Şimdi Ara

Uygulama Haber 21. Bölüm 'Bastion, Michael Jackson Experience, Supermagical ve 10 konu daha' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Neden androıd kullanıcıları genelde yasal dışı para ödemeden aldıkları için adamlar çıkartmıyorlarrr bu kadar basit ama modası geçerse yayınlıyorlar

• ios ağırlıklı bi program olduğu için izlemiyorum.

• ibb trafik android te yıllardır var olan bir uygulama yanlış bilginiz var

• programı düzenleyenlerin ios ve androide eşit ağırlık vermesi daha verimli olacaktır, bu programda 4 tane android uygulaması var, yazık günah....

• bence donanımhaber'i takip eden birçok üye android kullanıyor hatta belki de donanımhaber editörleri ve çalışanlarının çoğu da android kullanıcısı.. ama buna rağmen ios uygulamalarına neden bu kadar yer verip android'i dışlıyorsunuz anlamış değilim.. yine de emeğinize teşekkürler..

• neden android yok diye isyan edenler
    ios'den sırf denemek için ics'ye geçtim hemde s3 ile aptallığıma doymiyim
    doğru dürüst uygulama bulamıyorum bırakın bu işleri saçma sapan çöplük uygulamalar dolu,

1 senedir söylüyorum android os = ÇÖPOS

adam gibi bir market yönetimi sağlamazlarsa apple gibi önüne gelen herşeyi alırlarsa halkalı çöplüğünden beter olmaya devam eder, apple ios'u generic hale getirip, buyrun bedava ama sadece benim marketim kullanılacak dese bakın bakalım kalacakmı ! androidli bir cihaz

• her hafta uygula haberi izlemekteyim ama bi çifte standart görmekteyim her hafta 2 platformuda eşit sayıda uygula koysak nasıl olur ?

• androidden gün geçtikçe daha çok soğuyorum. uygulamaların çoğu sadece ios'ta. birçok oyun iosta daha stabil çalışmakta. google playde işe yarar uygulama bulabilmek için ise saatler gerek!!! eskiden tam bir android fanatiğiydim yalnız bu sorunlarla beraber bir de telefonların ve tabletlerin yavaşlaması işin içine girince asus transformerımı satıp ipad alacağım. çünkü binlerce lira verip aldığınız bir alette saçma sapan sorunlarla karşılaşmak tam bir saçmalık !!!!!!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.