Şimdi Ara

Uygulama Düzgün Olarak Başlatılamadı (0xc00007b) Hatası!![Çözüldü] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
79.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hasangectin

ARKADAŞLAR BU SORUN İÇİN KONU AÇTIM ORADAN BAKABİLİRSİNİZ,VEYAHUT YOUTUBEDEN VİDEOMU İZLEYEBİLİRSİNİZ SORUN ORTADAN KALKACAKTIR

YOUTUBE :http://www.youtube.com/watch?v=9UDIxx5zQ7I&feature=youtu.be

Çok teşekkürler hocam. Elinize emeğinize sağlık. Konu ile alakası yok ama bu sorunu nasıl çözebilriz :

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=29885855&mpage=150

A required CD/DVD drive device driver is missing. If you have a floppy disk, CD, DVD, or USB flash Drive, please insert it now.

Note: If the Windows installation media is in the CD/DVD Drive, you can safely remove it for this step.

Windows 7 “Hiçbir Aygıt Sürücüsü Bulunamadı”Hatası

• hasangectin H kullanıcısına yanıt
    hasan kaptan sorun çözüldü eyvallah
  • beyler ne yaptım ne ettiysem şu sorunu bir türlü çözemedim yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksksoldier

güncel

arkaşın dediği programlar yüklü.. Microsoft Visual C++ 2008, 2010 var 2012 yok güncelleştirmelerim kapalı olduğu için yüklemedim işletim sistemim crackli olduğu içinde güncelleştirmek istemiyorum oyunum bu yüzden açmıyor olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukdogan

quote:

güncel

arkaşın dediği programlar yüklü.. Microsoft Visual C++ 2008, 2010 var 2012 yok güncelleştirmelerim kapalı olduğu için yüklemedim işletim sistemim crackli olduğu içinde güncelleştirmek istemiyorum oyunum bu yüzden açmıyor olabilir mi

Windows 7 kullanıyorsanız kesinlikle windows update yapmanız şart.Bf4, Nfs Rivals ve hatırlayamadığım bi kaç oyunda bu hatayı almıştım ve ne yaptıysam olmamıştı.En son windows güncelledim oldu.O zaman evde net yoktu bende başka biyerden 500 mb lık bir güncelleme paketi indirip ayrıca kurmuştum pcye.Bu şekilde çözdüm ben.
    Şu an win 8.1 e geçtim aynı oyunlarda aynı hatayla karşılaştım.Windows güncellememe rağmen olmadı hala araştırıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ksksoldier kullanıcısına yanıt
    hocam başıma aynı hata geldi bu tarz saglam oyunları D sürücüsüne kurma C ye kur D sürücüsünde bu tarz hatalar alınabiliyor kendimden biliyorum ama neden alınır bilmiyorum oyunu silip C ye kurmanı tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: arno.mdr

quote:

quote:

güncel

Windows 7 kullanıyorsanız kesinlikle windows update yapmanız şart.Bf4, Nfs Rivals ve hatırlayamadığım bi kaç oyunda bu hatayı almıştım ve ne yaptıysam olmamıştı.En son windows güncelledim oldu.O zaman evde net yoktu bende başka biyerden 500 mb lık bir güncelleme paketi indirip ayrıca kurmuştum pcye.Bu şekilde çözdüm ben.
    Şu an win 8.1 e geçtim aynı oyunlarda aynı hatayla karşılaştım.Windows güncellememe rağmen olmadı hala araştırıyorum.

doğrudur güncellemeden kaynaklanıyordu sanırım ben update den yapmadım güncellemeyi Microsoft Visual C++ 2012 internetten ayrıca indirip yaptım hatalar düzeldi.

cevabınız için teşekkürler böyle sorunları olan arkadaşlara yardımcı olabilir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arno.mdr

quote:

quote:

güncel

doğrudur güncellemeden kaynaklanıyordu sanırım ben update den yapmadım güncellemeyi Microsoft Visual C++ 2012 internetten ayrıca indirip yaptım hatalar düzeldi.

cevabınız için teşekkürler böyle sorunları olan arkadaşlara yardımcı olabilir

Dediğim oyunların Win 7 de çalışıp win 8.1 de çalışmamasının nedeni c++ 2013 yükleyip c++ 2012 olanı unutmam imiş.
    Teşekkürler.
    Bende diyorum win 8.1 tüm güncellemesini yapmama rağmen neden çalışmadı.Halbu ki win 7 de olmuştu.C++ 2012 yi gözden kaçırmışım.
    Mesajınızdan gördüm hallettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yani şu yukarıda bahsettiğim olayı ilk başta direk yapaydınız zaten sorun yaşamayacaktınız.Verdiğim network sürümü kapsıyordu zaten diğerlerini , bunun yanı sıra windowsunuzu asla güncel tutmak zorunda değilsiniz . Gerekli paketleri yükledikten sonra gerisi hikaye konuyuda kilitleyin artık
  • sevgili arkadaşlar ben bu uygulama düzgün başlatılamadı hatasını ekran kartımı güncelleyerek çözdüm.gerçi oyunu kurduktan sonra son günceleme olan Battlefield.4.Update.v104788-RELOADED yaptım.bunu yapmadan deneseydim gene oyuna girebilirdim belki.bazı arkadaşlar regeditten battlifield 4 yazan yerlerde bazı düzeltmeler yapılmasını söylemişler yapmama rağmen düzelmemişti.neyse sorunnu çözdük,enazından şu an oyunun menü kısmına girdim bakalı ..herkese teşekkür ederim
  • teşekkürler bilgilendirme için
  • en güncel net framework'ü indirerek sorunu çözebilirsiniz.
  • Halen aynı sorunu yaşayanlar varsa bir önerim olacak. Ben de iki gündür bu durumu yaşıyordum, denemediğim yol da kalmadı çözmek için. Ama az önce çözebildim. Tek yaptığım şey ise, 64 bit olan işletim sistemime, 32 bitlik Microsoft Visual C++ yüklemek oldu. Oyun anında açıldı. (Oyun Darksiders 2 bu arada)

www.microsoft.com
    Download Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) from Official Microsoft Download Center
    http://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=5555

• yulsh kullanıcısına yanıt
    net frameworku yüklemek istiyorsan ilk başta 2.0 lık sürümünü yüklemen gerekiyordu galiba. doğrudan 3.5i falan kurmuyor çünkü.
  • xc00007b: arkadaşlar torrentten oyun indiriyorum xc00007b hatası geliyor bunun nedeni 32bit 64bit dosyalarının karışması ryse of roma diye bir oyun yükledim açarken bu hata geliyor pc kaldırır ondan bi yana sıkıntım yok SYSWOW64 dosyasına girdim xc00007b bu dosyanın içi boş fakat internettende tegmin edemedim
  • Bende aynı sorunu yaşıyorum şu anda nfs undercover'da alıyorum aynı hatayı, net framework güncellemesini deneyeceğim. İşletim sistemim home basic x64 umarım düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrenaksu -- 11 Ekim 2015; 12:59:04 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.