Şimdi Ara

Üye olan herkese Saltywasher hediye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
631
Cevap
18
Favori
24.715
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"Üye olan herkese Saltywasher Hediye" kampanyamız 31.01.2015 Saat 23:59 itibari ile bitmiştir.
    Gösterdiğiniz yoğun ilgi ve talep için çok teşekkür ederiz.

* Sadece "Salty sardine" uygulaması üzerinden üye olanlara hediye gönderilmektedir.
    * Aynı adrese birden fazla ürün gönderimi yapılmamaktadır.

Hediyesi eline ulaşmayan arkadaşlar e-posta adreslerini özel mesajla iletebilirse kontrol edebilirim.
    Herhangi bir sebeple (kargo sırasında ambalajı patlayan, yırtılan veya yanlış adres vs gibi) adrese teslim edilemeyen ürünler elimize ulaştıkça tekrar gönderim yapılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trenc -- 3 Şubat 2015; 10:39:46 >

• Kayıt oldum hediyemi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 16 Ocak 2015; 13:53:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Kayıt oldum hediyemi bekliyorum...
    kargo ücreti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: interior designer

kargo ücreti?

Kargo ücretsizdir.
  • Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

Takip
    Üye olanlar, ne bilgi istiyor bir zahmet yazabilir mi. Üye oluruz göndermezseniz kavga ederiz ona göre :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

Üye olanlar, ne bilgi istiyor bir zahmet yazabilir mi. Üye oluruz göndermezseniz kavga ederiz ona göre :)

Ad soyad parola gibi standart üyelik bilgileri ve kargo için de adres bilgileri istenmektedir.
    31 Ocak 2015 tarihine kadar üye olan herkese hediye gönderilecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trenc T kullanıcısına yanıt
    Peki bu gönderim süreniz nedir ? Hediye gönderimleri üyelik sırasına göre yapılmaktadır yazmışsınız. Gönderime hemen başlıyormusunuz yoksa 31 ocak tarihinden sonramı başlanacak ?
  • 3 tane e-posta adresim var. Hepsinde geçerli bir e-posta yazın uyarısı alıyorum, üye olunmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Peki bu gönderim süreniz nedir ? Hediye gönderimleri üyelik sırasına göre yapılmaktadır yazmışsınız. Gönderime hemen başlıyormusunuz yoksa 31 ocak tarihinden sonramı başlanacak ?

Gönderim süremiz üye yoğunluğuna göre değişmekte., ortalama olarak 3-4 iş günü sürmektedir. Şuan hediye gönderimlerimiz devam etmekte ve yeni üyelere sıra geldikçe kargo gönderimi yapılmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trenc -- 16 Ocak 2015; 12:25:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trenc

quote:

Gönderim süremiz üye yoğunluğuna göre değişmekte., ortalama olarak 3-4 iş günü sürmektedir. Şuan hediye gönderimlerimiz devam etmekte ve yeni üyelere sıra geldikçe kargo gönderimi yapılmaktadır.

Alıntıları Göster
    Üye olduk bakalım tşk mu edicez yoksa saydıracak mıyız arkanızdan bekleyip göreceğiz :)

• Hocam bende şimdi girip oldum. Bir sıkıntı çıkartmadı. Hatta mail bile geldi.

@trenc Olduk hocam üye. Teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Hocam bende şimdi girip oldum. Bir sıkıntı çıkartmadı. Hatta mail bile geldi.

@trenc Olduk hocam üye. Teşekkürler şimdiden.
    hemen deneyelim bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qbert1903

Hayırlı olsun arkadaşlar, hediyeleriniz en kısa sürede elinize ulaşacaktır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Qbert1903

Hayırlı olsun arkadaşlar, hediyeleriniz en kısa sürede elinize ulaşacaktır.
    üye oldum ancak 10 tl kargo ücreti çıkıyor yada mağazadan alın seçeneği var o ücretsiz hangisini seçeceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrduran123

üye oldum ancak 10 tl kargo ücreti çıkıyor yada mağazadan alın seçeneği var o ücretsiz hangisini seçeceğiz

Merhaba,

Siteden herhangi bir ürün seçmenize gerek yok, ürün üyelik sırasında verdiğiniz adrese bizim tarafımızdan gönderilecektir.
  • Gönderilecek ürün ne kadar yıkama yapar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Merhaba,

Siteden herhangi bir ürün seçmenize gerek yok, ürün üyelik sırasında verdiğiniz adrese bizim tarafımızdan gönderilecektir.

Alıntıları Göster
    Uygulamayı indirdim. Uygulama üzerinden üye oldum. Bakalım gelecek mi. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

• quote:

Alıntıları Göster
    üye oldum fakat herhangi bir kampanyaya katılamadım. öyle bir bölüm yok.

sadece bilgilerimizi verdiğimizle kaldık
  • quote:

quote:

Merhaba,

Alıntıları Göster
    50 indirme diyor :) daha taze bir program anlaşılan

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.