konu kilit < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noloser -- 11 Eylül 2024; 1:3:5 > |
ilan silinebilir
-
-
Oyunda level kasmak kadar kolay birşey yok. Ayrıca istemiyorsan da 80 level booster satın alabilirsin.
Başka charlar varsa mesaj yazmayın demişsin, oyunda yeni olduğun burdan belli. Bu oyun alt karakterlerin bu kadar ulaşılabilir olması sayesinde güzel. Örnek veriyorum, benim boş karakter slotum varsa, gerçek para harcamadan Thiefi açıp 80 yapmam 5dk maksimum. Tek ihtiyacım olan 79 adet tome of knowledge, bu da oyun oynarken geliyor zaten.
Ha sıfır accounttan 80i de 2 gün içide yaparım o ayrı mesele. Sen de bu topici açacağına account açsaydın şu an karakterin muhtemelen 50-60 level olmuştu bile.
-
bilgilendirmeler için teşekkür ederim ilanı güncelleyeceğim orta seviye itemli bir karakterde alabilirim fakat oyun hakkında hiç bilgim olmadığı için hangi karakter ne kadar eder veya ne almam gerekli bilmiyorum
-
https://forum.donanimhaber.com/satilik-8k-value-acc-dark-angel--159417246
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X