Şimdi Ara

uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b evet arkadaşlar bu hatayı nasıl çözebilirim? 2 gündür uğraşıyorum :/

• .dll dosyalarından birisi eksik kardeşim. Uygun dosyayı mevcut klasöre yerleşitrirsen sorunu çözebilirsin.
  • KingTiger34 K kullanıcısına yanıt
    İlk soru işletim sistemi 8 ve üstü mü ?

İkinci soru yakınlarda C+ gibi bi uygulama uninstall ettiniz mi ?
  • sorunu tam olarak anlatayım. emergency 5 indir. kurdum. 2 tane dll dosya hatası verdi, onları bulup indirip system32 nin içine attım. ondan sonra da bu hatayı verdi : uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b araştırdım 2 gündür ama çözemedim. dev c++ kullanmıştım. onu daha sonra silmiştim. 1 yıl önceydi. onla alakası yoktur sanırım. işletim sistemim 64 bit. 3. parti bi program indirip oyunun dll dosyaları ile ilgili bi sorunu olduğunu gördüm. edit: işletim sistemim win7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingTiger34 -- 18 Haziran 2015; 15:46:06 >

Öncelikle hatayı şurda yapmışsınız 64 bitlik işletim sisteminde dll dosyaları system32 nin içine değil c:\windows\syswow64 içine atılması lazım, şayet 32 nin içine attığınız dosyaları silebiliyorsanız silin.Aşağıda linkini verdiğim dosyaları da c:\windows\syswow64 klasörüne kopyalayın.Üstüne yazayım mı derse evet deyin. Kopyalama işlemi bittikden sonra pc yi kapatıp açın, muhtemelen çözülmüş olacaktır. İşe yaramama ihtimaline karşılık pc de bi geri yükleme noktası oluşturmanızı veya c:\windows\syswow64 içindeki dosyalarınızı başka bir klasöre yedeklemenizi öneririm...

https://yadi.sk/d/AaLDOK3bhKwz4

• digimonster D kullanıcısına yanıt
    tmm hocam şu an deneyeceğim.
  • digimonster D kullanıcısına yanıt
    yok olmadı yine... virüs le alakalı bişey mi acaba.. eset var, yac var bi de malwarebytes var. ama bi sonuç yok... virüs olabilir çünkü yönetici olmama rağmen bazı şeyleri silip değiştiremiyorum. izin istiyor. izin vermeme rağmen olmuyor. anlamadım valla ya...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Virüsle alakalı olabilir, ancak daha çok eksik dll dosyaları üzerinde yoğunlaşmak lazım.DLL dosyalarını eksiğini bulup tespit eden ve hatta indiren programlar mevcut hatırladığım kadarıyla, onlardan bi araştırma yapıp link vermeye çalışacağım...
    Dll-Files Fixer isimli dosya sanırım işe yarayabilir.

Link :http://turbobit.net/08fljdjl42ve.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimonster -- 18 Haziran 2015; 19:06:20 >

• oyun dosyasının içine xinput1_3.dll dosyasını atın.
  • ynahit kullanıcısına yanıt
    dediğinizi yaptım. yine aynı
  • hocam programla bilgisayarı taradım. ama oyun için halen aynı hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingTiger34 -- 18 Haziran 2015; 22:54:52 >
  • yönetici olarak komut istemi çalıştırın.
    sfc /scannow yazın enter, sistem dosyalarını sorunlarını denetleyecek.

vcredist_x86 ve vcredist_x64 2010 ve 2013 olanlarını yükleyin (4 uygulama)

oyun dosyası hatalı inmiş olabilir.

çözülür umarım.
  • Pc 64 bit demissin indirdiğin dll lerin 64 bit olduğuna dikkat et bide dll leri duzgun yere attıgından emin ol calistirmaya calistigin uygulamanin icine atip dene bide?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jumalasia J kullanıcısına yanıt
    herşeyi yaptım olmadı...
  • lütfen yardım edin.. kaç gündür kafayı yiyecem...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.