Bildirim
Uygulama Haber 21. Bölüm 'Bastion, Michael Jackson Experience, Supermagical ve 10 konu daha'
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
androidte olan uygulama iostada var. ios ta olan çoğu uygulama androidte yok. her programda dikkatimi çekiyor
-
ios ağırlıklı olmuş biraz bu bölüm ancak güzel ve mantıklı bir program devamını diliyorum..
-
Şu video'larda Video'yu Geç Butonu olsa çok iyi olucak delio oluyorum şu kargayı görünce
-
sadece mj için apple ürünü alasım var 3
-
quote:
Orijinalden alıntı: Citizem
Şu video'larda Video'yu Geç Butonu olsa çok iyi olucak delio oluyorum şu kargayı görünce
10 Saniyecik birşey değil ki. Hem çok acele bir işin varsa videonun yanında "yayın akışı" bölümü var, oradan istediğin uygulamanın kısmına gelebilirsin. -
Gravitarium2 inanılmaz güzel ve futuristik bir havası var...
-
bu + - oyları niçin çalışmıyorr -_-
-
Gravitarium bomba bir olay acayip şekil bişey aman yemişim Gravitarium 1 de 2 yi de ben Kankime Bakarım Kaan Dostum Bombasın aynen devam Gaziantep ten Sevgilerle İsmail YILDIRIM :)
-
12 tane iso 4 android tanıtımı çok adil olmuş... :(
-
12 tane iso 4 android tanıtımı çok adil olmuş... :(
-
michael jackson oyununun androidde olmamasını kaan neye bağladı anlayamadım? oyuna ve grafiklere bakarsanız anlarsını diyor ama ahım şahım ve zorlayıcı bir grafik göremedim. android için kısıtlı kullanıcıya hitap eder diyor ama bu çok fazla kullanıcısı olan bi platform için normal değil mi? s2'nin çok rahatlıkla çalıştırabileceği bi oyun, s2, nexus , s3 ve htc sony modelleri vs toplamda kaç milyon satılmış, sınırlı kullanıcı kitlesi bu mu oluyor?
olay çalıştıramamakla alakalı değil, geliştiriciye yatırım yapmakla alakalı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ertrknz
sadece mj için apple ürünü alasım var 3
Artını verdim kardeşim.
Hiç bir zaman göremeyeceğimiz yorumlar:
Hep android hep android hiç ios uygulama/ oyun yok valla yeter yaaaa!!! -
Gravitarium2 iyiymis.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu android kullananlar neye itiraz ediyor symbian kullananlar napsın söyleyin ha napalım ölelim miiiiiii
-
:D artık android programları bizim hatrımız için koyuluyor gibi :D .. ki zaten programda kalmadı sayılır doğru düzgün hepsini incelediniz..
İOS Uygulamalarıda hep paralı :D.. yani üzülmemize gerek yok .. Ama zevkli incelemeydi.. Ninja Fishing'i indirdim teşekkürler !
-
uygulama haber in bu bölümünün adı İOS HABER olarak değiştirilse yeri.
-
yayın akışı linkleri çok iyi olmuş.yeni mi yoksa ben mi yeni farkına vardım:)
-
Maalesef Android'e oyun çıkarmak ios ile kıyaslandığında çok karlı bir iş değil. ios'un bu kadar ağırlıkta olması gayet normal.
-
isimleri aklımda değil ama beğendiğim oyunlar
1)fruit ninja tarzı oyun
2)grafiği olmayan zığlamalı oyun
3)eğlence uygulaması
Micheal Jackson Experiance oyunu biraz tuzak oyun yapmışlar gibi.Oyuna hep para vereceksin hemde yeni şarkılar için ayrı bir para vereceksin :D oyunuda beğenmedim açıkcası sanal ortamda bile benzetememişler dans figürlerini.
3d oyun sanırım 1 taneydi.Bu sayının daha fazla olması lazım bence.gpular gelişiyor ama o gpuları yoracak oyunlarda lazım.Dokunmatik ekran için değil belki ama artık her halta yarayan bu akıllı cihazlar yavas yavas konsol tarafında da ilerlemeli bence.Yani tvye bağlanabiliyorsa gamepad de takabiliyorsan gpularda güçlenmeye başladıysa bence tek sıkıntı oyun....
Benzer içerikler
- telegram tek seferlik fotoğraf gönderme
- ios 18 fotoğraftan nesne silme özelliği açma
- snapchat hesap silme
- ekran videosu alma
- twitter takipçi hilesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X