi bankadan kaynaklı olarak 1-2 ay sürmekte)

1-2 ay? Hangi ülkede? Ve 1980'lerin bankacılık sistemiyle mi? Dolandırıcılık değil elbet ama açık açık mağdur etti firma, müşterilerini. Şimdi o mevzulara kulp bulmak için uğraşmayın bence. Ortada bir beceriksizlik vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 20 Ocak 2015; 3:01:26 >

• Uygulamayı indirdim, üyede oldum bakalım gelecek mi
  • Mobilden üye oldum. ama doğrulama maili gelmedi

• trenc T kullanıcısına yanıt

Sanırım mesajımı tam okumadınız. tanıklı bir şekilde yazdım konuyu.

Eklemem de belirtiğim gibi Firma iyi niyetli olsa idi ya ürünleri gönderir yada hemen paralarımızı sorgusuz sualsiz iade ederdi diye açıkça yazdım. Paramızı alana kadar bir sürü mesaj yazdık mahkeme ye gitme kararı almıştık. Benim kart adıma olmadığı içinde sıkıntılı bir durumum vardı.

Gerçekten iyi niyetli olsa idi firma ya ürün gönderir yada sorgusuz sualsiz anında hesap numarası ister yada anında kredi kartlarımıza paramızı geri öderdi. Buda dekontu diye basit bir e-posta atardı. Yok 2 ay sürer demezdiniz. Giden arkadaşlar da firma adresi olarak bir ev olduğunu yazmazlardı. Elinizde olmayan ürünü satmaya kalkıştınız. Kimseye bir açıklama yapmadınız. Telefonlarımıza e-postalarımıza cevap vermediniz. Adresinizde yeller esiyordu. Bu dediklerimde 1990 larda değil 2012 tarihinde oldu. E ticaret Türkiye de olduğundan beridir ürün alırım hem kendime hem de çevreme. Bir tek siz de böyle bir sorun yaşadım. Bu da bana ders oldu. Sağlam referansları olmayan büyük siteler haricinde asla ürün almam.
    Şimdi arkadaşları uyarmayı kendime borç biliyorum.

• ValarMorghulis; muhalif;

Saltysardine firmasında bir yıla yakın süredir çalışmaktayım ve bu süre zarfında bahsettiğiniz şekilde hiç şikayet olmadı.
    Siz daha önce yaşadığınız bu sorunu ilettiğinizde ben araştırıp bana aktarıldığı şekilde size bilgi vermeye çalıştım.
    Şuan öyle mi net bilgim yok ama 80'ler veya 90'lar değil 2012 yılında kredi kartı ile tek çekimlerin geri ödemesi bankaya bağlı olarak 10-15 gün sürüyordu. Kredi kartı ile taksitli ödemelerde yine bankaya bağlı olarak 1-2 ay sürmekteydi. Bana bu şekilde bilgi aktarıldığını tekrarlıyorum. Size sorduğumda arkadaşınızın kartından alışveriş yaptığınızı, taksit yapıp yapmadığınızı hatırlamadığınızı belirtmiştiniz.

E-ticaret Türkiye'de olduğundan beridir ürün alırım diye belirtmişsiniz, o zaman her markada her firmada bu şekilde şikayetlerin olduğunu çok iyi biliyorsunuzdur. Sizin başınıza gelmemiştir o ayrı.

Gönderdiğiniz linkte herkes sorun yaşasa, ürünleri gönderilmese, paraları iade edilmese tamam diyeceğim ama ürünleri teslim alanlarda olduğu görülüyor.
    Yaşanan aksilikler e-ticarette yeni olmaktan, alt yapının yetersiz olmasından, iletişim kopukluklarından dolayı meydana gelmiş.

Ve yine tekrarlıyorum, her ne sebeple olursa olsun haklısınız böyle bir talihsizlik yaşamışsınız.
    Bu konuda arkadaşları bilgilendirebilirsiniz, bilgilendirmelisiniz de.
    Ama bunu firma dolandırıcıymış gibi uzak durun vs gibi cümlelerle yapmasanız daha iyi olurdu diyorum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.