Şimdi Ara

üye olurken hata veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ltfen yardım acount açıcam adres kabul etmio deeli olcam ilgilenirmsnz lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senta -- 26 Aralık 2006; 21:58:45 >

• ya lütfen ayrdım edin yawsssssssss
  • dogru girmeye ozen goster ben denedım 1 seferde oldu tek tek ıncele ole dene birde
  • abi her şey dogru confirm basıyorum invalid adress dio salıyorum binlerce adres olmuyo
  • adres derken_? maıl ı mı kabuL etmıo_?
  • hayır abi normal personel information da adress 1 war salıyorumn invalid adress dior..
  • anlamadım arkdas olmadı msn adresınden sana alırımbana msn adresını verdın suan sorun cıktı msn acılmıyo yarın duzeltcem ozaman senle konusuruz sen stres yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B@LiCi -- 26 Aralık 2006; 22:02:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oraya bursa yada erzurum fln dıe sehir ısmı koy ben oyLe yapıom
  • bide pk nın dedıgı gıbı dene
  • kanka yok olmadıhttp://www.paylasweb.com/resim/uploads/dcbe7fe6e7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senta -- 26 Aralık 2006; 22:10:10 >
  • yapcak bısı yok yarın alırız sana
  • ya koca forum off baliciye tşkler ilgisi için bu nedir anlamadım..
  • kimseye mail adresi verip açtırma babanın oğlu değil kimse (yanlış anlamayın 3 kişi soyuldu burdan) gerçi ben babamın oğlunada güvenmem.. neyse soruna gelelim denedim adress 2 kısmınada bişiyler yaz apt ismi fln o zamn oluyo.. ii eğlenceler
  • bak adres 1 kısmına herangi bişi salla boşluk bırak ve bi daha salla sonra 2 yede aynı şekilde yap oluo ama boşluk bırak bi daha salla olcak tek mi kelime gibi olmicak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.