Tek katılmadığım yer gazete olayı.Manuelin tadı başkadır.Gazeteyi alacan eline balkona çıkacan çeyın kahvaltın yanında bu keyfi hayatta vermez.
Arkadaşlar ben de ipad 2 üzerinden Hürriyet'in e-gazete uygulamasını kullanıyorum. Bu video da yeni ipad den açmışlar uygulamayı ve takılma var altta sayfaları gezerken! Ben de olmuyor hiç. Bence o çözünürlüğün sonucu bu. Bakınız videonun 29:21
slm ben velat sunbul yasözleşmenin fotokopisini bana yolla ya bilir misiniz bide resim çekimleri nasıl iyi çıkmış mı?
Arkadaşlar şu an itabari ile ics (android 4,0 ve sense3,6) yüklemeye başladım. Htc orjinal room kullanlar için türkiye güncellemesi dağıtılmaya başladı herkese hayırı olsun.
Sanırım haftanın ios ve android programlarını buna atadınız ?
güzel tanıtım olmuş
Herkese yorumları için çok teşekkürler. Bu ilk programımız hatamız olmuş olabilir ama bir dahaki sefere herkesin önerilerini dikkate alarak yeni programı hazırlayacağız. Şimdilik Çarşamba günlerine videoyu sabitlemeyi düşünüyoruz. Bir daha ki sefere daha canlı olmayı planlıyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: bahadrcakar
Sanırım haftanın ios ve android programlarını buna atadınız ?
Hayır bu o programlar olduğu gibi devam edecek ama genelde aynı uygulamaları koymayacağız ki farklılık olsun. Bu program daha detaya girdiğimiz her oyun veya programı tanıttığımız bir program gibi oldu belki bir sonraki sefere daha az detaylı geçebiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: veteriner69
Arkadaşlar ben de ipad 2 üzerinden Hürriyet'in e-gazete uygulamasını kullanıyorum. Bu video da yeni ipad den açmışlar uygulamayı ve takılma var altta sayfaları gezerken! Ben de olmuyor hiç. Bence o çözünürlüğün sonucu bu. Bakınız videonun 29:21
Çekilen video iPad 2'de çekildi bildiğim kadarı ile ve yeni iPad'de hiç bir takılma yok. Tahminen iPad 2'de de olmaması gerek tahminen program o anda bir buga girmiş olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: alpa07
Tek katılmadığım yer gazete olayı.Manuelin tadı başkadır.Gazeteyi alacan eline balkona çıkacan çeyın kahvaltın yanında bu keyfi hayatta vermez.
Gerçek gazeteyi bende her zaman tercih ederim o konuda kesinlikle sizlere katılıyorum ama buda o olmadığında yerini alacak bir şey. Yani almanın zor yada müsait olmadığınızda indirip kullanabileceğiniz bir şeyin yerini tutacak kadar iyi olması bence başarılı demek için yeterli.
Yeni program harika olmuş. Gün bey de yavaş yavaş kamera karşısına geçmeye başladı. Gayet de güzel yorumları var fakat biraz heyecan var sanki. İlerleyen günlerde daha iyi olacağını umuyorum. Ama konuya tek tek cevap vermedi hoşuma gitti gun'un. Kaan abi zaten güzel sunuyor programı. Hunters 2 yi deneyeceğim şimdi.
Güzel bir program olmuş. Bir sonrakini merakla bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Konsept hoş olmuş. Mobilite zaten apayrı bir dünya. Son 5 yıldaki gelişmelere bakınca insanın aklı şaşıyor.
Katılıyorum.
uygulama haber ne ya donanim haberin adi degisirilemez ve degistirlmesi teklif dahi edilemez
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme