Şimdi Ara

Uygulama Haber 13.Bölüm 'Ouya, Amazing Alex ve iDownloader diğer 11 konu'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobil dünyadaki uygulama ve oyunları değerlendirdiğimiz Uygulama Haberi programımızın 13. bölümünde sizler için birbirinden farklı ve dikkat çeken oyunlara ve uygulamalara yer verdik.

• Bıktım amazing alex oyunu reklamlarınızdan. 1-2 tamam ama çıkacak haberinden bugüne kadar 5-6 kere belki reklamını yaptınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

Bıktım amazing alex oyunu reklamlarınızdan. 1-2 tamam ama çıkacak haberinden bugüne kadar 5-6 kere belki reklamını yaptınız.

İyi de oyun şimdiye kadar 1 milyardan(1.000.000.000+)fazla indirilen Angry Birds'in yapımcısından geliyor.Dolayısıyla bu kadar çok haber ve videonun olması gayet normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkhan

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykorogluBıktım amazing alex oyunu reklamlarınızdan. 1-2 tamam ama çıkacak haberinden bugüne kadar 5-6 kere belki reklamını yaptınız.
    İyi de oyun şimdiye kadar 1 milyardan(1.000.000.000+)fazla indirilen Angry Birdsin yapımcısından geliyor.Dolayısıyla bu kadar çok haber ve videonun olması gayet normal.

Burası mobil oyun sitesi mi?

• IDownloader kesinlikle Android'e lazım... ne yazık ki bunun gibi güzel bir program Android'de yok...

• gün oksay kilomu vermiş ya :D

• Rope And Fly vardı ios'da Androidde çok aradım bulamadım artı bi de hunger cıktı ama androidde yok hala bu tarz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Donanım Haber Çalışıyor :D sürekli yeni videolar geliyo harika :D

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykorogluBıktım amazing alex oyunu reklamlarınızdan. 1-2 tamam ama çıkacak haberinden bugüne kadar 5-6 kere belki reklamını yaptınız.
    İyi de oyun şimdiye kadar 1 milyardan(1.000.000.000+)fazla indirilen Angry Birdsin yapımcısından geliyor.Dolayısıyla bu kadar çok haber ve videonun olması gayet normal.

Hayır, ama Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi.Ayrıca neredeyse ayrı bir site kadar büyük olan bir Uygulama Haber bölümü var.

• Geliştirici olsam sadece iOS için çalışırım....Android kullanıcıları uygulamalara para vermiyor,(Heh tamam hemen Apk dosyasını indirip kuruyom şimdi.) tarzı anlayış mevcut...zaten listede androide özgü sadece 2 uygulama var...Saygılar

• quote:

quote:

quote:

Burası teknoloji sitesi ve oyunların hepsi teknolojinin bir parçasıdır bunu kimse görmemezlikten gelemez

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır, ama Türkiyenin en büyük teknoloji sitesi.Ayrıca neredeyse ayrı bir site kadar büyük olan bir Uygulama Haber bölümü var.

hah işte bence ayrı bir site açsınlar. bemde tam bunu diyoum.

• Ouya nın oyunun içinden tam sürümünü açmak kötü olmuş

• Gün bey, bir önceki video'daki yansımalar hakkındaki sorunlarımı not ettiğiniz için ayriyeten teşekkür etmek isterim. Tekrardan belirtmeliyim ki her hafta paylaştığınız uygulamalar gerçekten çok iyi bir inceleme altına alınıp tarafımıza sunulmuş.

Daha çok oyuna önem verilen uygulamalardan ziyade normal uygulamaları inceleme altına alırsanız daha iyi olur gibi. Video arasında gözetlediğim "Airbnb" gözüme tek çarpan bir uygulama siz de zaten "son zamanlarda gördüğüm en iyi uygulamalardan birisi" demişsiniz. Yalnız Kaan bey neden "Airbnb" uygulamasının tanıtımı sonunda sadece "iOS" için uygun olduğunu söylüyor anlamış değilim? Ben daha demin Google Play'den indirip kullanmaya başladım. Bu uygulamanın Türkiye içinde uygun olduğunu görünce içim rahatladı diyebilirim. Tekrardan teşekkürlerimi iletirim incelemelerinizin devamını dilerim.

• programınız gayet başarılı.....

• Anasını Alexi pek sevmedim özgün bi fikir olmasına rağmen zor buldum.İkinciye tekrar açıp oynamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılların The Incredible Machine'i süslenerek Amazing Alex olmuş gibi gözüküyor.
  • Program kıvamına gelmiş ilk izlediğimde sıkılmıştım.Şimdi çok eğlenceli izliyorum güzel program ayenen ellerinize sağlık.

• Tiny Troopers adlı oyunun Android'teki alternatifi var mıdır acaba?

Oynanış şekli çok güzelmiş. Genelde bu tarz oyunlar analog tuşu koyuyorlardı o da çok kullanışlı olmuyordu. Bu tarz bir kontrol yerinde olmuş.İnşallah Androide de gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chromer

Ouya nın oyunun içinden tam sürümünü açmak kötü olmuş

Neden korsanla en güzel mücadele sistemi bu şekilde oluyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.